- 8 Eylül 2021
- 1.009
- 241
- 73
- Konu Sahibi balpetegi06
-
Canım ne yaptın var mı olumlu bi gelişmeSöyleyeceğim canım 16sinda tekrar kan tahlili vereceğim ilk buraya yazacağım inşallah pozitif görürüm bu defa
Canım ne yaptın çatlatma iğnesi denedin mi
Aynen buraya girince ister istemez kafaya takıyor insan haklısın. Ben de birCanım biraz ara verdimmm buraya aslında kafamı dagıtmak için konuya hassasiyetim azalsın dedim yok daha deneyemedim reglim yeni bitti ben yumurtlama dönemime yakın doktors gidiyim diyorum öyle dimi olur
Sen nasılsın neler yaptın
Aynen buraya girince ister istemez kafaya takıyor insan haklısın. Ben de bir
Şey yapmadım doktor aşılama yapalım dedi ama eşim istemez zaten yumurtlamaya yakın olup olmadığını bilemezsin adet bitimi git o sana gün söyler zaten canım
Teste bile gitmiyor kuzum tüp bebek sürecine hiç uğraşacağını sanmıyorum. Rabbim daha aratmasın bizleri inşallah tez zamanda mucizelerimiz bizimle olsunAllah razı olsun canım ben yarın gidiyim o zaman :) ya aşılama bende düşünmüştüm ama doktor tanıdıktı ve başarı oranı düşük demişti tüp bebek önerdiler eşin tüp bebege nasıl bakar
Teste bile gitmiyor kuzum tüp bebek sürecine hiç uğraşacağını sanmıyorum. Rabbim daha aratmasın bizleri inşallah tez zamanda mucizelerimiz bizimle olsun
Malesef olumlu olmadı 16. Günü kan verdim yani araligin 13. De negatif çıktı ve 14.un regl oldum üç gün sürdü ama kesinlikle yerleşme değildi çünkü felaket yoğun yaşadım şimdi aynı ayın aralığın yani 30unda reglim 17 günü lekelenmelerim başladı bunun da yerleşme olduğunu dusunmuyorum çünkü beklenen adet tarihim ocağın 10u ve o kadar erken yerleşme olmaz diye düşünüyorum bilmiyorum ilaçlar böyle yaoiyor mu doktoruma da ulaşamıyorumCanım ne yaptın var mı olumlu bi gelişme
Benimde bugün regli günüm umutluydum aslında kafama takmamaya çalıştım bu ay ama lekelenme var olacak demekki karın ağrım var zaten. Sen ikinci kez çatlatma iğnesi olmadın dimi ara kanama oluyormuş bazen. Yerleşmede adetten 3-5 gün önce başlar canım. umarım bu ay olur senin benim bu ayda olmadı malesef. Doktor aşılama yapalım diyor ama bilmiyorum kararsızımMalesef olumlu olmadı 16. Günü kan verdim yani araligin 13. De negatif çıktı ve 14.un regl oldum üç gün sürdü ama kesinlikle yerleşme değildi çünkü felaket yoğun yaşadım şimdi aynı ayın aralığın yani 30unda reglim 17 günü lekelenmelerim başladı bunun da yerleşme olduğunu dusunmuyorum çünkü beklenen adet tarihim ocağın 10u ve o kadar erken yerleşme olmaz diye düşünüyorum bilmiyorum ilaçlar böyle yaoiyor mu doktoruma da ulaşamıyorum
Regl baslamadiysa sadece lekelenmem varsa umudunu kaybetme lütfen geç yumurtlama olmuştur belki ve reglden iki üç gün önce olan lekelenme regl tarihine kaymıştır benim ikinci ve ben rahim filmi de cektirmistim bu arada sadece ilaçla sol yumrtaligimda yumurtam oluşuyordu nasip sol tüpüm tıkalı çıktı ve onu da açmıştı doktorum ben de çok araştırdım ara kanama lekelenme tarzı bişey yapıyor mu femara diye fakat net bı cevap bulamadım doktoruma da ulaşamıyorum normalde çok çok ilgiliydi fakat bir cevap bile atmıyor bana şimdi bir de ara kanama lekelenme vs olduktan sonra normal regl tarihim de uzayacak mi acaba bı bilgin var mı senin normalde bu ayın 10unda regl olmam lazımdı.bir de aşılama için çok düşük ihtimal veriyor benim doktorum % 25 30 diyor tüp bebek daha çok öneriyorBenimde bugün regli günüm umutluydum aslında kafama takmamaya çalıştım bu ay ama lekelenme var olacak demekki karın ağrım var zaten. Sen ikinci kez çatlatma iğnesi olmadın dimi ara kanama oluyormuş bazen. Yerleşmede adetten 3-5 gün önce başlar canım. umarım bu ay olur senin benim bu ayda olmadı malesef. Doktor aşılama yapalım diyor ama bilmiyorum kararsızım
Evet canım aşılamada oran düşük ama daha az maliyetli birde eşim test vermedi ya daha direk aşılama günü verecek sperm örneği kararda vermiş değilim açıkçası direk tüp bebek mi yoksa öncesinde bir defa aşılamamı yapılsa daha iyi olur bilmiyorum. Aşılama da çatlatma gibi bir şey değil mi onu da bilmiyorum ki. Tüp bebekte yorucu bir süreç. Sanmam canım ya belim göğüs ağrım azaldı hem yerleşme gibi kahve yada açık pembe değil gelen su gibi koyu pembe bir şey kaşıntım da çok zaten enfeksiyonda olabilir bu arada bi o eksikti zaten . Geçen aylarda benimde sen gibi lekelenme olmuştu adete 6 gün kala yerleşme diye umutlandım ama sonra normal edet zamanı regl oldum.Regl baslamadiysa sadece lekelenmem varsa umudunu kaybetme lütfen geç yumurtlama olmuştur belki ve reglden iki üç gün önce olan lekelenme regl tarihine kaymıştır benim ikinci ve ben rahim filmi de cektirmistim bu arada sadece ilaçla sol yumrtaligimda yumurtam oluşuyordu nasip sol tüpüm tıkalı çıktı ve onu da açmıştı doktorum ben de çok araştırdım ara kanama lekelenme tarzı bişey yapıyor mu femara diye fakat net bı cevap bulamadım doktoruma da ulaşamıyorum normalde çok çok ilgiliydi fakat bir cevap bile atmıyor bana şimdi bir de ara kanama lekelenme vs olduktan sonra normal regl tarihim de uzayacak mi acaba bı bilgin var mı senin normalde bu ayın 10unda regl olmam lazımdı.bir de aşılama için çok düşük ihtimal veriyor benim doktorum % 25 30 diyor tüp bebek daha çok öneriyor
Geç yumurtlama olmadı canım 22. Gün progesteron baktırdım yani 14. Gün olmuş demekki yumurtlamaRegl baslamadiysa sadece lekelenmem varsa umudunu kaybetme lütfen geç yumurtlama olmuştur belki ve reglden iki üç gün önce olan lekelenme regl tarihine kaymıştır benim ikinci ve ben rahim filmi de cektirmistim bu arada sadece ilaçla sol yumrtaligimda yumurtam oluşuyordu nasip sol tüpüm tıkalı çıktı ve onu da açmıştı doktorum ben de çok araştırdım ara kanama lekelenme tarzı bişey yapıyor mu femara diye fakat net bı cevap bulamadım doktoruma da ulaşamıyorum normalde çok çok ilgiliydi fakat bir cevap bile atmıyor bana şimdi bir de ara kanama lekelenme vs olduktan sonra normal regl tarihim de uzayacak mi acaba bı bilgin var mı senin normalde bu ayın 10unda regl olmam lazımdı.bir de aşılama için çok düşük ihtimal veriyor benim doktorum % 25 30 diyor tüp bebek daha çok öneriyor
Aşılama günü mu verecek doğru mu anladım acaba sperm testi yapmadan nasıl gün verecek doktor bilmiyorum ki bizim süreçte sperm testi de yaptı tüm sorunları halledip o şekilde tedavi uygulayalım diyordu çünkü doktorum çok şükür eşimde bişey çıkmadı ama yine de işi garantilemek için ona da vitamin yazdı afedersiniz bu tarz şeylerde paranın bı önemi yok belki ama 780liraydi bı vitamin benim ilaçlarda teki o fiyatlarda hep ben de şu ana kadar bazen diyorum ki keşke direk tüp bebek yapsaydik çünkü ödediğimiz paralar tüp bebeği geçti inanır mısınız bilmiyorum şuan ne ben çalışabiliyorym ne eşim sigorta süresi de bitti devlet Hastanesi'nde bile ücretle gidiyorum neyse kafanızı agritmayayim aşılamada size de yumurta geliştirici ilaç verip çatlatma iğnesi vuracaklar sonrano en baskın büyük kaliteli yumrtaniz alınacak sonra eşinizin menisi alınıp spermler yıkanacak ondan da güçlü spermler alınıp yumurtanın yanına enjekte edilecek amabdedigim gibi bana doktorun dediği aşılama tutma oranı düşük yani size kalmış bişey bu durumlar gerçekten çok karışık kimi doğal oluyor kimi istemiyorken oluyor kimi de bizler gibi doktorlarla yatıp kalksa da olmuyor ama inşallah vardır bunda da bir hayır bende ümidi tamamen kestik lekelenmem devam ediyor çünkü yarın da regl olmam lazım ve randevu aldım inşallah kist oluşmamıştır diyorum sinirimden uzuntumden evi badana yapmaya başladım disarsi da Yağmur fırtınaEvet canım aşılamada oran düşük ama daha az maliyetli birde eşim test vermedi ya daha direk aşılama günü verecek sperm örneği kararda vermiş değilim açıkçası direk tüp bebek mi yoksa öncesinde bir defa aşılamamı yapılsa daha iyi olur bilmiyorum. Aşılama da çatlatma gibi bir şey değil mi onu da bilmiyorum ki. Tüp bebekte yorucu bir süreç. Sanmam canım ya belim göğüs ağrım azaldı hem yerleşme gibi kahve yada açık pembe değil gelen su gibi koyu pembe bir şey kaşıntım da çok zaten enfeksiyonda olabilir bu arada bi o eksikti zaten . Geçen aylarda benimde sen gibi lekelenme olmuştu adete 6 gün kala yerleşme diye umutlandım ama sonra normal edet zamanı regl oldum.
Şöyle bir durum var eşim teste gitmiyor evet ama sonuçta ondan örnek alınıp o gün teste sokulacak ben biraz da işin bu kısmındayım aslında. Doktorda bende risk aldık eğer spermler kalitesiz çıkarsa ben iğneleri vurulduğumda kalacağım doktor aşılama denemeden tüp bebeğe geçmek istemiyor ki tüp bebekte garanti değil sonuçta. Aşılama yaptırırsın ikinciyide yaptırsaydım dersin tüp bebek yapılır bir daha yaptırsaydım olurdu dersin bunun sonu yok canım. Doktor süreci bana bırak dedi ona bıraktım ama zaten maddi manevi de yetemem bir süre sonra. Bir yumurta bir sperm gerekli olan Rabbim isterse olur ben de artık bıraktım ne yapayım 18 yaşında da değilim sonuçta. İyi yapmışsın canım kafanı dağıt streste çok etkiliyor bir bakmışsın kendiliğinden hamile kalmışsınAşılama günü mu verecek doğru mu anladım acaba sperm testi yapmadan nasıl gün verecek doktor bilmiyorum ki bizim süreçte sperm testi de yaptı tüm sorunları halledip o şekilde tedavi uygulayalım diyordu çünkü doktorum çok şükür eşimde bişey çıkmadı ama yine de işi garantilemek için ona da vitamin yazdı afedersiniz bu tarz şeylerde paranın bı önemi yok belki ama 780liraydi bı vitamin benim ilaçlarda teki o fiyatlarda hep ben de şu ana kadar bazen diyorum ki keşke direk tüp bebek yapsaydik çünkü ödediğimiz paralar tüp bebeği geçti inanır mısınız bilmiyorum şuan ne ben çalışabiliyorym ne eşim sigorta süresi de bitti devlet Hastanesi'nde bile ücretle gidiyorum neyse kafanızı agritmayayim aşılamada size de yumurta geliştirici ilaç verip çatlatma iğnesi vuracaklar sonrano en baskın büyük kaliteli yumrtaniz alınacak sonra eşinizin menisi alınıp spermler yıkanacak ondan da güçlü spermler alınıp yumurtanın yanına enjekte edilecek amabdedigim gibi bana doktorun dediği aşılama tutma oranı düşük yani size kalmış bişey bu durumlar gerçekten çok karışık kimi doğal oluyor kimi istemiyorken oluyor kimi de bizler gibi doktorlarla yatıp kalksa da olmuyor ama inşallah vardır bunda da bir hayır bende ümidi tamamen kestik lekelenmem devam ediyor çünkü yarın da regl olmam lazım ve randevu aldım inşallah kist oluşmamıştır diyorum sinirimden uzuntumden evi badana yapmaya başladım disarsi da Yağmur fırtınakafamın dağılması lazim
Regl oldunuz muAşılama günü mu verecek doğru mu anladım acaba sperm testi yapmadan nasıl gün verecek doktor bilmiyorum ki bizim süreçte sperm testi de yaptı tüm sorunları halledip o şekilde tedavi uygulayalım diyordu çünkü doktorum çok şükür eşimde bişey çıkmadı ama yine de işi garantilemek için ona da vitamin yazdı afedersiniz bu tarz şeylerde paranın bı önemi yok belki ama 780liraydi bı vitamin benim ilaçlarda teki o fiyatlarda hep ben de şu ana kadar bazen diyorum ki keşke direk tüp bebek yapsaydik çünkü ödediğimiz paralar tüp bebeği geçti inanır mısınız bilmiyorum şuan ne ben çalışabiliyorym ne eşim sigorta süresi de bitti devlet Hastanesi'nde bile ücretle gidiyorum neyse kafanızı agritmayayim aşılamada size de yumurta geliştirici ilaç verip çatlatma iğnesi vuracaklar sonrano en baskın büyük kaliteli yumrtaniz alınacak sonra eşinizin menisi alınıp spermler yıkanacak ondan da güçlü spermler alınıp yumurtanın yanına enjekte edilecek amabdedigim gibi bana doktorun dediği aşılama tutma oranı düşük yani size kalmış bişey bu durumlar gerçekten çok karışık kimi doğal oluyor kimi istemiyorken oluyor kimi de bizler gibi doktorlarla yatıp kalksa da olmuyor ama inşallah vardır bunda da bir hayır bende ümidi tamamen kestik lekelenmem devam ediyor çünkü yarın da regl olmam lazım ve randevu aldım inşallah kist oluşmamıştır diyorum sinirimden uzuntumden evi badana yapmaya başladım disarsi da Yağmur fırtınakafamın dağılması lazim
Canım merhaba nasılsın neler yaptın merak ettim seni ben yine regl oldum bu ayda aşılama olmadıAşılama günü mu verecek doğru mu anladım acaba sperm testi yapmadan nasıl gün verecek doktor bilmiyorum ki bizim süreçte sperm testi de yaptı tüm sorunları halledip o şekilde tedavi uygulayalım diyordu çünkü doktorum çok şükür eşimde bişey çıkmadı ama yine de işi garantilemek için ona da vitamin yazdı afedersiniz bu tarz şeylerde paranın bı önemi yok belki ama 780liraydi bı vitamin benim ilaçlarda teki o fiyatlarda hep ben de şu ana kadar bazen diyorum ki keşke direk tüp bebek yapsaydik çünkü ödediğimiz paralar tüp bebeği geçti inanır mısınız bilmiyorum şuan ne ben çalışabiliyorym ne eşim sigorta süresi de bitti devlet Hastanesi'nde bile ücretle gidiyorum neyse kafanızı agritmayayim aşılamada size de yumurta geliştirici ilaç verip çatlatma iğnesi vuracaklar sonrano en baskın büyük kaliteli yumrtaniz alınacak sonra eşinizin menisi alınıp spermler yıkanacak ondan da güçlü spermler alınıp yumurtanın yanına enjekte edilecek amabdedigim gibi bana doktorun dediği aşılama tutma oranı düşük yani size kalmış bişey bu durumlar gerçekten çok karışık kimi doğal oluyor kimi istemiyorken oluyor kimi de bizler gibi doktorlarla yatıp kalksa da olmuyor ama inşallah vardır bunda da bir hayır bende ümidi tamamen kestik lekelenmem devam ediyor çünkü yarın da regl olmam lazım ve randevu aldım inşallah kist oluşmamıştır diyorum sinirimden uzuntumden evi badana yapmaya başladım disarsi da Yağmur fırtınakafamın dağılması lazim
Merhabalar bal peteği psikolojik olarak çok kötü durumda olduğum için yaklaşık bir aydır girmiyorum dün gece girip başka konularda konuşmaya başladım ama yine dayanamadım ve burdayım regl dongum iyice kısaldı ve 24 25 olmaya başladı ayın 25inde regl olmam lazım bu ay hiç bir şekilde ilaç iğne vs kullanmadım Meryem ana otu kullandım doğal bitkiler denedim Meryem ana otuna da 41 Meryem suresi okuttum kandil günü de 41 yaşını şerif açtım bakalım nasıl olacak eşim arrik gerçekten stresten olmadığına inanıyor ve beni ailesinden uzak tutmaya çalışıyor fakat tabi sürekli kendileri geliyor bu defa inşallah diyorum bu ay olur eğer olmazsa bı kaç kişiden regl zamanı hamile kaldığını duydum ve biz de onu deneyeceğiz regl olmadan bir gün önce ve regl biter bitmez hemen duş alıp berbaerlik olacak yani regl sonlarında lekelenme şeklinde oluyor ya o zaman duş alıp beraberlik yaşanacak bence sen de bı o şekilde dene artık napicagimi gerçekten şaşırdım aaa onu denememistim dediğim birşey kalmadı regl zamanı da olmazsa tekrar rahîm filmine girecegimCanım merhaba nasılsın neler yaptın merak ettim seni ben yine regl oldum bu ayda aşılama olmadı
Merhaba canım ben hep buralardayım napayım kafamdan çıkmadığı sürece girmesemde hep aklımda olacak. Kuzum zaten ben öyle başlıyorum hep ama regli başlamadan bir hafta önce bırakıyorum genelde zaten ağrılar başlıyor yumurtlama olacağını sanmıyorum. Canını sıkma olacak olduktan sonra her şekilde oluyor ben tüp bebek düşünüyorum artık canım ramazan geçsin bakacağız nasipseMerhabalar bal peteği psikolojik olarak çok kötü durumda olduğum için yaklaşık bir aydır girmiyorum dün gece girip başka konularda konuşmaya başladım ama yine dayanamadım ve burdayım regl dongum iyice kısaldı ve 24 25 olmaya başladı ayın 25inde regl olmam lazım bu ay hiç bir şekilde ilaç iğne vs kullanmadım Meryem ana otu kullandım doğal bitkiler denedim Meryem ana otuna da 41 Meryem suresi okuttum kandil günü de 41 yaşını şerif açtım bakalım nasıl olacak eşim arrik gerçekten stresten olmadığına inanıyor ve beni ailesinden uzak tutmaya çalışıyor fakat tabi sürekli kendileri geliyor bu defa inşallah diyorum bu ay olur eğer olmazsa bı kaç kişiden regl zamanı hamile kaldığını duydum ve biz de onu deneyeceğiz regl olmadan bir gün önce ve regl biter bitmez hemen duş alıp berbaerlik olacak yani regl sonlarında lekelenme şeklinde oluyor ya o zaman duş alıp beraberlik yaşanacak bence sen de bı o şekilde dene artık napicagimi gerçekten şaşırdım aaa onu denememistim dediğim birşey kalmadı regl zamanı da olmazsa tekrar rahîm filmine girecegim
Merhabalar evet oldum hatta o ay iç defa oldum 1.2 gün arayla kist oluşturdu bende arka arkaya femara kullanmak bu ay sadece Meryem ana otu kullandım ilaç iğne vs kullanmadım ve 2 gün sonra ayın 25inde regl olmam lazım ama inşallah olmam da hamileyimdirRegl oldunuz mu
Merhaba migren ve çatlatma iğnesi hakkında son durumunuz nedir ? Gittiniz mi doktora yapılabiliyor muymuş migrenli hastalara, detaylı bilginiz oldu muYa bende aylardır pik sandıklarım bence pik degildi hgsden sonra pik gördümm geçen ay çok umutluydum ama bu seferde hiç silinmemiş bence çatlamadı bende kadın doguma gidip çatlatma ignesi olsammı dedim nasıl yapacagımı bilemedim birde migrenim var migrende olmuyormuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?