İkinci çocuğum çok sıkıntılı bı hamilelik geçirdim zaten sezeryan olmak zorunda kaldım 4 senedir de uğraşıyoruz ikincisi olmuyor en son
tüp bebek merkezinde durduk doktor doktor gezmekten yorulmuştuk çünkü sikintilarim orda ortaya çıktı vücudum yumurta uretmiyormus 6 ay kadar takip altındaydı üretim olmayınca ilaçlarla yumrta urettim iki ay boyunca ama birer tane ve sol kasığımda kesin gözüyle bakarken yine olmadı ben regl olduğum için ihtimal vermiyordum ama vücut yumurta üretmeden de regl olabiliyormuş insan doktorum söyledi ayrıca sezeryan dikisimde içten patlama varmış belki spermler burda toplanıyor tüplere gitmiyordur diye doktorum rahim filmi çekti çünkü eşinin degerleri çok iyiydi rahim filminde sol tupumun şansıma kapalı çıktı ve doktorum bana gösterdi de tüpümü açarken de gprdum doktorum çok ilgili ve benim uzulmemem için çok naif ve hep olumlu konuşur ama eşimle ve benimle çok açık konuştu yumurta üretimini ilaçla bile zar zor yapıyoruz o da çok kaliteli diyemem ama Allah'tan ümit kesilmez belki bir belki beş sene sonra ilaçla daha uretmeyebilir vücudun çünkü 40yas bı insanın yumurtaliklari gibi düşün dedi o yüzden bir an önce seni anne yapmamız laizm dedi