Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi vurulanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlatma ıhnesınden dolayı oluyor benım de oyle sureklı sancı bel agrısı

Ayy canım cok sevindimm inşallah hayırlısıyla gelir bebiş Rabbim göstersin inşallah o günleri tüm isteyenlere.. İkiz hele cok tatlı olur yaa
Ama kelebeğim çoğul gebelik benim korkulu rüyam. Yinede yaptırdım iğneyi. Hayırlısı olsun olursa ne yapalım. Benim kardeşlerim ikiz, biri kız biri erkek. Onlara çok zor bakmıştık (anneannem, annem, ablam, ben) arada bi de komşular

Tabi bakımı cok zordur ama 1 tasta 2 kus gibi düşün gerci yasayan bilir ama Allah herkese nasip etmez işte

Merhaba bende ilk defa çatlama iğnesi vurulucam daha başındayım hiç yaptırmadım acıyor mu

Merhaba bende ilk defa çatlama iğnesi vurulucam daha başındayım hiç yaptırmadım acıyor mu
Hayır normal igne gibi değil cok kücük sekeri olan hastalar kolundna ıgne yapar ya onun gibi. Hatta bana verdi ben direk kendime yaptım karnımdan. Sen baskasına yaptır ama igne kücücük tırnak kadad bısey boyu gectıgını bile hissetmiyosun

Bende dün yaptırdım. Hiç acımıyor, ilk çok korkmuştum, hemen deri altına yapıyorlar direk iğneyi sormuyorlar. Ben göbek çevresine yaptırdım. Hiç hissetmedim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…