- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi Kelebek1122
-
Catlatma ıhnesınden dolayı oluyor benım de oyle sureklı sancı bel agrısıİnsa
İnşallah canım hiç umudum yok ama sürekli adet sancım var ayaklarima vuruyor birde eşim 1.5 yıldır varikosel ameliyatı oldu geç düzeldi ondan olmaz dedi doktorlar son bir klomen hakkım kaldı sonra aşılama olucam
Ama kelebeğim çoğul gebelik benim korkulu rüyam. Yinede yaptırdım iğneyi. Hayırlısı olsun olursa ne yapalım. Benim kardeşlerim ikiz, biri kız biri erkek. Onlara çok zor bakmıştık (anneannem, annem, ablam, ben) arada bi de komşularAyy canım cok sevindimm inşallah hayırlısıyla gelir bebiş Rabbim göstersin inşallah o günleri tüm isteyenlere.. İkiz hele cok tatlı olur yaa
Evet benimde öyle canım Allah yardımcımız olsunCatlatma ıhnesınden dolayı oluyor benım de oyle sureklı sancı bel agrısı
Insallah hamile olursun ya da hamiledirsinde dogruyu gosteriyordurYok canım hamile değilim de ovulasyon testi sürekli boyle koyu cızgı cıkanlar hamıleyken oluyomus
Reglı oldum maalesefInsallah hamile olursun ya da hamiledirsinde dogruyu gosteriyordur
Tabi bakımı cok zordur ama 1 tasta 2 kus gibi düşün gerci yasayan bilir ama Allah herkese nasip etmez işteAma kelebeğim çoğul gebelik benim korkulu rüyam. Yinede yaptırdım iğneyi. Hayırlısı olsun olursa ne yapalım. Benim kardeşlerim ikiz, biri kız biri erkek. Onlara çok zor bakmıştık (anneannem, annem, ablam, ben) arada bi de komşular
Ben regl oldum ilk leke geldiEvet benimde öyle canım Allah yardımcımız olsun
Olsun bir dahakine insallah olur vardir bunda da bir hayir.ben 3 defa asilama yaptirdimReglı oldum maalesef
Canım çok üzüldüm keşke devamı gelmese hamile olsanBen regl oldum ilk leke geldi
İnşallah bu defa olur sizinki de benim ilk tedavimdi ama olmadı olmazsa da rahim filmi isticem demişti ama yaptıramam suanOlsun bir dahakine insallah olur vardir bunda da bir hayir.ben 3 defa asilama yaptirdim
Gelir bence canım test de nehatıf cıktı cunku hayırlısı böyleymiş yarın doktora gidicem bakalım rahim filmi isterse yaptırmıcam kışın yaptırırım artık kendı halıne bırakıcmaCanım çok üzüldüm keşke devamı gelmese hamile olsan
Insallah olur ben eylulde rahim filmini cekilicegim.neden yaptiramiyosun ?İnşallah bu defa olur sizinki de benim ilk tedavimdi ama olmadı olmazsa da rahim filmi isticem demişti ama yaptıramam suan
Sınava gırıcem artık sınavdam sonraInsallah olur ben eylulde rahim filmini cekilicegim.neden yaptiramiyosun ?
Hadi bakalim guzel haberler ardi ardina gelir insallahSınava gırıcem artık sınavdam sonra
İnşallah cabumHadi bakalim guzel haberler ardi ardina gelir insallah
Hakkinda hayırlısı olsun canım inşallah öbür ay olurGelir bence canım test de nehatıf cıktı cunku hayırlısı böyleymiş yarın doktora gidicem bakalım rahim filmi isterse yaptırmıcam kışın yaptırırım artık kendı halıne bırakıcma
Hayır normal igne gibi değil cok kücük sekeri olan hastalar kolundna ıgne yapar ya onun gibi. Hatta bana verdi ben direk kendime yaptım karnımdan. Sen baskasına yaptır ama igne kücücük tırnak kadad bısey boyu gectıgını bile hissetmiyosunMerhaba bende ilk defa çatlama iğnesi vurulucam daha başındayım hiç yaptırmadım acıyor mu
Evet bakalım tekrae tedavi vericek ki doktorHakkinda hayırlısı olsun canım inşallah öbür ay olur
Bende dün yaptırdım. Hiç acımıyor, ilk çok korkmuştum, hemen deri altına yapıyorlar direk iğneyi sormuyorlar. Ben göbek çevresine yaptırdım. Hiç hissetmedim bile.Merhaba bende ilk defa çatlama iğnesi vurulucam daha başındayım hiç yaptırmadım acıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?