- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Saripapatya22
-
Bir kez 14 gün sonra bir kezde 18. Gün pek belli olmuyor ne zaman adet olunacağı ama ben 2 kez vurdum ikisinde de erken adet oldumkızlar çatlama iğnesi yapıldıktan kaç gün sonra regl oldunuz?
18. Gün erken değil aslında canım.Bir kez 14 gün sonra bir kezde 18. Gün pek belli olmuyor ne zaman adet olunacağı ama ben 2 kez vurdum ikisinde de erken adet oldum
Yani vücut sistemine göre en geç 17. Günde olmak lazım bi araştırmak istedim canım ben de14 gün sonra olunur diye biliyorum canım
Aslında adet döneminden 14 gün önce yumurta çatlar tıpta böyle ama herkesin yumurtası çatlatma iğnesine aynı tepkiyi vermiyor malesef sen yine 14 gibi düşün inşallah tutmuştrYani vücut sistemine göre en geç 17. Günde olmak lazım bi araştırmak istedim canım ben deilk kez vurdurdum da ben 7. Gündeyim bakalım
Canım benim yumurta çatlaması 36. Saat oldu bariz belliydi ağrıdsn yani.. geçen aylarda da çatlamadan 14. Gün sonra regl oldum hani aynı şekildeyse 18 eylülde regl olmam lazım inşş olmam tabiiAslında adet döneminden 14 gün önce yumurta çatlar tıpta böyle ama herkesin yumurtası çatlatma iğnesine aynı tepkiyi vermiyor malesef sen yine 14 gibi düşün inşallah tutmuştr
İnşallah canım gönlüne göre olsun her şeyCanım benim yumurta çatlaması 36. Saat oldu bariz belliydi ağrıdsn yani.. geçen aylarda da çatlamadan 14. Gün sonra regl oldum hani aynı şekildeyse 18 eylülde regl olmam lazım inşş olmam tabii
Sağ ol canım cevap verdiğin için15. Gün
Canım benim yumurta çatlaması 36. Saat oldu bariz belliydi ağrıdsn yani.. geçen aylarda da çatlamadan 14. Gün sonra regl oldum hani aynı şekildeyse 18 eylülde regl olmam lazım inşş olmam tabii
Sağ ol canımm benimİnşallah canım gönlüne göre olsun her şey ❤
Hiçbir belirti yok canımm valla sıfırPeki diğer aydaki gibi belirtiler yine varmı sizde
Temmuzda yaptırmıştım. Çok fazla belirti vardı. Bu ay da tam tersi ilk günler yine acaip kasık ağrım oldu ama şimdi sıfır belirtiHiçbir belirti yok canımm valla sıfır
Canım geçen ay sadece klomen kullandım doktor iğne falan vermedi rahim filmi de çekmiştim geçen ay değerlendirme pek sağlıklı olmadı bu ay letu diye bi ilaç kullandım doktora gittim 3 yumurta oluşmuş 18 mm üstü dedi o gün çatlatma iğnesi verdi 36. Saat ilişki dedi tan o saatte ve sonraki 5 6 saat biraz ağrı oldu o kadar sonra hiç yok yaniiTemmuzda yaptırmıştım. Çok fazla belirti vardı. Bu ay da tam tersi ilk günler yine acaip kasık ağrım oldu ama şimdi sıfır belirti
Canım geçen ay sadece klomen kullandım doktor iğne falan vermedi rahim filmi de çekmiştim geçen ay değerlendirme pek sağlıklı olmadı bu ay letu diye bi ilaç kullandım doktora gittim 3 yumurta oluşmuş 18 mm üstü dedi o gün çatlatma iğnesi verdi 36. Saat ilişki dedi tan o saatte ve sonraki 5 6 saat biraz ağrı oldu o kadar sonra hiç yok yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?