- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi Saripapatya22
-
Merhaba kızlar bugün çatlatma iğnemin 11.günü ama 12.gğne girmiş sayılırım gece oldu artık test yaptım iki tane
İlki sabah
İkinci 20 dk önce
Sizce nedir iğne mi hala gebelik mi
İnşallah canım yarın sabah mı yapsam akşam miBenim 12. Günde hala etkisi vardı. Pozitif çıkmıştı ama regl oldum. Umarım senin tutmuştur. Elinde test varsa yarın akşam yine yap koyuluk olursa tutmuş demektir
İnşallah canım yarın sabah mı yapsam akşam mi
Canım eşimde biraz sıkıntı var bu kullandığım hiçbir şey bende sorun olduğundan değil yani senin bata kaç gün kaldı peki??Aslında rahim filmi çektikten sonra genelde hamilelik şansı daha fazla oluyor. Birde üzerine iğne falan inş tutmuştur. Bende letu kullandım bakalım az kaldı :)
Canım 11 günde etkisi geçiyor diyorlar inş gebeliktirMerhaba kızlar bugün çatlatma iğnemin 11.günü ama 12.gğne girmiş sayılırım gece oldu artık test yaptım iki tane
İlki sabah
İkinci 20 dk önce
Sizce nedir iğne mi hala gebelik mi
YapacağımSabah ilk idrarla yap istersen
İnşallah canımCanım 11 günde etkisi geçiyor diyorlar inş gebeliktir
Canım eşimde biraz sıkıntı var bu kullandığım hiçbir şey bende sorun olduğundan değil yani senin bata kaç gün kaldı peki??
Buda bugünün testi 12.günün
İnşallah canım hayırlısıBugün biraz silikleşmiş. Yarın tekrar sabah yap canım. Bugün etkisi tam geçer yarın belli olur herhalde
İnşallah canım hayırlısı
Normal testle yap canım ona güvenilmezBende ovülasyonla takip ediyordum 9. Gün kopkoyuydu bugün silikleşmiş. Benim tutmadı galiba
Normal testle yap canım ona güvenilmez
Nasıl istersen canımErken şimdi kuzum. Bir kaç gün sonra bakarım artık
Ayy az kalmış canımm hadi hayırlısı4 gün kaldı benim
Ayy az kalmış canımm hadi hayırlısı
Benim de öyle canım yaaa ama bir kere hamile kalmıştım onda da belirti yoktuAz kaldı ama sanmıyorum tuttuğunu azcıkta olsa belirti olmaz mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?