• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi ve regl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani vücut sistemine göre en geç 17. Günde olmak lazım bi araştırmak istedim canım ben de 🙂ilk kez vurdurdum da ben 7. Gündeyim bakalım
Aslında adet döneminden 14 gün önce yumurta çatlar tıpta böyle ama herkesin yumurtası çatlatma iğnesine aynı tepkiyi vermiyor malesef sen yine 14 gibi düşün inşallah tutmuştr

Aslında adet döneminden 14 gün önce yumurta çatlar tıpta böyle ama herkesin yumurtası çatlatma iğnesine aynı tepkiyi vermiyor malesef sen yine 14 gibi düşün inşallah tutmuştr
Canım benim yumurta çatlaması 36. Saat oldu bariz belliydi ağrıdsn yani.. geçen aylarda da çatlamadan 14. Gün sonra regl oldum hani aynı şekildeyse 18 eylülde regl olmam lazım inşş olmam tabii 😊😊

Canım benim yumurta çatlaması 36. Saat oldu bariz belliydi ağrıdsn yani.. geçen aylarda da çatlamadan 14. Gün sonra regl oldum hani aynı şekildeyse 18 eylülde regl olmam lazım inşş olmam tabii 😊😊
İnşallah canım gönlüne göre olsun her şey ❤️

Peki diğer aydaki gibi belirtiler yine varmı sizde

Temmuzda yaptırmıştım. Çok fazla belirti vardı. Bu ay da tam tersi ilk günler yine acaip kasık ağrım oldu ama şimdi sıfır belirti
Canım geçen ay sadece klomen kullandım doktor iğne falan vermedi rahim filmi de çekmiştim geçen ay değerlendirme pek sağlıklı olmadı bu ay letu diye bi ilaç kullandım doktora gittim 3 yumurta oluşmuş 18 mm üstü dedi o gün çatlatma iğnesi verdi 36. Saat ilişki dedi tan o saatte ve sonraki 5 6 saat biraz ağrı oldu o kadar sonra hiç yok yanii

Merhaba kızlar bugün çatlatma iğnemin 11.günü ama 12.gğne girmiş sayılırım gece oldu artık test yaptım iki tane
İlki sabah
İkinci 20 dk önce
Sizce nedir iğne mi hala gebelik mi

Eklentiler

• 0B48EC66-7706-4D5A-994B-ED7EECEEAD50.webp
    0B48EC66-7706-4D5A-994B-ED7EECEEAD50.webp
    114,8 KB · Görüntüleme: 46
  • ABE216FC-356C-473B-87B4-D75C200FBD0D.webp
    ABE216FC-356C-473B-87B4-D75C200FBD0D.webp
    100,4 KB · Görüntüleme: 42
Canım geçen ay sadece klomen kullandım doktor iğne falan vermedi rahim filmi de çekmiştim geçen ay değerlendirme pek sağlıklı olmadı bu ay letu diye bi ilaç kullandım doktora gittim 3 yumurta oluşmuş 18 mm üstü dedi o gün çatlatma iğnesi verdi 36. Saat ilişki dedi tan o saatte ve sonraki 5 6 saat biraz ağrı oldu o kadar sonra hiç yok yanii

Aslında rahim filmi çektikten sonra genelde hamilelik şansı daha fazla oluyor. Birde üzerine iğne falan inş tutmuştur. Bende letu kullandım bakalım az kaldı :)

Back
X