- 19 Ağustos 2022
- 19
- 8
- 27
Negatif malesef, sizin hayırlı haberleriniz olur umarimMerhaba sonucunuz nedir bende de pco var klomen kullandim yumurta 22 mm olmuş dün catlatma ignesi vuruldum simdi beklemedeyim 15 gun nasil gececek bilmiyorum
Merhabalar yaptırdınız mi sonuc nedirArkadaşlar bende temmuz 20 de çatlatma ignesi oldum . Bugün 17. Gün igne den sonra ki sizce test yaptırmalı mıyım idrar testi.
Merhabalar süreci çok anlayamadım hangi tarihlerde ne oldu vs ama iğne vs olduysanız iğneden en az 15 gün geçmesini bekleyinİyi gunler araniza yeni katildim. 2 yillik evliyim. Cocugumuzun olmamasindan kaynakli olarak doktora gittik.esiminde benimde degerlerimiz cok iyidi
Gecen ay femera kullandim adetin 5.gunu basladim sabah aksam ictim gebelik olmadi.bu aydan yine ayni sekilde ictim.doktorum muayeneye gelmeden iliski demisti sabahina gittik 04.08.2022 yumurtam 2.11 mm olmus rahim kalinslasmis dedi ovitrella verdi sabah 10.00 da yaptir bu aksam ve onumudeki 4 aksam saat 22.00da iliski dedi.bu arada sag yumurtam dominantti. Sonrasinda da sık sık iliski dedi. Yumurtlama takvimime gore 11.08.2022 yumurtlama gunu gorunuyordu ama igneden 5 gun sonra siddetli kasik agrim ve akintim oldu 11 inde hicbirsey olmadi Bugun ignenin 16.gunu sadece kasik agrisi akintim var goguste sislik var ama renk degisiimi yok genel olarakda Kendimi cok sis hissediyorum test ne zaman yaptirmaliyim.
Merhaba, öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Son durumunuz nedir test yaptınız mı ?İyi gunler araniza yeni katildim. 2 yillik evliyim. Cocugumuzun olmamasindan kaynakli olarak doktora gittik.esiminde benimde degerlerimiz cok iyidi
Gecen ay femera kullandim adetin 5.gunu basladim sabah aksam ictim gebelik olmadi.bu aydan yine ayni sekilde ictim.doktorum muayeneye gelmeden iliski demisti sabahina gittik 04.08.2022 yumurtam 2.11 mm olmus rahim kalinslasmis dedi ovitrella verdi sabah 10.00 da yaptir bu aksam ve onumudeki 4 aksam saat 22.00da iliski dedi.bu arada sag yumurtam dominantti. Sonrasinda da sık sık iliski dedi. Yumurtlama takvimime gore 11.08.2022 yumurtlama gunu gorunuyordu ama igneden 5 gun sonra siddetli kasik agrim ve akintim oldu 11 inde hicbirsey olmadi Bugun ignenin 16.gunu sadece kasik agrisi akintim var goguste sislik var ama renk degisiimi yok genel olarakda Kendimi cok sis hissediyorum test ne zaman yaptirmaliyim.
Ben çatlatma iğnesinden 1 ay sonra hamile kaldım şükür :) şuan riskli gebelik düşük tehlikem var kesenin şekli bozulmuş baya. Rabbim sağ sağlım bebisler versin hepimize. Kan testi versene, hamilelik belirtileri var gibiSelam kizlar ben bu ay ovitrelle 2.kullanisim gecen ay 16.günde adet olmuştum bugün 16.gün hala olmadim sabah test yaptim cok cok silik cizgi cikti ama gözüm kör oldu yani onu gorene kadar o kadar silikti. Adet agrisi da hic yok. Cok sık idrara çıkıyorum, göğüs uçlarım belirginlesti biraz da acıyor bir de karnimda cok şişlik var bakalim hayirlisi. Sizler neler yaptiniz
Malesef adet oldum ayın 10unda. Simdi asilama yaptiricaz. Senin de hakkinizda hayirlisi olsun sağsaglim bebegine kavusursun insallahBen çatlatma iğnesinden 1 ay sonra hamile kaldım şükür :) şuan riskli gebelik düşük tehlikem var kesenin şekli bozulmuş baya. Rabbim sağ sağlım bebisler versin hepimize. Kan testi versene, hamilelik belirtileri var gibi
İğne etkisi olabileceği için doktor çok umutlandirmamak istememiş olabilir. Hamile de olabilirsiniz iğne etkiside. Rabbim gönlünüze göre versin son durumunuz nedirKızlar merhaba
43 yaşındayım 2019 da 4 aylıkken karnımda öldü, bir kerede tüp bebek denedik tutmadı, doktorum 8 mart da de çatlatma iğnesi yaptı,11 gün 12 gün ve 13 gün idrar testi yaptırdım varla yok arası aşırı silik çizgi çıktı, dün akşam kan testi verdim. 13. 65 değer
Ancak doktorum değer çok düşük heyecan yapma ilaçtan dedi, adetime de 2 gün var, yarın tekrar kan veri cem, çok moralim bozuldu ve umutsuzluğa kapıldım, böyle bir şey yaşayan var mı ? Yükselme ihtimali olur mu ? Hamile olsam dr bilirdi di mi,
Sabahları aşırı karın ağrısıyla uyanıyorum, kasık ağrısı ve hafif bulantım var, sürekli çişim var gibi hissediyorum, ve her an adet olacakmışım gibiyim
Bu ay klomen kullandin mi canmİğne etkisi olabileceği için doktor çok umutlandirmamak istememiş olabilir. Hamile de olabilirsiniz iğne etkiside. Rabbim gönlünüze göre versin son durumunuz nedir
Yok hayır bir kere kullandım kullandıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım kalbi gelismedi Eylül ayından beri gebelik oluşmadi dahaBu ay klomen kullandin mi canm
Ay benimde oyle olmustu ya klomen mi etkisini azaltiyor yumurtanin supheleniyorumYok hayır bir kere kullandım kullandıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım kalbi gelismedi Eylül ayından beri gebelik oluşmadi daha
Benim zaten yumurtalık kar tembel ve çatlamıyordu o yüzden klomenin etkisini bilemiyorum yumurtayaAy benimde oyle olmustu ya klomen mi etkisini azaltiyor yumurtanin supheleniyorum
Bendede tembellik ve pcos varBenim zaten yumurtalık kar tembel ve çatlamıyordu o yüzden klomenin etkisini bilemiyorum yumurtaya
Geçmiş olsun, inşallahBendede tembellik ve pcos varallah sifa versin hepimize insallah