- 25 Mart 2022
- 111
- 11
- 21
Evet erken galibaBelki de cok erken yapiyoruz, ben 15 temmuzda adet olmustum daga ayin 15i gelmedi bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet erken galibaBelki de cok erken yapiyoruz, ben 15 temmuzda adet olmustum daga ayin 15i gelmedi bile
Ben bu gün yapmicam yarın cesaret edersem belkiIdrar testi yaptim negatif, adet olacakmışım gibi agrim var.
Kaç gün geçti iğnenin üstünden? Bnde bu ay femera, klomen kullanıp son gün çatlatma iğnesi yaptm doktorun dediği günlerde ilişki oldu. Bnde hala adet olmadm 11. Gün bugün. Dün aksam test yaptm hafif silik çizgi çıktı pozitif çıktı yani ama emin olamıyorum iğnenin etkisi geçmemiş olabilirŞuanda bir şey yok adet de olmadim bekliyorum
İğne etkisidir canım . Benim 13. Gün negatiftiKaç gün geçti iğnenin üstünden? Bnde bu ay femera, klomen kullanıp son gün çatlatma iğnesi yaptm doktorun dediği günlerde ilişki oldu. Bnde hala adet olmadm 11. Gün bugün. Dün aksam test yaptm hafif silik çizgi çıktı pozitif çıktı yani ama emin olamıyorum iğnenin etkisi geçmemiş olabilir
Sanrm iğnenin etkisi kaç gün geçmesi gerek doğru sonucu almak içinİğne etkisidir canım . Benim 13. Gün negatifti
15. Gün kan ver istersen . Daha doğru sonuç alırsınSanrm iğnenin etkisi kaç gün geçmesi gerek doğru sonucu almak için
Benim 16. Günüm cesaret edip yapamıyorum kendi bat günümü bekliycem15. Gün kan ver istersen . Daha doğru sonuç alırsın
Benim 16.günüm. Seninki igne etkisi olabilir vunku benim de 13.güne kadar siluk cizgi cikti 14.gün negatif olduKaç gün geçti iğnenin üstünden? Bnde bu ay femera, klomen kullanıp son gün çatlatma iğnesi yaptm doktorun dediği günlerde ilişki oldu. Bnde hala adet olmadm 11. Gün bugün. Dün aksam test yaptm hafif silik çizgi çıktı pozitif çıktı yani ama emin olamıyorum iğnenin etkisi geçmemiş olabilir
Olabilir canm biraz daha bekleyip kan testi yaptırayımBenim 16.günüm. Seninki igne etkisi olabilir vunku benim de 13.güne kadar siluk cizgi cikti 14.gün negatif oldu
Hayırlısı olsun kuzum . Sıkma canını vardır hayırlı bi vakti zamanı . Kaçıncı gününde oldunKızlar ben adet oldum
16.günde oldum canim pazartedi yine doktora gidicem tekrar klomen baslicazHayırlısı olsun kuzum . Sıkma canını vardır hayırlı bi vakti zamanı . Kaçıncı gününde oldun
Hayırlısı olsun canım16.günde oldum canim pazartedi yine doktora gidicem tekrar klomen baslicaz
Sagol canim sende durum neHayırlısı olsun canım
Adet olmadım daha canım yarın kan vermeye gitcem Allah izin verirseSagol canim sende durum ne
İnşallah hamilesindir canimAdet olmadım daha canım yarın kan vermeye gitcem Allah izin verirse
Adet oldum canım bende bu günİnşallah hamilesindir canim
Hayirlsi olsun ya insallah bu ay olur canim. Ben doktora gittim 2.4 cm kist olmuş yumurtam catlamamis bu ay catlatma ignesi kullanmicam ovulasyon testiyle takip edicemAdet oldum canım bende bu gün
Aynen canım hayırlısı olsun . Sende sabret rabbim bize de o duyguyu tattırıcak ben inanıyorumHayirlsi olsun ya insallah bu ay olur canim. Ben doktora gittim 2.4 cm kist olmuş yumurtam catlamamis bu ay catlatma ignesi kullanmicam ovulasyon testiyle takip edicem