- 20 Mayıs 2018
- 144
- 12
Benim de bugun negatif çıktı 14.gunumBu gün 13. Günüm . Dün yaptım negatifti . Bu gün kan vermeye gidicem
Kan vermeye gidicem ben birazdanBenim de bugun negatif çıktı 14.gunum
En azından yoksa bile şüpheyi atarım içimdenKan vermeye gidicem ben birazdan
Aynen ya doğru diyorsunKan vermeye gidicem ben birazdan
Sonucu haber veririm sizlere de ama ben adet olmadan önce karnım şişerdi o yok kasık ve bel ağrısı var . Göğüslerim şişti ve ateş gibi resmen bilmiyorum kendi vücudumu tanıyamaz oldum . Belki de ben öyle hissetmek istediğimden oluyo . Hayırlısı olsun . Vardır rabbimin bunda da bir bildiği . Eğer test sonucum pozitif çıkarsa gün gün belirtilerimi yazıcam .Aynen ya doğru diyorsun
Ne çok acaba demişim yaKızlar az önce çok acayip bişey oldu. Göğsünden sarı bi sıvı geldi. Acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ilk haftalarda görülebiliypmuş galiba sizce ilaçlardan mı oldu yoksa hamilelik belirtisi mi acaba sizin öyle oldumu acaba
Hayirlisi olsun canim varsa biraz daha bebisin büyümüş olur daha iyi olurKan vermeye gittim öğleden önce gönderiyolarmış . Salı gününe kaldı . Hem o zamana kadar da beklemiş olurum bilmiyorum belki iyi oldu o güne kadar mecbur beklicem
Hayir olsun ya benim hic bilgim yok, benim adet zamanlarimda bile göğüs agrisi olmuyor hamile kalirsam olur mu bilmiyorum suan oyle bir seyim yokKızlar az önce çok acayip bişey oldu. Göğsünden sarı bi sıvı geldi. Acaba hamilelik belirtisi olabilir mi ilk haftalarda görülebiliypmuş galiba sizce ilaçlardan mı oldu yoksa hamilelik belirtisi mi acaba sizin öyle oldumu acaba
Evet inşallah vardır . Kırmızıları görene kadar pes etmek yok . İnşallah bi 9 ay görmemHayirlisi olsun canim varsa biraz daha bebisin büyümüş olur daha iyi olur
Bende de aynısı oldu, 3 gün sürdü ve şu an tuvalete gitmekten uyuyamıyorum. 1 saat içinde 3 kez çişe gidilir mi? Sizde idrar durumu nasıl?Adet oldum demiştim ya ben normalde 5 6 gün fln adet olurdum pıhtı şeklinde fln ama bu defa farklı oldu 3 gün sürdü şuan temizim üstüne görme filan mı acaba
Sende ne haberler var canım test falan yaptın mıHayir olsun ya benim hic bilgim yok, benim adet zamanlarimda bile göğüs agrisi olmuyor hamile kalirsam olur mu bilmiyorum suan oyle bir seyim yok
Ben çok su içiyorum bu aralar o yüzden onu pek takip edemedim ama adet belirtisi falan gitti . Sadece göğüslerimde şişlik var birde sıvı geliyo. Test yap istersenBende de aynısı oldu, 3 gün sürdü ve şu an tuvalete gitmekten uyuyamıyorum. 1 saat içinde 3 kez çişe gidilir mi? Sizde idrar durumu nasıl?
Yok yapmadim bugun yapmiyim dedim 2 tane kaldi 2 gunde bir yapiyim hamileysem de daha net cikar. Ama hic hamileymis gibi hissetmiyorum, değilsem de bir an once adet olayim istiyorumSende ne haberler var canım test falan yaptın mı
Ben sabah erken gebelik testi yaptım gene negatif olmadı galiba bu ay benimYok yapmadim bugun yapmiyim dedim 2 tane kaldi 2 gunde bir yapiyim hamileysem de daha net cikar. Ama hic hamileymis gibi hissetmiyorum, değilsem de bir an once adet olayim istiyorum
Sonucun nedir canm merak ettmEvett yapinn benim daha 10.günüm bekleyemedim yaptim cok cok silik cizgi cikti 2 gun sonra tekrar bakicam
Belki de cok erken yapiyoruz, ben 15 temmuzda adet olmustum daga ayin 15i gelmedi bileBen sabah erken gebelik testi yaptım gene negatif olmadı galiba bu ay benim
Şuanda bir şey yok adet de olmadim bekliyorumSonucun nedir canm merak ettm
Bende 17 sinde adet olmuştumBelki de cok erken yapiyoruz, ben 15 temmuzda adet olmustum daga ayin 15i gelmedi bile