Test yaptinizmiMerhabalar, tembel yumurtalıklar ve kist sahibiyim. 5 gün klomen ilaçtan sonra çatlatma iğnesi 8 temmuzda vuruldum. 9 temmuz cinsel münasebet önerdi doktorum. Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra idrar testim pozitif çıktı fakat iğnenin etkisi olduğunu biliyorum. Sabırsızım sadece, yalancı pozitiflik:) velhasıl kelam iğneden sonra normal regl periyodu değişiyormuş ve iğneden 14 15 gün sonrw gebelik yok ise regl olunuyormuş. Gün doldu fakat regl olmadım, asıl periyodum 30 temmuz. Ben kendi periyodumu bekleyeceğim. Sade sodadan tiksinen ben 2 3 tane içiyorum, mide bulantılarım ağrılarım oluyor göğüslerim bazen sert bazen yumuşak geliyor. Tam anlamıyla kafayı yemek üzereyim gün geçmiyor sanki. Bu belirtilerin piskolojik olmasından endişeliyim. Benim gibi çatlatma iğnesi klomen vs bu süreçlerden geçen arkadaşlarla biraz bilgi alışverişi yapsak fena olmaz :)
Çatlatma iğnesi etkisindeyken yaptım çift çizgiydi fakat imkanı yok hamile olsam bile o sürede idrara geçemez şimdi 30 temmuzu bekleme kararı aldımTest yaptinizmi
17 güne kadar yapmadan beklemenize şaşırdımArkadaşlar bende temmuz 20 de çatlatma ignesi oldum . Bugün 17. Gün igne den sonra ki sizce test yaptırmalı mıyım idrar testi.
Evett yapinn benim daha 10.günüm bekleyemedim yaptim cok cok silik cizgi cikti 2 gun sonra tekrar bakicamArkadaşlar bende temmuz 20 de çatlatma ignesi oldum . Bugün 17. Gün igne den sonra ki sizce test yaptırmalı mıyım idrar testi.
Bugun adet oldum yine olmadı tutmadı17 güne kadar yapmadan beklemenize şaşırdımeğer kist vs oluşmamışsa hamile olma ihtimaliniz yüksek iğneden aşağı yukarı 14 16 gün sonra adet olunması beklenir çünkü
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gerçekleşirBugun adet oldum yine olmadı tutmadı
Hayirlisi olsun insallah en kisa ve en hayirli zamanda olur ben de bekliyorum ignenin 11.günüBugun adet oldum yine olmadı tutmadı
Adet oldum demiştim ya ben normalde 5 6 gün fln adet olurdum pıhtı şeklinde fln ama bu defa farklı oldu 3 gün sürdü şuan temizim üstüne görme filan mı acabaHakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gerçekleşir
Hayırlısı olsun inşallahBenim de iğnenin 12. Günü bekliyorum bende
Sonuc nedir acabaBenim ikinci cizgi bugun daha silik çıktı anlayamadim sabah tekrar yapicam
Hala cok silik cizgi cikiyorSonuc nedir acaba
Olabilir kan baktirsanaAdet oldum demiştim ya ben normalde 5 6 gün fln adet olurdum pıhtı şeklinde fln ama bu defa farklı oldu 3 gün sürdü şuan temizim üstüne görme filan mı acaba
Merhaba siz naptinizİğnenin 14. Günü adet olmazsam 15. Günü yapmayı düşünüyorum testi bakalım hayırlısı
Bu gün 13. Günüm . Dün yaptım negatifti . Bu gün kan vermeye gidicemMerhaba siz naptiniz