Çatlatma iğnesi ve gebelik

xbsrax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
828
942
26
Merhabalar, tembel yumurtalıklar ve kist sahibiyim. 5 gün klomen ilaçtan sonra çatlatma iğnesi 8 temmuzda vuruldum. 9 temmuz cinsel münasebet önerdi doktorum. Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra idrar testim pozitif çıktı fakat iğnenin etkisi olduğunu biliyorum. Sabırsızım sadece, yalancı pozitiflik:) velhasıl kelam iğneden sonra normal regl periyodu değişiyormuş ve iğneden 14 15 gün sonrw gebelik yok ise regl olunuyormuş. Gün doldu fakat regl olmadım, asıl periyodum 30 temmuz. Ben kendi periyodumu bekleyeceğim. Sade sodadan tiksinen ben 2 3 tane içiyorum, mide bulantılarım ağrılarım oluyor göğüslerim bazen sert bazen yumuşak geliyor. Tam anlamıyla kafayı yemek üzereyim gün geçmiyor sanki. Bu belirtilerin piskolojik olmasından endişeliyim. Benim gibi çatlatma iğnesi klomen vs bu süreçlerden geçen arkadaşlarla biraz bilgi alışverişi yapsak fena olmaz :)

Test yaptinizmi

Merhaba sonucunuz nedir bende de pco var klomen kullandim yumurta 22 mm olmuş dün catlatma ignesi vuruldum simdi beklemedeyim 15 gun nasil gececek bilmiyorum

Arkadaşlar bende temmuz 20 de çatlatma ignesi oldum . Bugün 17. Gün igne den sonra ki sizce test yaptırmalı mıyım idrar testi.

Arkadaşlar bende temmuz 20 de çatlatma ignesi oldum . Bugün 17. Gün igne den sonra ki sizce test yaptırmalı mıyım idrar testi.
17 güne kadar yapmadan beklemenize şaşırdım eğer kist vs oluşmamışsa hamile olma ihtimaliniz yüksek iğneden aşağı yukarı 14 16 gün sonra adet olunması beklenir çünkü

Evett yapinn benim daha 10.günüm bekleyemedim yaptim cok cok silik cizgi cikti 2 gun sonra tekrar bakicam

Benim ikinci cizgi bugun daha silik çıktı anlayamadim sabah tekrar yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…