Catlatma ignesi sonrasi

kutupyildizi123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
25
3
32
Catlatma iğnesi oldum geçen hafta perşembe 12de. Doktorun söylediği gibi beraberlik oldu. Ağrılarım oluyor artık iğneden mi kaynaklı normal şeyler mi bilmiyorum. Kasık ve sırt ağrısı, gaz şişkinlik gibi şeyler. Akıntı olarak normal bazen beyaz saydam Cook çok az akıntı oldu. Gebelik düşünmeden önce yumurta aki gibi renksiz akıntı olurdu yumurtamn catladigini anlardım. Bu ay gebelik için klomen ve catlatma ignesi kullandım ancak yumurta aki dediğim şey olmadı. O yüzden çok umutsuzum . Yumurtam çatlamadi mi diye düşünüyorum. Bu akintiyi görmeden gebelik yasayan var mı? Yada catlatma ignesi kullanıp 1haftalik belirtileriniz nelerdi? ( hakkınızı helal edin uzun oldu biraz :KK43: )

Alıntı

Catlatma iğnesi oldum geçen hafta perşembe 12de. Doktorun söylediği gibi beraberlik oldu. Ağrılarım oluyor artık iğneden mi kaynaklı normal şeyler mi bilmiyorum. Kasık ve sırt ağrısı, gaz şişkinlik gibi şeyler. Akıntı olarak normal bazen beyaz saydam Cook çok az akıntı oldu. Gebelik düşünmeden önce yumurta aki gibi renksiz akıntı olurdu yumurtamn catladigini anlardım. Bu ay gebelik için klomen ve catlatma ignesi kullandım ancak yumurta aki dediğim şey olmadı. O yüzden çok umutsuzum . Yumurtam çatlamadi mi diye düşünüyorum. Bu akintiyi görmeden gebelik yasayan var mı? Yada catlatma ignesi kullanıp 1haftalik belirtileriniz nelerdi? ( hakkınızı helal edin uzun oldu biraz :KK43: )

Alıntı
Benm bugün ikinci günüm ama hiçbir ağrı vs yok. Bende mi tuhaflık var. Dün sarı leke gibi bişey vardı bugün oda yok. Doktor kasık ağrın olur parol kullan demişti ama yok ağrı falanda erken mi ondan mı acaba.

Alıntı
Al benden de o kadar daha önce de vuruldum çatlatma iğnesi ağrı ve akıntı baya olmuştu şimdi tık yok aksine var olan da kurudu gitti kafayı yedirtecek

Benm bugün ikinci günüm ama hiçbir ağrı vs yok. Bende mi tuhaflık var. Dün sarı leke gibi bişey vardı bugün oda yok. Doktor kasık ağrın olur parol kullan demişti ama yok ağrı falanda erken mi ondan mı acaba.
Şimdi nasılsınız peki kaçıncı gündesiniz ?

Al benden de o kadar daha önce de vuruldum çatlatma iğnesi ağrı ve akıntı baya olmuştu şimdi tık yok aksine var olan da kurudu gitti kafayı yedirtecek
İğnenin 5. Günü bu kadar silik normal miii

Eklentiler

• IMG_1212.jpeg
    IMG_1212.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar 23 mayısta otvrille iğne oldum. 25 mayıstada aşılama. Sizce pozitif mi bugün iğnenin 10 uncu günü

Eklentiler

• IMG_0276.jpeg
    IMG_0276.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba testi tekrarladiniz mi? Nedir durumunuz
Bugün tekrar test yapacağım. Dün yaptığım silik çıktı ama sanırım ilacın etkisi. Daha silikti çünkü. Daha da koyulaşması gerekirdi değil mi ? Salı günüde kan vermemi istedi doktor. Ama öyle bir bel ağrım var ki duramıyorum. Dün kasıklarımdada ağrı vardı.

Benim de aynı günlerde oldu islemlerim bende de bel agrisi oluyo hele de ayakta durunca ama bence hala igne etkisi gebelik belirtisi degil yani. Benim de sali gunu randevum test yapmamak icin zor duruyorum

Benim de aynı günlerde oldu islemlerim bende de bel agrisi oluyo hele de ayakta durunca ama bence hala igne etkisi gebelik belirtisi degil yani. Benim de sali gunu randevum test yapmamak icin zor duruyoru
Ben perşembe günü dayanamadım kan testi verdim aslında sağlık ocağında. Ama laboratuvarda hormon kiti kalmamış sonucu alamayacağım muhtemelen. O yüzden salı günü özel hastanede kan vereceğim.

X