Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel inşallah iyi haberlerini alırsın canım. Allah hepimize nasip etsin

Amin çok teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre olur inşllah

Kızlar daha dün 5,73 dü bugun 1,20 olmus beta hcg sizde de boyle olup sonra yükselen oldu mu?ıgnenın 10. Günü

Valla abla Haklısın kesınlıkle ama merak işte ama baksana 10.gun ve 1.20 cıktınegatif yani
Canım zaten yumurtlama günü döllenme olduğunda bebeğin rahme inmesi bile 10 gün sürer ve bundan önce hcg hormonu salgılamaz, sakin ol bakalım, bekle üç dört gün daha

Kızlar,akcıgerde Sıvı bırıkmıs ohss nedeniyle benim su an gözetim altındayım Doktorum dünden beri yatış verdi onemli müdahale gerektırıcek Sekılde olmamıs bende ama nefes darlığı var

Canım testin ne oldu hayırlı haber insalah
Canım selam, hcg 28 çıktı dün gece, iki gün sonra tekrarlamak lazım dedi, bana çok az göründü bu değer inşallah artar, iğnenin etkisidir diye korkuyorum, doktorum geçmiştir onun etkisi dedi ama sevinemiyorum henüz Allah hayırlısını versin

Kızlar,akcıgerde Sıvı bırıkmıs ohss nedeniyle benim su an gözetim altındayım Doktorum dünden beri yatış verdi onemli müdahale gerektırıcek Sekılde olmamıs bende ama nefes darlığı var
Çok geçmiş olsun canım yaa. İyi ki erken teşhis olmuş çok dikkat et Rabbim şifa versin

Bence güzel bir değer. Sonuçta daha günün geçmedi inşallah katlanır canım. Kendini üzme inan tadını kalp atışını duyana kadar çıkaramıyorsun ama pozitif bir değer görmek çok kıymetli tebrik ederim sağlıkla kucağa alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…