Ne güzel inşallah iyi haberlerini alırsın canım. Allah hepimize nasip etsinCanım benim 23, 18, 15 mm di. İğne yaptı aynı gün, iğne etkileyene kadar 15 lik 18 lik de büyür diğeri zaten kendi çatlamak üzere dedi, ertesi gün çok agrım oldu sonra kontrole gittim herkesin progesteronuna bakıyorlarmış çatladılar mı diye ama bana vajinal ultrason yaptı ve yumurta salınımı bitmiş hayırlısı olsun dedi
Amin inşallah tatlımNe güzel inşallah iyi haberlerini alırsın canım. Allah hepimize nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre olur inşllahİnşallah gerçek çizgidir canım. Bende umutlandırmak istemem seni çok insan duydum buralarda öyle çizgilerle gidip boş dönenler ama çizgi görmeyip de olan da çok. Rabbim gönlüne göre olanı versin canım İnşallah güzel sonuç alırsın bekliyorum güzel değerlerini
Cümlemiz için amin inşhakkınızda hayırlısı olsun inş. hamişssinizdir. sizdemi ikinci için uğraşıyorsunuz
Allah kolaylık versin. Ben siz gibiyim. 2.cocuk istiyoruz ama 2 yıldır tutturamadık bu ay aşılama deneyeceğiz inş olur. ilk çocuğum kendiliğinden oldu 15. aydaCümlemiz için amin inş
Evet 2.çocuk için ığraşıyorum
İnşallah olmazsın kuzu, Allah gönlüne göre versin[/QUOTE
Ablacım,sen yaptın mı testi
Neden beklemiyorsun, her gün test yaparak kendini strese sokarsan olacağı varsa da stresten olmaz ki canım benimKızlar daha dün 5,73 dü bugun 1,20 olmus beta hcg sizde de boyle olup sonra yükselen oldu mu?ıgnenın 10. Günü
Valla abla Haklısın kesınlıkle ama merak işte ama baksana 10.gun ve 1.20 cıktınegatif yaniNeden beklemiyorsun, her gün test yaparak kendini strese sokarsan olacağı varsa da stresten olmaz ki canım benim
Canım zaten yumurtlama günü döllenme olduğunda bebeğin rahme inmesi bile 10 gün sürer ve bundan önce hcg hormonu salgılamaz, sakin ol bakalım, bekle üç dört gün dahaValla abla Haklısın kesınlıkle ama merak işte ama baksana 10.gun ve 1.20 cıktınegatif yani
Canım testin ne oldu hayırlı haber insalahAmin çok teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre olur inşllah
12.gün doktor tekrardan yapacakmış abla testiCanım zaten yumurtlama günü döllenme olduğunda bebeğin rahme inmesi bile 10 gün sürer ve bundan önce hcg hormonu salgılamaz, sakin ol bakalım, bekle üç dört gün daha
Canım selam, hcg 28 çıktı dün gece, iki gün sonra tekrarlamak lazım dedi, bana çok az göründü bu değer inşallah artar, iğnenin etkisidir diye korkuyorum, doktorum geçmiştir onun etkisi dedi ama sevinemiyorum henüzCanım testin ne oldu hayırlı haber insalah
Ahh canım benim çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versinKızlar,akcıgerde Sıvı bırıkmıs ohss nedeniyle benim su an gözetim altındayım Doktorum dünden beri yatış verdi onemli müdahale gerektırıcek Sekılde olmamıs bende ama nefes darlığı var
Amin ablacım cok teşekkür ederim,değerin düşük degıl yüksek buyuk ihtimal hamilesın cok sevındım gözünüz aydın ablacımAhh canım benim çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
Sağol canım teşekkür ederim, Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAmin ablacım cok teşekkür ederim,değerin düşük degıl yüksek buyuk ihtimal hamilesın cok sevındım gözünüz aydın ablacım
Çok geçmiş olsun canım yaa. İyi ki erken teşhis olmuş çok dikkat et Rabbim şifa versinKızlar,akcıgerde Sıvı bırıkmıs ohss nedeniyle benim su an gözetim altındayım Doktorum dünden beri yatış verdi onemli müdahale gerektırıcek Sekılde olmamıs bende ama nefes darlığı var
Bence güzel bir değer. Sonuçta daha günün geçmedi inşallah katlanır canım. Kendini üzme inan tadını kalp atışını duyana kadar çıkaramıyorsun ama pozitif bir değer görmek çok kıymetli tebrik ederim sağlıkla kucağa alırsın inşallahCanım selam, hcg 28 çıktı dün gece, iki gün sonra tekrarlamak lazım dedi, bana çok az göründü bu değer inşallah artar, iğnenin etkisidir diye korkuyorum, doktorum geçmiştir onun etkisi dedi ama sevinemiyorum henüzAllah hayırlısını versin