Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yapmadım 18 günde oluyorum diye tek çizgi görmekten bunaldim bu ay yapmama kararı aldım benim gibi bu kadar geçen var mi merak ettim ama sanırım ilgi çekme di konum
Bazı konularda daha çok yığılma var malesef, sayfalarca okumak da zor oluyor.. hayırlısı okur inşallah hamilesinizdir. Benim de bi sorunum var cumartesi iğnemi oldum, dr 36 saat sonra çatlar demişti benim hala yumurta akı akıntım var sizce çatlamadılar mı henüz? İğneden sonra akıntınız nasıl olmuştu

Bazı konularda daha çok yığılma var malesef, sayfalarca okumak da zor oluyor.. hayırlısı okur inşallah hamilesinizdir. Benim de bi sorunum var cumartesi iğnemi oldum, dr 36 saat sonra çatlar demişti benim hala yumurta akı akıntım var sizce çatlamadılar mı henüz? İğneden sonra akıntınız nasıl olmuştu
Bende de hiç o akıntı olmadı şimdiye kadar hiç bilmiyorum ki walla. Benim bünye biraz cins sanırım

kızlarrr,merhaba catlatma ıgnemın 5.gunundeyım ama bende oyle bır akıntı gelmedı yumurta akı kıvamında o akıntı merıoanl ıgne kullanımın 4.gununde gelmıstı ama ıgneden tam 36 saat sonra dayanılmaz bır agrım oldu..kafam karsıtı yardımcı olun kızlar,su an karnım cok sıs ara ara sancım oluyor gogus uclarım hassa ve mıdem bulanıyor tabı bunlar gebelık belırtılerı ıcın cok erken bılıyorum..sızce yumurta catlama belırtısı olabılır mı?

kızlarrr,merhaba catlatma ıgnemın 5.gunundeyım ama bende oyle bır akıntı gelmedı yumurta akı kıvamında o akıntı merıoanl ıgne kullanımın 4.gununde gelmıstı ama ıgneden tam 36 saat sonra dayanılmaz bır agrım oldu..kafam karsıtı yardımcı olun kızlar,su an karnım cok sıs ara ara sancım oluyor gogus uclarım hassa ve mıdem bulanıyor tabı bunlar gebelık belırtılerı ıcın cok erken bılıyorum..sızce yumurta catlama belırtısı olabılır mı?
Selam canım tedavin hayırlı olsun, bahsettigin belirtiler iğnenin yan etkisi diyorlar genelde yaşıyorlar, iğneden 36 saat sonra çatlar yumurtan, digerleri ilacın yan etkisidir ya da psikolojiktir

Teşekkür ederim canım,36 saat sonra cok fecı bır sancım oldu sence catlamıs mıdır benım korkum kıstte donusturmesı ama oyle kıstte donusucek 20 mm ustu yumurtam yoktu,bu konusda bılgın var mı nasıl anlayabılırım catladıgını

Teşekkür ederim canım,36 saat sonra cok fecı bır sancım oldu sence catlamıs mıdır benım korkum kıstte donusturmesı ama oyle kıstte donusucek 20 mm ustu yumurtam yoktu,bu konusda bılgın var mı nasıl anlayabılırım catladıgını
Çatlamıştır inşallah, istersen kontrole git çatlayıp çatlamadıgını görüyorlar içim rahat olur, benim üç yumurtam vardı 15,18,23 mm boyutlarında, 23 lük beni korkutmuştu ama çok şükür hepsi çatlamış gitmiş, inşallah bi tanesi de tutmuştur :dua: sen de kistten korkuyorsan gidiver kontrole, bat ne zaman senin?

Yarın kontrole gidicem canım inşallah catlamıstır,sen de de ara ara nefes darlığı yaptı mı bu çatlatma ıgnesınden sonra?ben ıkı adım yürüyüp yoruluyorum ve ıkı damla sey yıyorum nefes darlığı oluyor arada sende de oldu mu acaba?bat 1 Eylül canım

Yarın kontrole gidicem canım inşallah catlamıstır,sen de de ara ara nefes darlığı yaptı mı bu çatlatma ıgnesınden sonra?ben ıkı adım yürüyüp yoruluyorum ve ıkı damla sey yıyorum nefes darlığı oluyor arada sende de oldu mu acaba?bat 1 Eylül canım
Kuzum ben normalde astım hastasıyım ben de her zaman oluyor malesef :KK43:

Çok gecmiş olsun canım,cok kotu birsey bu nefes darlığı iki lokma sey yıyorum ve direk nefes darlığı oluyor,inşallah normaldir

Canım şimdi çıktım kontrolden pko Olduğum cok Sayıda yumurta vardı olgunlaşmış çatlama iğnesinden iki defa vurmuştu doktorum o yuzden,bugun ki muayenede hala yumurtalarım var buyuk halde ama doktor mutlaka bir kac tanesi catlamıstır dedi mümkün mü bu?

Hatırladığım kadarıyla iğneden sonra akıntın da olmuştu dimi? Çatlamıştır kuzum neden çatlamasın, doktor öyle dediyse doğrudur, içini ferah tut, çatlamasaydı çok büyük yumurtalar olmaz mıydı? Yumurta büyüklüğüne göre yapmadı mı iğneleri? Bakmıştır o büyüklükte yumurta yok çatladıgınu anlamıştır, hem iki iğne vurmuş baksana, ben olsam ben de çatlarım :)))

doktorum da aynı seyı söylüyor sende pco oldugu ıcın ıkı doz vurdum çatlatma iğnesini dedı,her iki overde 10 tane olgunlaşmış folıkul varmıs toplam 20 tane yani çatlatma iğnesinin vurulacağı gün bugun kontrolde birkaçı çatladıysa bile goremeyız bugun 6. Gunu oldugu ıcın dollenmıs olabılır dedı ama canım benım moralım bozuldu orda duran yumurtaları gorunce sence çatlamış olma ıhtımalı var mı birkaçının boyle bırsey basına gelmıs olan tanıdığın var mı ki?bende 36 saat sonra dayanılmaz bir karın ve kasık ağrısı oldu canım

doktorum da aynı seyı söylüyor sende pco oldugu ıcın ıkı doz vurdum çatlatma iğnesini dedı,her iki overde 10 tane olgunlaşmış folıkul varmıs toplam 20 tane yani çatlatma iğnesinin vurulacağı gün bugun kontrolde birkaçı çatladıysa bile goremeyız bugun 6. Gunu oldugu ıcın dollenmıs olabılır dedı ama canım benım moralım bozuldu orda duran yumurtaları gorunce sence çatlamış olma ıhtımalı var mı birkaçının boyle bırsey basına gelmıs olan tanıdığın var mı ki?bende 36 saat sonra dayanılmaz bir karın ve kasık ağrısı oldu canım
çatlamıştır çatlamıştır o , sen ablana güven :) bu kadar pimpirik de olma, hem çatlaması önemli değil döllenip tutunması önemli, ben de üç tane vardı çatlamış dedi dr bakalım tutacak mı? Allah'ın işi.. biz elimizden geleni yapalım gerisini yaradana bırakalım, çok da stres yapmayalım olur mu :21:

X