Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun kardeşim duanız mesajınız için..Adet tarihini beklemeniz en doğrusu olur.
Erken testte çıkmayabilir.Arkadaşım bebeği adet geçikmesinden 10 gün sonra çıkmıştı.Geç döllenmeden dolayı görülmemişti.
Sizde bu sıkıntılara maruz kalmamak için, adet gününüzü beklemeniz en hayırlısı olur.
RAHMAN ümitlerinizi boşa çıkarmasın inşallah
Bence çıkar çünkü bende bu şekilde öğrendim umarım vardırAllah razı olsun kardeşim duanız mesajınız için..
Allah razı olsun. ben vermeyi düşünmüyordum ama arkadaşımda çıkar verelim nolcak dedi verdik bakalım hayırlısı Allahtan dua edin kardeşlerim inşallah. ben her namazımda isteyen tüm kardeşlerime ediyorum Rabbim inşallah kabul ederBence çıkar çünkü bende bu şekilde öğrendim umarım vardırve bebeğin seninledr
Bütün anne olmak isteyenlerle duamizAllah razı olsun. ben vermeyi düşünmüyordum ama arkadaşımda çıkar verelim nolcak dedi verdik bakalım hayırlısı Allahtan dua edin kardeşlerim inşallah. ben her namazımda isteyen tüm kardeşlerime ediyorum Rabbim inşallah kabul eder
tamam inşallah yazacağım Allah razı olsunBütün anne olmak isteyenlerle duamizumarm pozitif çıkar negatif çıkar ise de üzülme iki gün sonra tekrar ver yükselebilir sonucu yaz mutlaka
Ben o gün dahil vermiştim 17 çıkmıştıO gunu sayma 14. Gun ver cnm
Allah razı olsun. ben vermeyi düşünmüyordum ama arkadaşımda çıkar verelim nolcak dedi verdik bakalım hayırlısı Allahtan dua edin kardeşlerim inşallah. ben her namazımda isteyen tüm kardeşlerime ediyorum Rabbim inşallah kabul eder
negatif çıktı![]()
Kac çıktıinşallah canım hayırlı zaman değilmiş..
Üzülme canım iki üç gün sonra tekrar bı kan verilk klomen çatlatma iğnesi denememdi. bütün hamilelik belirtilerini yaşattı bu iğne bana. sanırım üzüntüm ondan. ümit oluştu içimde![]()
çatlatma iğnesi için böyle bir durum söz konusu değil bilginiz olsun normal durumlar için haklısınızAdet tarihini beklemeniz en doğrusu olur.
Erken testte çıkmayabilir.Arkadaşım bebeği adet geçikmesinden 10 gün sonra çıkmıştı.Geç döllenmeden dolayı görülmemişti.
Sizde bu sıkıntılara maruz kalmamak için, adet gününüzü beklemeniz en hayırlısı olur.
RAHMAN ümitlerinizi boşa çıkarmasın inşallah
canım sonucun 2 çıkmış biraz daha bekle bence şu an negatif ama 14. gün belki değişirilk klomen çatlatma iğnesi denememdi. bütün hamilelik belirtilerini yaşattı bu iğne bana. sanırım üzüntüm ondan. ümit oluştu içimde![]()