çatlatma iğnesi sonrası belirti yaşayanlar birleşelim

çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

• kasık ağrısı veya batmalar

OY: 63 81,8%
  • mide bulantısı

OY: 15 19,5%
  • baş dönmesi

OY: 9 11,7%
  • gaz :)

OY: 43 55,8%
  • halsizlik uykusuzluk

OY: 36 46,8%
  • göğüs hassasiyeti

OY: 30 39,0%
  • diğer

OY: 5 6,5%

• Ankete Katılan
    77
ayın 24 ünde bende ilk çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam olmuştu 20mm demişti doktorum sonra iş size düşüor dedi bizde dediklerini uyguladık bana dediki bu tedavi sadece %25 şansını arttırır daha fazlasını beklemeyin dedi ama insan umutlarını %25 de tutamıyor ne yazıkki şuan öle merak ediorumki ne var içimde diye bir melek benimlemi diye ama hiç bir belirtim yok gebelik adına burdaki yazıları okuyorum günlerdir kullanıp hamile kalanlar varmı diye ama hep hüsrana uğrayanlara rastlıorum kaç yere yazdım hamile kalanlar bizimle paylaşın yaşadıklarınızı diye ama yazan yok aradığım ne ? sadece umut vericek bir başkasının yaşadığı bir belirti... o kadar doluyumki Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin çok bekletmnesin evlatlarımızla bizi sınav etmesin inşallahh...

hiç belirti yaşayanlar yok sanırımm neden kimse sayfaya katılmıor kimsee yokmuuuuuuuuu

hiç belirti yaşayanlar yok sanırımm neden kimse sayfaya katılmıor kimsee yokmuuuuuuuuu

benım bugun 13 gunum arada sancım oldu bel agrım oldu egılırken kalkarken ama ıgnenın etkısımı bebısmı bılmıyorum

benım bugun 13 gunum arada sancım oldu bel agrım oldu egılırken kalkarken ama ıgnenın etkısımı bebısmı bılmıyorum
Bence iğnenin etkisi geçmiştir artık test için bile 12. günden sonra diyorlar bence bi test yaptır istersen normal bat ne zamandı

Bence iğnenin etkisi geçmiştir artık test için bile 12. günden sonra diyorlar bence bi test yaptır istersen normal bat ne zamandı

normal batım cumartesı gunu 3 gudur ates ölcumune basladım 36.8 36.8 dı bugun 36.9 cıktı bır sure ates olcerek devam edecegım atesım dusmez gunm gecerse o zaman test yapmayı dusunuyorum

normal batım cumartesı gunu 3 gudur ates ölcumune basladım 36.8 36.8 dı bugun 36.9 cıktı bır sure ates olcerek devam edecegım atesım dusmez gunm gecerse o zaman test yapmayı dusunuyorum
bu ateş olayını hiç bilmiyorum ben yaa düşmemesi mi lazım hamilesen yada sürekli yükselmesimi lazım benim 9. günüm iğneden sonra normal bat 11 i ayın

ne kadar süredir deniyorsun kaçıncı iğnen benim ilk iğnedi

bu ateş olayını hiç bilmiyorum ben yaa düşmemesi mi lazım hamilesen yada sürekli yükselmesimi lazım benim 9. günüm iğneden sonra normal bat 11 i ayın

bende yenı ögrendım ates olayını dusmemesı lazım 37.1 lere kadar cıkıyor yada sabıt kalıyormus ama 35 lere dustugu zaman adet oluyormussun ınsallah guzel haberler verebılrız

bende yenı ögrendım ates olayını dusmemesı lazım 37.1 lere kadar cıkıyor yada sabıt kalıyormus ama 35 lere dustugu zaman adet oluyormussun ınsallah guzel haberler verebılrız
inşallahh burda haberleşelim olurmu bu topik bize ve başkalarına umut olsun gebelik olursada yine yazalım yaşadıklarımızı

inşallahh burda haberleşelim olurmu bu topik bize ve başkalarına umut olsun gebelik olursada yine yazalım yaşadıklarımızı

Tabıkı yazarım haber verırım sonucu yasadıklarımı dıkkat ettıklerımı yazarım sonucum olumlu olursa

çatlatma iğnesi sonrası belirti yaşanlar varmı ?
Merhaba arkadaşım. Bende çatlatma iğnesinden 6 aydır umut bekleyenlerdenim. Ama ne yazıkki sonuç hep hüsran oldu. 4 deneme oldu aralardaki kayıp kist oluşturdu hep klomen bu yuzden ara verdik 2 ay. İlk ay kullandığımda hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş adetle attı vücut. O ay yaşadığım belirti hiç bir göğüs agrısı yaşamamamdı. Her adet öncesi göğüslerim şişer ve ağrır o ay çok rahattı demekki hamileliğe işaretmiş ama oda sonuçta gitti, hatırladığım bir sey daha var tedavinin 3.ayında çok şiddetli kasık ağrısı yaşamıştım her zamankinden farklı nefesimi kesiyordu sanki. O ay umutlanmıştım çünkü oda farklı bir septomdu. Doktota gittiğimde bebek beklerken 4 cmlik bir kist merhaba dedi ekrandan. Vucut onuda 2 ayda anca attı zaten. Bu ay son denemeydi adetimi bekliyorum koca bir tek çizgi yine hüsran anlıcağınız. Artık akışına bıraktım mecburen dilim öyle diyor ama gönlüm istiyor bir an önce bebeğim benimle olsun. Rabbimin takdiri. Doktorum neden bu tedavilerde olmadı diye sordugumda bu yöntem bir tedavi yönetim deil dedi. Aşılama tüp bebek tedavidirr. Bu yöntemde gebeliği vucut kendi oluşturuyo birtek yumurtlamanı kontrol edyoruz dedi. Bu ay ovulasyon tstleriyle yakın bir temas içinde olucam internetten aldım bir de öyle deneyelim bakalım. Sormak istediğin bir sey varsa sorabilirsin canım allah gönlümüze göre versin inşallah. Sevgiler

X