Çatlatma iğnesi sonra bana birşey oldu. Acil yardım😢

Benim amh yumurtalık rezervim düşük 1 cikiyor yaş 37 ve 11 aylik evliyim, birde polip vardi rahimde onu aldilar yazın bu klomen de ilk tedavi surecimdi hayırlısı artik

Benim amh yumurtalık rezervim düşük 1 cikiyor yaş 37 ve 11 aylik evliyim, birde polip vardi rahimde onu aldilar yazın bu klomen de ilk tedavi surecimdi hayırlısı artik
Bende 14 aylık evliyim aralıklı 1 senedir deniyoruz diyelim maalesef olmadı. Çikolata kisti çıkınca 6. Aydan sonra doktor ilaç verdi klomen. 2 kez klomen kullandım 2 kez de Letu. Normalde kendi kendine çatlardı yumurtam ama bu ay biraz zor gelişti ek olarak 3 iğne yazdı yumurta büyüsün diye doktor ve sonra çatlatma iğnesi. İlk kez kullanmıştım bende. Amh değerime hiç bakılmadı ama galiba ultrasondan da belli oluyormuş yaşım 24. Bildiğim kadarıyla amh 1.5 altı için direk aşılama veya tüp bebek öneriyor doktorlar size bişey söylemediler mi tek bir doktora mı gittiniz. Burda bi çok kişiden okuduğum kadarıyla oyalanmadan doktorları tüp bebeğe falan yönlendirmiş. Benimde bu kist illet oldu başıma yumurtanın kalitesini düşürüyormuş ve genellikle kistin olduğu yerden yumurtam gelişiyor. Hafif yumurta tembelliği de var dedi doktor. Bakalım 2 ay boyunca aşılamadan önce takviye gıda kullanmayı düşünüyorum yumurta kalitesini arttırsın diye. Propolis, arı sütü onlara bakıyorum şuan. Ek olarak inofolic combi kullanıyorum siz takviye kullanıyor musunuz?

Evet direk tup bebek dediler ama doğal yol ile de ayni yüzde tüp bebekte de ayni yuzde 45 gibi sansim varmis , polip sonrası sansim yukseldi yumurtam oluşuyor catliyordu ama olmuyordu polip de alınınca bu bir kac ay deniycez olmazsa tup yapilacak ama ins gerek kalmaz çünkü klomen ile bile bu ay guzel iki yumurtam gelişmiş ama iyi değerlendirme yapamadik catlatma ignesi vurunur vurunmaz çatladığını hissetim ama dr iki gün oncesi ve iğne gunu iliski olmasin igne ertesi günü başlayın dedi ve üç gün bos bekledik yumurta çatladiktan 22. Saatte degerlendieme yaptık keske dr dinlemeseydim çünkü burada dr ertelese bile iğne günü değerlendiren olmus ve cogu hamile doktor bazen ysnlis tutturuyor kiminin igne sonrasi demekki hemen catliyor bunu göz önüne almalari gerek neyse tecrübe oldu bana, ama iste vakti olmayinca olmuyor bunlar bahane oluyor hayırlısı artik

Doktor bana sadece iğneden Bi gün önce ve iğne günü dedi ondan sonra serbest dedi. Yumurtanın durumuna göre mi konuşuyorlar bilmiyorum ama ben iğneyi sabah attım akşamına çatladığını hissettim çok ağrım akıntım oldu şimdi. İnşallah hayırlısı olur kötü düşünmeyin. Olacak olduktan sonra olur o küçük ihtimaller bile tutar

Aynen öyle

Sonucunz ne oldu acaba
Olumsuz maalesef. Doktorumu değiştirdim. Yeni doktorum hemen hsg istedi sağolsun. Tüpler açık sorun yok. Hsg olduğum İçin bu ay çatlatma yapmadı doğal akışına bıraktık. Bu reglemin 12.günü sol yumurtalığımda sızı var. Yumurta çatlama ile ilgili olduğunu düşünüyorum bilemedim. Bekliyorum yine. Bu ay da gebelik olmazsa önümüzdeki reglemin 3. Günü gidicem yumurta takip ve çatlatma iğnesi olacağım yine. Uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…