Çatlatma iğnesi ovitrelle

sibelll34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
12
6
36
Merhaba ben 13 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi oldum geçen haftadan beri kalp çarpıntım var acile gittim nabızım 160 dı baygınlık geçirdim ekg çektiler kan aldılar serum takıldı bişeyimin olmadığını söylediler ama ne oldu ise bu iğneyi vurulduktan sonra bana oldu benim gibi aynı durumu yaşayan varmı kafayı yicem çok yoruldum işe gidemiyorum

Cok gecmis olsun. Bana oyle birsey olmadi. Cok sasirdim.

Sağolasın ben çok kötüyüm iğneden önce hiç böyle bişeyim yoktu benim panik atağım vardı ama sürekli çarpıntım yoktu
Acaba ignenin icindeki bir etken maddeye tepki mi verdi vucut? Doktora bir danisin bu durumu bence bisey olmasin. Belki psikolojiktir

Acaba ignenin icindeki bir etken maddeye tepki mi verdi vucut? Doktora bir danisin bu durumu bence bisey olmasin. Belki psikolojiktir
Hiç bilmiyorum doktorum özelde değil devlet hastanesinde I yüzden soramıyorum aynı durumu yaşayan belki vardır diye yazmak istedim çok zor bi durum evet panik atağım var yıllardır ama hiç bu denli olmadı üstüne iğne gelince aklıma sadece iğne geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…