- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi crystal_01
8. Günümdeyim kuzum bende cumartesi test yapcam bakalım hayırlısı insallahEvet cano ya dün oldumnasip kısmet bu ay kullanmayacağım bayram tatili girdi doktor izinli diğer ay deneyeceğim. Sen ne yaptın inşallah hayırlı haberini bekliyorum
Klomen etkisi devam edicektir ztn canımEvet cano ya dün oldumnasip kısmet bu ay kullanmayacağım bayram tatili girdi doktor izinli diğer ay deneyeceğim. Sen ne yaptın inşallah hayırlı haberini bekliyorum
İnşallah canım8. Günümdeyim kuzum bende cumartesi test yapcam bakalım hayırlısı insallah
Naptın canım kaçıncı gündesinBen iğneyi sabah 9 da vurulmustum aksam 10 da ilk ilişki yaptık sonra full 4 gün üste yaptık sonra bir gün bosluk tekrar yaptık daha artık işte gün sayıyorum canım
Kuzum bugün 11. Gündeyim 3 gündür şiddetli kasık agrım var gece fln artık apandisit diye gidecektim yani bel agrım var bide akıntım kesildi suanlık beklemedeyim cumartesi test yapcam kuzum sen naptın ilaç iyi geldimi kontrolün ne zaman yumoslar içinNaptın canım kaçıncı gündesin
Allah Allah belki bebis tutunuyordurKuzum bugün 11. Gündeyim 3 gündür şiddetli kasık agrım var gece fln artık apandisit diye gidecektim yani bel agrım var bide akıntım kesildi suanlık beklemedeyim cumartesi test yapcam kuzum sen naptın ilaç iyi geldimi kontrolün ne zaman yumoslar için
İnsallah canım ama akıntım kesildş ya gögüs hassasiyetimde fazla yok ne biliyim herkesde belki aynı belirti olmaz dimiAllah Allah belki bebis tutunuyordurKuzum femara bitti iste bugün. Cumartesi kontrole gidicem ben de tekrardan. Grip olacak gibiyim bi de burnum akmaya başladı aksi gibi
İnşallah bebişin tutunmuştur kuzum sana. Çok yıprandım artık ciddenİnsallah canım ama akıntım kesildş ya gögüs hassasiyetimde fazla yok ne biliyim herkesde belki aynı belirti olmaz dimiins cumartesi ikimiz içinde olumlu sonuclanır canım senin yumosların kocaman olsunlar bende pozitif haberi vereyim sana
Valla bgn hiç belirtim yok benimde umutsuzlanmaya basladımİnşallah bebişin tutunmuştur kuzum sana. Çok yıprandım artık cidden
Senin yaş kaçtı kuzumValla bgn hiç belirtim yok benimde umutsuzlanmaya basladım
30 kuzum senSenin yaş kaçtı kuzum
28 ben de canım30 kuzum sen
Bende 12. Günümdeyim canım yarın yada cmtsi yap derim ben cmtsi yapcam belirtin varmıMerhaba ovitrelle yaptıralı 12 gün oldu adetim 7 gün var test yapsam çıkar mı kızlar
Çok az ara ara batmalar oluyo canım bide akıntım var istahim açıldı sık sık lavaboya gidiyorum sende bir belirti var mı?Bende 12. Günümdeyim canım yarın yada cmtsi yap derim ben cmtsi yapcam belirtin varmı
Bende 4 gündür sag kasık agrısı vardı bayagı hemde onunla birlikte bel agrım var canım akıntım 4 gün önce kesildi suanlık en belirgin bel ve kasık agrım bugünde gaz sancım var yarın test mi yapsak ne diyosunÇok az ara ara batmalar oluyo canım bide akıntım var istahim açıldı sık sık lavaboya gidiyorum sende bir belirti var mı?
Ayyyy sende baya belirtileri varmış Yani hüsrana uğramak istemiyoruz ama sabredemiyoruz da yarin yapalım 4 gün sonra bir daha yaparız olmaz miBende 4 gündür sag kasık agrısı vardı bayagı hemde onunla birlikte bel agrım var canım akıntım 4 gün önce kesildi suanlık en belirgin bel ve kasık agrım bugünde gaz sancım var yarın test mi yapsak ne diyosun
Ahahahah tamam canım yarın atalım o zaman birbirimize ins çift çizgileri görelim yaAyyyy sende baya belirtileri varmış Yani hüsrana uğramak istemiyoruz ama sabredemiyoruz da yarin yapalım 4 gün sonra bir daha yaparız olmaz mi
İnşallah bitanem benim kesin haber ver bana dua edicem senin için ❤Ahahahah tamam canım yarın atalım o zaman birbirimize ins çift çizgileri görelim ya
Bende kuzucum bende vallahi ins yarın çift çizgileri görelimm cok aminnnİnşallah bitanem benim kesin haber ver bana dua edicem senin için ❤