ÇATLATMA İĞNESİ-OVİTRELLE

Rabbım kimsenin kucağını boş birakmasin bende aletimin 2 ci günü femaraya başladım 5 gün günde 2ser tane içtim kontrole gittiğim de doktorum iki yumurtada gelişmiş dedi aynı gün ovitrelle vurdurdum 2 gün ilişki dedi 4 gün oldu inşallah pozitif sonuç alırız ❤😔

Çatlatma iğnesinden sonraki 15. Günüm. Benim sabah lekelenme tarzı kanama geldi adet sancısıyla adet oldum sökülür bugüne :KK43: çok üzgünüm

Rabbım kimsenin kucağını boş birakmasin bende aletimin 2 ci günü femaraya başladım 5 gün günde 2ser tane içtim kontrole gittiğim de doktorum iki yumurtada gelişmiş dedi aynı gün ovitrelle vurdurdum 2 gün ilişki dedi 4 gün oldu inşallah pozitif sonuç alırız ❤😔
İnsallah canım poizitifleri görelim iğnenin kaçıncı günündesin

Merhaba arkadaşlar genelde femara bitirminden kaç gün sonra çatlama ign di oluyor

Allahım inşallah yarabbim valla çok yorucu üzücü süreç. Sizde sorun var mı ? Bende yumurta tembelliği varmış biraz adetler düzenli ama bebiş olmuyor
Bende ve eşimde problem yok canım benimde stresten yumurta gelişimi arada olmuyo işte klomen letu bu ay oldu bakalım 9 aydır bekliyoruz bizde

X