- 16 Nisan 2022
- 92
- 67
- 23
-
- Konu Sahibi crystal_01
Oldun mu kuzum reglİnşallah görürüz canım. bu ay senden görelim kırmızıyı hayırlısı ilebenim olmaz ise diğer ay deneyeceğim bakalım
Hadi yaa ilk denemenmiydi canımÇatlatma iğnesinden sonraki 15. Günüm. Benim sabah lekelenme tarzı kanama geldi adet sancısıyla adet oldum sökülür bugüneçok üzgünüm
İnsallah canım poizitifleri görelim iğnenin kaçıncı günündesinRabbım kimsenin kucağını boş birakmasin bende aletimin 2 ci günü femaraya başladım 5 gün günde 2ser tane içtim kontrole gittiğim de doktorum iki yumurtada gelişmiş dedi aynı gün ovitrelle vurdurdum 2 gün ilişki dedi 4 gün oldu inşallah pozitif sonuç alırız ❤
Daha 5..ci gunundeyim bitanem ama akintim fazlalsti hafif sanci var inşallah hepimiz hamiş oluruz ❤İnsallah canım poizitifleri görelim iğnenin kaçıncı günündesin
Femara ilk denememdi ama olmadı. Bugün gene doktora gittim bu sefer bi takviye ve femara verdi. Haftaya cumartesi kontrole gidicem gene.Hadi yaa ilk denemenmiydi canım
Bu ay olur insallahFemara ilk denememdi ama olmadı. Bugün gene doktora gittim bu sefer bi takviye ve femara verdi. Haftaya cumartesi kontrole gidicem gene.çok umutlanmıştım akıntım da olunca ama nasip değilmiş napalım
İnşallah yarabbim. Astalife diye takviye verdi kuzumBu ay olur insallahkuzum ne takviyesi verdi
İns bu ay gelir canım bana yetiş bende pozitif olayım peşimden gelİnşallah yarabbim. Astalife diye takviye verdi kuzum
Allahım inşallah yarabbim valla çok yorucu üzücü süreç. Sizde sorun var mı ? Bende yumurta tembelliği varmış biraz adetler düzenli ama bebiş olmuyorİns bu ay gelir canım bana yetiş bende pozitif olayım peşimden gelvalla yorulduk artık kaç aydır bekliyosun
Bende ve eşimde problem yok canım benimde stresten yumurta gelişimi arada olmuyo işte klomen letu bu ay oldu bakalım 9 aydır bekliyoruz bizdeAllahım inşallah yarabbim valla çok yorucu üzücü süreç. Sizde sorun var mı ? Bende yumurta tembelliği varmış biraz adetler düzenli ama bebiş olmuyor
Stres çok büyük etken ama stressiz de olmuyor. Bebek olmadıkca daha çok strese giriyor her ay insanBende ve eşimde problem yok canım benimde stresten yumurta gelişimi arada olmuyo işte klomen letu bu ay oldu bakalım 9 aydır bekliyoruz bizde
Maalesef duramıyoruzki valla ins seninde yumosların büyüsün bakalımStres çok büyük etken ama stressiz de olmuyor. Bebek olmadıkca daha çok strese giriyor her ay insan
İnşallah. Gecen ay 2 tane oldu 17mm ve 20 mm çatladı ama tutmadı işte kısmetMaalesef duramıyoruzki valla ins seninde yumosların büyüsün bakalım
Nası değerlendirmiştin ki canımİnşallah. Gecen ay 2 tane oldu 17mm ve 20 mm çatladı ama tutmadı işte kısmet
İgne olduğu gün hariç sonraki günler kuzum. Siz nasıl değerlendirdinizNası değerlendirmiştin ki canım
Ben iğneyi sabah 9 da vurulmustum aksam 10 da ilk ilişki yaptık sonra full 4 gün üste yaptık sonra bir gün bosluk tekrar yaptık daha artık işte gün sayıyorum canımİgne olduğu gün hariç sonraki günler kuzum. Siz nasıl değerlendirdiniz
Evet cano ya dün oldumOldun mu kuzum regl