- Konu Sahibi crystal_01
Ayın 13. De vuruldum bugün 13.günüm.canım ne zaman vuruldun ıgneyı ?
benımde cok bel agrım var ya, belkıde ıncıttım dıyorum bılemedım.
benım bugun 8.günüm iğne sonrası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayın 13. De vuruldum bugün 13.günüm.canım ne zaman vuruldun ıgneyı ?
benımde cok bel agrım var ya, belkıde ıncıttım dıyorum bılemedım.
benım bugun 8.günüm iğne sonrası
baya olmuş, yarın bıle cıkar net sonuc :)Ayın 13. De vuruldum bugün 13.günüm.
13 14 gün geçmesi lazımmş. O yüzden kendimi Çarşamba ya adapte ettim Çarşamba günü kadir gecesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahbaya olmuş, yarın bıle cıkar net sonuc
kısıye gore degısıyor canım,13 14 gün geçmesi lazımmş. O yüzden kendimi Çarşamba ya adapte ettim Çarşamba günü kadir gecesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminn canımkısıye gore degısıyor canım,
en dogru sonuc 14gun olur aynen
amınnn ınsallaahhh, Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versın ısteyen herkese
Ayy canım az kaldı sana insallah pozitifleri görelim benimde 2. Günüm13 14 gün geçmesi lazımmş. O yüzden kendimi Çarşamba ya adapte ettim Çarşamba günü kadir gecesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canımAyy canım az kaldı sana insallah pozitifleri görelim benimde 2. Günüm
Canım, benim iğne ile birlikte 13. günüm. Daha test yapmadm. Benim de bat 28-30 Nisan arası. Kasık ağrım olunca acaba olucam mi diye düşünüyorum bekliyorum. İnşallah hepimiz pozitifi görürüzz.Kızlar iğne ile birlikte bugün 15.gunum. Me zaman adet olunuyor ki?
28 nisan bat aslında.
11.gun kaset ve erken gebelik testim pozitif cıktı tabikiiiii yalancı pozitif
12.gun yine pozitif
13.gun yapmadım.
14.gun kaset tessssstteee zorla bakımca bir cizgi göründü hay allahım büyütecle bakasıö geliyor artık testlere…
Ayrıca 11,gün kan testim 3 cıktı
Bugun 15.gun adet olacak gibiyim ben…
Sizde son durumlar nedir
Nerdeyse aynıyız çarşamba mübarek gün dua edelim bol bol. Gelmsin kırmızılar.Canım, benim iğne ile birlikte 13. günüm. Daha test yapmadm. Benim de bat 28-30 Nisan arası. Kasık ağrım olunca acaba olucam mi diye düşünüyorum bekliyorum. İnşallah hepimiz pozitifi görürüzz.
Edelim kuzum. Hayırlısı olur inşallah. Habersiz bırakmayalım.Nerdeyse aynıyız çarşamba mübarek gün dua edelim bol bol. Gelmsin kırmızılar.
Kasıkta agrı uzayan seffaf akıntım var baska bir belirtim yok şuanlık
Ama kasık agrılarım adet agrısı gibi sancıyor.
Tamam canımmmmEdelim kuzum. Hayırlısı olur inşallah. Habersiz bırakmayalım.
Kuzum bu sıralar adet olman lazım gebelik yoksa. İğneden 15-16. Gün sonrası falan adet olunuyor genelde.iğneden sonra yumurta Çatlaması 36 saat içinde olduğu için. Valla benim bugün 11. Gün iğneden sonra teste cumartesi pazar falan bakcam adet olmazsam ama kaset test var evde sadece onla bakarım gene adet olmazsam hastane de kan baktırırım. Direk kanla negatif almaya korkuyorum umut fakirin ekmeği misaliKızlar iğne ile birlikte bugün 15.gunum. Me zaman adet olunuyor ki?
28 nisan bat aslında.
11.gun kaset ve erken gebelik testim pozitif cıktı tabikiiiii yalancı pozitif
12.gun yine pozitif
13.gun yapmadım.
14.gun kaset tessssstteee zorla bakımca bir cizgi göründü hay allahım büyütecle bakasıö geliyor artık testlere…
Ayrıca 11,gün kan testim 3 cıktı
Bugun 15.gun adet olacak gibiyim ben…
Sizde son durumlar nedir
Bugün 16.gun 1 saat önce beyaz kahve rengi karışık akıntım geldi. Bilirim bu akıntıyı. Adeti sökme akıntısı yarına kadar sökülür. Bu ayda olmadı benim Allah bekleyen herkese sabır versin güzel haberler versin…Kuzum bu sıralar adet olman lazım gebelik yoksa. İğneden 15-16. Gün sonrası falan adet olunuyor genelde.iğneden sonra yumurta Çatlaması 36 saat içinde olduğu için. Valla benim bugün 11. Gün iğneden sonra teste cumartesi pazar falan bakcam adet olmazsam ama kaset test var evde sadece onla bakarım gene adet olmazsam hastane de kan baktırırım. Direk kanla negatif almaya korkuyorum umut fakirin ekmeği misali
Ah be kuzum Çok yıpratıcı süreç seni çok iyi anlıyorum ama Umut kesmek yok napalım bizim de böyle işte. Her ay umut ederek geçiyor.Bugün 16.gun 1 saat önce beyaz kahve rengi karışık akıntım geldi. Bilirim bu akıntıyı. Adeti sökme akıntısı yarına kadar sökülür. Bu ayda olmadı benim Allah bekleyen herkese sabır versin güzel haberler versin…
Bu yaz ara vereceğim. Psikolojik olarak çook yıprandım.
Sonbaharda tekrar allah nasip ederse başlarım tedaviye.
Ben göremedim çift çizgiyi nasip değilmiş, bu ay olmadı maalesef hayırlısı olsun. İnşallah senden güzel haberi alırız canımİns hamiştendir canım 13. Gün test yapabilirsin kesin sonuc 14 ama güzel haberlerini bekliyorum yaz mutlaka
Canım naptın regl oldunmu peki belki geç döllenme olmustur ?Ben göremedim çift çizgiyi nasip değilmiş, bu ay olmadı maalesef hayırlısı olsun. İnşallah senden güzel haberi alırız canım
Yok canım daha olmadım bekliyorum ama olacak gibiyim. Günü 2 3 gün geçer ise kan falan veririmm. Sen ne yaptınCanım naptın regl oldunmu peki belki geç döllenme olmustur ?
Bende çatlatma iğnesi 5. Gündyim canım dün dün doktora gittim yumurtamın biri çatlamıs dedi biri henüz değil ddi o gecesine akıntım oldu sanırım o da çatladı degerlendirdik gene bakalım gün sayıyıyorm bende canım belki olmazsın sende ya umudunu kaybetme kırmızıları görene kadarYok canım daha olmadım bekliyorum ama olacak gibiyim. Günü 2 3 gün geçer ise kan falan veririmm. Sen ne yaptın
İnşallah görürüz canım. bu ay senden görelim kırmızıyı hayırlısı ile benim olmaz ise diğer ay deneyeceğim bakalımBende çatlatma iğnesi 5. Gündyim canım dün dün doktora gittim yumurtamın biri çatlamıs dedi biri henüz değil ddi o gecesine akıntım oldu sanırım o da çatladı degerlendirdik gene bakalım gün sayıyıyorm bende canım belki olmazsın sende ya umudunu kaybetme kırmızıları görene kadar