Çatlatma iğnesi ovitrelle olupta hamiş olanlar...

Yulyanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
43
0
86
Bursa
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benide arnıza alıp bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim .Her ay umutlanıp sonunda hüsrana uğramaktan yoruldum artık.Yüce rabbim herkese evlat sevincini yaşatsın.

selam canim ben de klomen kullandim ve yarin ins catlatma ignesi vurulucam.bu igneden ne kadar sonra iliski olmali sizce?kimi yerde 36 saat kimi yerde hemen olmali diyo.siz ne diyosunuz?cok yoruldum artik yaaa.insallah en kisa zamanda rabbim kucagimiza almayi nasip eder..

merhaba banucum bende 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum benim doktorum çatlatma iğnesinden bir gün önce ve çatlatma iğnesi olduktan 1 gün sonra ilişki öğnerdi.Spremler 72 saat boyunca canlılığını yitirmiyor ve çatlatma iğnesinden kısa bir zaman sonra yumurtan çatlarsa döllenmenin gerçekleşe bilmesi için iğneden önce ilişki olmalı.Bugünü değerlendirmelisin ben öyle yaptım ve düşündüğün zaman mantıklı canım.Benim iğne olduktan sonra bel ve kasık ağrım olmuştu.Kasık ağrısının olması iyi çünkü yumurtaların çatlıyor ama bel ağırısı normalmi bilmiyorum bende bunlar olmuştu sendede olabilir bilgilendirmek istedim.Göbektenmi yoksa kalçadanmı olucaksın iğneni

merhaba banucum bende 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum benim doktorum çatlatma iğnesinden bir gün önce ve çatlatma iğnesi olduktan 1 gün sonra ilişki öğnerdi.Spremler 72 saat boyunca canlılığını yitirmiyor ve çatlatma iğnesinden kısa bir zaman sonra yumurtan çatlarsa döllenmenin gerçekleşe bilmesi için iğneden önce ilişki olmalı.Bugünü değerlendirmelisin ben öyle yaptım ve düşündüğün zaman mantıklı canım.Benim iğne olduktan sonra bel ve kasık ağrım olmuştu.Kasık ağrısının olması iyi çünkü yumurtaların çatlıyor ama bel ağırısı normalmi bilmiyorum bende bunlar olmuştu sendede olabilir bilgilendirmek istedim.Göbektenmi yoksa kalçadanmı olucaksın iğneni

canim benim cok sagol verdigin bilgiler icin.insallah rabbim tez zamanda sonuc aldirir tedavimizden..doktor bana gobek ya da kalca hakkinda bisey demedi.yarin ogrenicem artik bakalim insallah.bu arada sen de ogretmensin sanirim.igneyi alirken senden de rapor istemismiydi eczaci?benden istedi de merak ettim.

benim doktorum özel tıp merkezinde daha doğurusu ben bu merkeze tüp bebek için gitmiştim.Daha önceki doktorum rahim filmi istedi ve kızılaya göndermişti.Ağrı kesici falan vermeden film çekildi ben tabiki korktum ve canım yandı bu sebepten dolayıda 2 tubamda kapalı göründü.O anı hatırlamak bile istemiyorum...Doktoruma gidip sonucu gösterdik yapabileceğim birşey yok tüp bebek merkezine yönlendire bilirim dedi.Tüp bebek merkezinde doktor filmleri inceledi ve tekrar rahim filmi istedi ama bu sefer anestezili bu filmide yaptırdım ve sonuç 2 tubada.sonuç olarak hala o merkezdeki doktora gidiyorum çatlatma iğnesinide reçetesiz ordan aldım canım ne kadarlık evlisin banucum?

benim doktorum özel tıp merkezinde daha doğurusu ben bu merkeze tüp bebek için gitmiştim.Daha önceki doktorum rahim filmi istedi ve kızılaya göndermişti.Ağrı kesici falan vermeden film çekildi ben tabiki korktum ve canım yandı bu sebepten dolayıda 2 tubamda kapalı göründü.O anı hatırlamak bile istemiyorum...Doktoruma gidip sonucu gösterdik yapabileceğim birşey yok tüp bebek merkezine yönlendire bilirim dedi.Tüp bebek merkezinde doktor filmleri inceledi ve tekrar rahim filmi istedi ama bu sefer anestezili bu filmide yaptırdım ve sonuç 2 tubada.sonuç olarak hala o merkezdeki doktora gidiyorum çatlatma iğnesinide reçetesiz ordan aldım canım ne kadarlık evlisin banucum?

canim cook gecmis olsun.ben 2.5senelik evliyim.bu arada 2 dusugum oldu.doktor bana da 2 ay denicez olmazsa rahim filmi dedi.insallah gerek kalmaz artik hayirlisiyla bu ay bebislerimize kavusuruz canim.sen kac yillik evlisin?nasil bi surec yasadin?

ben1yıl 4aylık evliyim ama bu zamana kadar çocuk istedik bir ayımızı bile boş geçirmedik.Doktora şunun şurasında 5 aydır gidiyorum keşke daha önce gitseydim doktora erken bir sene falan bekleyin dediler dinledik pişmanım gitseydim belki bebişimi kucağıma alırdım şimdi ...Aslında böyle konuşarak kendimi kandırıyorum mevlam yazdıysa olur ve kaderimde varsa zamanı var herhalde ama umut işte...5 ay içerisinde 3 tane doktor değiştirdim şu anki doktorumdan memnunum.Geçen ay klomen kullandım bu ilk kullanışım değil 2 kez kullanıyorum canım ilk kullandığımda önceki doktorum vermişti o zaman anlamalıydım sorumsuz biri olduğunu hiç yumurtlama takibi yapmadı regl olursan gel olmassan test yapıpta gel falan demişti aman booş verelim.Senin dediğin gibi banucum inşallah bu ay bebişlerimize kavuşuruz inşallah canım şu anda en büyük isteğim bu

canım senin hamile kalamama gibi bir problemin yok çok şükür.Hamile kalabiliyorsun ama bi şekilde bebeğini kaybediyorsun ilaç falan kullanmadınmı düşüğü engellemesi için.Ben inanıyorumki sen tekrar hamiş olucaksın. Doktorun ne diyor neden öyle oluyormuş?

canım senin hamile kalamama gibi bir problemin yok çok şükür.Hamile kalabiliyorsun ama bi şekilde bebeğini kaybediyorsun ilaç falan kullanmadınmı düşüğü engellemesi için.Ben inanıyorumki sen tekrar hamiş olucaksın. Doktorun ne diyor neden öyle oluyormuş?

canim ya cok tatlisin..dusuk icin ilac kullanmadim maalesef cunku o sorumsuz doktorlardan biri de bana catti ve dusukle sonuclandi ama olsun nasipte olsaydi gelirdi di mi canim?insallah bu ay hayirlisyla tuttururuz ne diyim.bu arada ben bugun igne olucam.hatta cikmam lazim gec bile kaldim.a.s.

hayırlısı olur inşallah canım.bu arada ne yaptın iğneni oldunmu.merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim canım.haberlerini bekliyorum

slm kızlar bende şimdi progestan ile adetimi söktüreceğim ve 5. günü klomene başlayacağım... Sanırım ocak ayının ilk günlerinde kontrolüm olacak ve çatlatma iğnesi vurulacağım.Umarım çabalarımız boşa çıkmaz.

merhaba canım.inşallah enkısa zamanda annelik duygusunu yaşamak isteyen herkese bu duyguyu yaşatır yüce rabbim.canım ne zamandır düşünüyorsunuz bebişi. eğer özel olmaz ise.

canim dun oldum ignemi hic bisey hissetmedim sadece 2-3saat sonra biraz agri oldu kasiklarimda o kadar.beklicaz artik hayirlisi insallah canim sen naptin?

canım ya benim iğneden bu yana bel ağrım var bi de arada kasıklarıma ağrı giriyor.iğnedenmi oluyor acaba.regl 6 gün var idrar testi yapsam çıkarmı ki bi bilgin varmı canım.

Selam kızlar.
Adetimin 5günü klomene basladım.
Bügün catlatma iğnesi yaptım.
Doktorum iğneden sonra 36 saat sonra ilişki dedi ama ben bu aksam da ikişkiye girmeyi düşünüyorum.tecrübrli arkadaslar yardımcı olabilir mi?

Merhabalar, elimde ovitrelle iğne var kullanamayacağım başka tedaviye geçiceğimiz iiçn .Kocaeli izmit te varsa bu ilacı kullanacak ihtiyacı olan yazık olmasın ilaca ücretsiz vermek istiyorum

Back
X