Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba banucum bende 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum benim doktorum çatlatma iğnesinden bir gün önce ve çatlatma iğnesi olduktan 1 gün sonra ilişki öğnerdi.Spremler 72 saat boyunca canlılığını yitirmiyor ve çatlatma iğnesinden kısa bir zaman sonra yumurtan çatlarsa döllenmenin gerçekleşe bilmesi için iğneden önce ilişki olmalı.Bugünü değerlendirmelisin ben öyle yaptım ve düşündüğün zaman mantıklı canım.Benim iğne olduktan sonra bel ve kasık ağrım olmuştu.Kasık ağrısının olması iyi çünkü yumurtaların çatlıyor ama bel ağırısı normalmi bilmiyorum bende bunlar olmuştu sendede olabilir bilgilendirmek istedim.Göbektenmi yoksa kalçadanmı olucaksın iğneni
benim doktorum özel tıp merkezinde daha doğurusu ben bu merkeze tüp bebek için gitmiştim.Daha önceki doktorum rahim filmi istedi ve kızılaya göndermişti.Ağrı kesici falan vermeden film çekildi ben tabiki korktum ve canım yandı bu sebepten dolayıda 2 tubamda kapalı göründü.O anı hatırlamak bile istemiyorum...Doktoruma gidip sonucu gösterdik yapabileceğim birşey yok tüp bebek merkezine yönlendire bilirim dedi.Tüp bebek merkezinde doktor filmleri inceledi ve tekrar rahim filmi istedi ama bu sefer anestezili bu filmide yaptırdım ve sonuç 2 tubada.sonuç olarak hala o merkezdeki doktora gidiyorum çatlatma iğnesinide reçetesiz ordan aldım canım ne kadarlık evlisin banucum?
canım senin hamile kalamama gibi bir problemin yok çok şükür.Hamile kalabiliyorsun ama bi şekilde bebeğini kaybediyorsun ilaç falan kullanmadınmı düşüğü engellemesi için.Ben inanıyorumki sen tekrar hamiş olucaksın. Doktorun ne diyor neden öyle oluyormuş?