Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Maalesef regl oldum 😔
Üzülme canım hepimiz aynı durumdayız. Bende 1 kez denedim olmayınca birkaç ay ara verdim psikolojimiz açısından. İnşallah güzel haberleri alıcaz hepimiz. İlk tedavide tutması zaten biraz mucize olurdu çoğumuzun tutmadı istisnalar hariç tabiki.

Üzülme canım hepimiz aynı durumdayız. Bende 1 kez denedim olmayınca birkaç ay ara verdim psikolojimiz açısından. İnşallah güzel haberleri alıcaz hepimiz. İlk tedavide tutması zaten biraz mucize olurdu çoğumuzun tutmadı istisnalar hariç tabiki.

İnşallah canım
Allah gönlümüze göre versin

29 Nisanda iğne vuruldum bugün 8.günüm sol kasığımda batma gibi çok şiddetli bir ağrı var. İlk kez yaptırdım pek bir bilgim yok. Acaba bilen iğne konusunda bilgilendirebilir mi? Ne kadar beklemeliyim test yapmak için ve iğnenin yan etkileri var mı?

29 Nisanda iğne vuruldum bugün 8.günüm sol kasığımda batma gibi çok şiddetli bir ağrı var. İlk kez yaptırdım pek bir bilgim yok. Acaba bilen iğne konusunda bilgilendirebilir mi? Ne kadar beklemeliyim test yapmak için ve iğnenin yan etkileri var mı?

Ben 29 Mart’ta ilk kez Ovitrelle vuruldum
İğne olduğum gün ve ertesi gün batma oldu
Sonra sağ tarafta bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Sonra sol kasığım ağrıdı, bazen regli olacakmışım gibi çok şiddetli ağrı oldu
Birkaç gün sarı akıntı geldi ve göğüslerim dolgunlaştı
İğne yaptırdığım günü sayarsak 20. gün kahverengi akıntı gelmeye başladı, 21. gün ise tam regli oldum
Ovitrelle prospektüsünde iğne kullanımından sonra 10 güne kadar kan veya idrar ile gebelik testi yapmanız durumunda yalancı pozitif sonuç alma ihtimali vardır yazıyor
Bazı kişilerde 16. gün bile iğneden kaynaklı pozitif çıkmış
Doktorum en doğru sonuç için regli geciktikten sonra kan vermeyi öneriyor

Back
X