- 8 Kasım 2022
- 47
- 8
- 16
- 30
Hadi inşallah canım güzel haberi alırsın cumartesiBende 6 Şubatta otrivella iğne kullandım bugün 15.gün hiç bi belirti yok aşırı hasta oldum doktor limon bile içmeme izin vermedi test yaptım hep negatif çıkmadı erken olduğu içinmi cumartesi günü adet günüm
Canım benim 2 gündür kasıklarım regl olacak gibi hafif ağrıyor. Ama bu akıntı bende de var hep ıslaklık hissediyorum. Dünden beri de başım çok ağrıyor ama başka da bi belirtim yok. Belki de kafaya çok taktığımız için. Benim normal döngümde bugün regl günüm. İğneye göre bakarsak 4 ünde iğne oldum 18 inde regl olmam lazımdı. Ama 16 17. Günde regl olan da çok. İnşallah olmayız da tutunma evresidir yaliyaa12 canm adet belirtin var mı bende özür dileyerek söylüyorum şeffaf akıntı oluyor arada adet öncesi geliyor muydu ya
Bende 12. Gün test yapmıştım negatifti. 4 şubatta oldum iğneyi. Bende beklemedeyim. Bence regl en az 4 gün geciksin. İnşallah gecikir ve sonuç pozitiftirBende 6 Şubatta otrivella iğne kullandım bugün 15.gün hiç bi belirti yok aşırı hasta oldum doktor limon bile içmeme izin vermedi test yaptım hep negatif çıkmadı erken olduğu içinmi cumartesi günü adet günüm
İnşallah canım ya adet olmayız da o güzel haberi alırızCanım benim 2 gündür kasıklarım regl olacak gibi hafif ağrıyor. Ama bu akıntı bende de var hep ıslaklık hissediyorum. Dünden beri de başım çok ağrıyor ama başka da bi belirtim yok. Belki de kafaya çok taktığımız için. Benim normal döngümde bugün regl günüm. İğneye göre bakarsak 4 ünde iğne oldum 18 inde regl olmam lazımdı. Ama 16 17. Günde regl olan da çok. İnşallah olmayız da tutunma evresidir yatest yapmak istemiyorum açıkçası.
Bende test yapmayacağım zaten regl olacak gibi bi ağrım var. Benim doktorum da regl gecikmesini beklemek gerek dedi şu gün ver demedi. Yarın belki kan veririm diyordum ama gitmeyeceğim. Pazartesiye kadar bekleyeceğim. Boşuna üzülmeye gerek yok regl olursak bu süreçte en azından o heyecana girmemiş oluruz.Doktorum adet olmazsan 21 inde kan ver demişti vermeyecm galiba çünkü döngüme göre 24 şubat pazartesi olmam lazım o zamana kadar beklerim olmazsam
Aynen canım regl olmak kan verip negatif görmekten daha iyi. Sonra çok üzülüyorumBende test yapmayacağım zaten regl olacak gibi bi ağrım var. Benim doktorum da regl gecikmesini beklemek gerek dedi şu gün ver demedi. Yarın belki kan veririm diyordum ama gitmeyeceğim. Pazartesiye kadar bekleyeceğim. Boşuna üzülmeye gerek yok regl olursak bu süreçte en azından o heyecana girmemiş oluruz.
Aynen öyle psikolojimiz kötü zaten.Aynen canım regl olmak kan verip negatif görmekten daha iyi. Sonra çok üzülüyorum
Aminnn inşallah canım nâsip olur hepimizeAynen öyle psikolojimiz kötü zaten.Hayırlısıyla Rabbim sağlıkla bize de nasip etsin inşallah Regl olursan ya da test yaparsan haber ver
Olsun kuzum hiç canını sıkma ilk denemendi seninde daha. Bu ay için napıcaksın tedaviye devam edecek misinliyaa12 ben elendim canım regl oldum
Aynen canm ilk denememdi bu ay nasip değilmiş.Şimdi doktoruma gidiyorm bakalm ne diyecekOlsun kuzum hiç canını sıkma ilk denemendi seninde daha. Bu ay için napıcaksın tedaviye devam edecek misin
Bana da haber ver bakalım ne diyecekAynen canm ilk denememdi bu ay nasip değilmiş.Şimdi doktoruma gidiyorm bakalm ne diyeceksin
Ay inşallah ya valla bende regl olmuş gibi üzüldüm senden duyunca
İnşallah bebişin ağrısıdır canım olana kadar umudunu kaybetmeAy inşallah ya valla bende regl olmuş gibi üzüldüm senden duyuncaama benim de regl ağrılarım var o yüzden çok umutlu değilim
Gittim kist oluşmamış adetin 5.günü ilaca başlayacam tekrar 11.günü kontrole gidecem her şey yolunda olursa da aşılama istedim canımBana da haber ver bakalım ne diyecek
Neyse en azindan kistin yok. Aşılamaya hemen geçiyor mu doktorun pekiGittim kist oluşmamış adetin 5.günü ilaca başlayacam tekrar 11.günü kontrole gidecem her şey yolunda olursa da aşılama istedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?