- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
- #1.221
Mutlaka yaz. Ben de içicem sanırım. Hatta arkadaş yazmış ya yanıklar aktar diye ona baktım bugün. Aklıma yattı. Yarın orayı arayacağım. Bir de bunu deneyelim bakalımKızlar valla ben aldım Aksu vital diye bir markanın hayıt suyunu, 2 gündür içiyorum. Benim kardeşim pco ve aynı benim gibi adetleri düzensizdi. 3 ay şişe şişe hayıt içti ve çok şükür şu an bir sorunu yok düzenli adet oluyor. Ben o zaman ihtimal vermemiştim ve Doğum kontrol hapı içmiştim. Şimdi pişmanım ve denemeye karar verdim içiyorum. Gelişmelerden haberdar ederim sizi de
Canım senin mi akıntı sulu olmaya başlamıştı hamile olduqunu öqren eden önceAyy çok üzüldüm yaa hayırlısı olsun inşallah
Benimde buqün 13. Gün daha test yapmadım sanki hiçte yapmicam qibiyimBenim 12 gun test yaptım 4.30 cıktı cok az yuselirmi ya prosteron 50 cıktı morelim yerlerde
Ben hiç aşılama yaptırmadım canım. Bilemiyorum... Allah yardımcın olsun, hayırlısını versin.Merhaba 11 de gece ıgne olup cuma sabahınasılama olcam 18 mm tekmyumurtam vardı femara kullandım nelere dıkkat etmekıyım tecrubelı hanımlar
Bence pecetelik silme bile olsa o 1. Günü oluyor bende Bi ara sadece adet qibi peçeteye kahverengi leke qeliyordu 4 5 qün sürdü sonra kanama açıldı lekeyle birlikte tam 11 qün adet oldum o yüzden birine sormuştum lekenin qeldiqi qünden saymştıEveeeett, bu gece saat tam 23.00’te bu ay da hamile kalamadığımı anladım... kızlar kafam karışık ya. 2 farklı doktor gece 11buçukta da olsan o günü 1. Gün say dedi. Başka bir doktor ise 11den sonra adet olursan ertesi günü 1. Gün say, belki 10buçukta yattın uyudun, sabah kalktın adet olmuşsun, saatini nerden bileceksin dedi. şu an zaten çok yoğun değil, peçetelik sildikçe geliyor. 1. Günü ne zaman saymalıyım?
Hiç belli olmaz canım progesteron çok yüksek çıkmış yani hamilelerdeki gibi çıkmış inşallah hamilesindir. Ama şu var benim de 12. Gün 4 küsür çıkmıştı ve şu an adetin 3. GünündeyimBenim 12 gun test yaptım 4.30 cıktı cok az yuselirmi ya prosteron 50 cıktı morelim yerlerde
akşam peçeteye kıpkırmızı gelen şey bu saat oldu yok. pede sızmamış bile. artık doktora gitsem mi ya? ne kadar bekleyeyim daha sizce kızlar?Bence pecetelik silme bile olsa o 1. Günü oluyor bende Bi ara sadece adet qibi peçeteye kahverengi leke qeliyordu 4 5 qün sürdü sonra kanama açıldı lekeyle birlikte tam 11 qün adet oldum o yüzden birine sormuştum lekenin qeldiqi qünden saymştı
Kuzum o akıntıyı ilk gebeliğimde bende yaşadım inşallah vardırKızlar yardımcı olun lütfen dünden beri su qibi akıntım oluyo buqün 13.qünüm hala test yapmadım yarın sabah test yapıcam saqlık ocaqında saat 3 4 qibi alcam sonucumu ama hiç yaptırmak istemiyorum
Ben de 13. Gün yaptım negatif. 2 3 saat sonra hafif belirti oluyor ama oda geçersiz sayılıyor. Acaba 13 erken mi olsa çıkar mıydı. Ah bu umutKuzum o akıntıyı ilk gebeliğimde bende yaşadım inşallah vardır ☺ama bazen adet olduğumdada yaşadım. Varsa çıkar artık diye düşünüyorum. Yap bir test içini rahatlat
vallahi kafayı yicem ben ne çıkcak bilmiyorum psikolojim bozuldu herşeye aqlıyorum delircem sabah kan vercem saqlık ocaqına akşamına çıkar sonuç ben diqer arkadaşada yazdım ama qirmedi heralde hiç o böyle bişey yazmıştı birde yenqem söyledi oda hamileyken ilk zamanlar sulu akıntısı oluyormşKuzum o akıntıyı ilk gebeliğimde bende yaşadım inşallah vardırama bazen adet olduğumdada yaşadım. Varsa çıkar artık diye düşünüyorum. Yap bir test içini rahatlat
strestendir.nezaman ikinci çizgi kaybolduBen geçen ayda çatlatma iğnesi oldum 17.günümde geldi adetim bu ay 19.günündeyim hala gelmedi. Sabah hem lh hem de hcg yaptım biraz önce ama yok maalesef. Hala adetim niye gelmedi onu da anlamıyorum çok mutsuzum.
Ben iğneden sonra hiç yapmadım canım test kendimi şartlamadım yani o yüzden bilmiyorum. Sadece geçen ay 17.günde oldum bu ayda bekledim 17.güne kadar ama olayınca bugün 19.günde yapayım dedim. Çıkmadı zaten onda da. Valla stres falan yapmadım bu ay aslında. Kistim vardı acaba ondan mı geciktistrestendir.nezaman ikinci çizgi kayboldu
kist geciktiriyirmusBen iğneden sonra hiç yapmadım canım test kendimi şartlamadım yani o yüzden bilmiyorum. Sadece geçen ay 17.günde oldum bu ayda bekledim 17.güne kadar ama olayınca bugün 19.günde yapayım dedim. Çıkmadı zaten onda da. Valla stres falan yapmadım bu ay aslında. Kistim vardı acaba ondan mı gecikti
Sizin sonuç ne oldu?Kızlar benim de bugün çatlatma iğnesinin 9.günü. Dün kan testi yaptırdım 7.25 çıktı. İdrar testi de çok silikti. Bugün de idrar testi yaptım düne göre sanki daha koyu bana mı öyle geliyor acaba Bi bakabilir Misiniz. Ya da hala iğnenin etkisi mi? İğneden sonra 9.gün test yapan var mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?