Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah olmazsn gebesindir, geç döllenmedir inşallah :)

İnşallah olmazsn gebesindir, geç döllenmedir inşallah :)
Yok be canım nerdeeeeeeee. Bu akşam özel hastaneye gittim dayanamadım. 16.gün dedim. İlla ki belli olur dedim. 0,466 çıktı. Değerim düşmüş yani. İğne vurulmasaydım normal adet tarihim 19 aralıktı. Bakalım ne zaman olacağım

Bu arada bir kan testine 46 TL para verdim. Keşke sabahı bekleseydim de sağlık ocağında ücretsiz yaptırsaydım

Bidahaki aya inşallah.. Kızlar benim mantığım almıyor ya, resmen yumurtaları geliştirip çatlatıp değerlendiriyoruz, daha ne yapacaz anlamıyorum ki

Bende anlamıyorum aynı şeyi düşünüyorum hormonlar falan ne biliyim belki de nasip işte
Bende nasip diyorum arkadaşım ama bazen isyanda etniyor değilim, yani hormonlar iyi, spermler iyi, yumurtalar gelişiyor çatlıyor ama emin olmak için çatlatma iğnesi vuruluyoruz ee daha ne olsun diyip çıldırıyorım

Bende aynı durumdayım canım ama bilmiyorum demekki zamanı var herşeyin. Allah aratmadan tez zamanda muradımızı verir inşallah. Sağlıklı hayırlı evlatlar

Yok bu ay çekileceğim inşallah aksilik olmazsa. Pkoluyum işte bide sizde ne problem vardı
Çekilin inşallah bi problem çıkmaz benim arkadaşım bir yıllık evliydi oda bebek istiyordu olmuyordu beraber doktora gittik onun problemi olmadıgını rahim filmi çekeceğini söyledi rahim filmi cekildi o ay hamile kaldı şuan bebegi 15 günlük doktor tüpler tıkalı olmasada ufak yapışıklıklar bile gebeliğe engel olur demişti rahim filmiyle varsa da açılır demişti
bende de pco var canım bundan 7 ay önce düşük yaptım klomen çatlatma ignesiyle hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı malesef şuan tekrar aynı tedaviyi uyguluyoruz klomen çatlatma ignesi bugun 10. Günüm beklemedeyim canım

İnşallah hamilesindir benim bu ay olmadı canım brn dr kilo da var belki ondan

İnşallah hamilesindir benim bu ay olmadı canım brn dr kilo da var belki ondan
İnşallah canım çok stresliyim ya rabbim en kısa sürede hepimize Bi evlat nasip eder inşallah pco kiloda büyük etken canım kilo vermen için ilaç vermedi mi doktorun benim doktorum vermişti pcoluların kullandığı onlar çok güzel kilo verdiriyor

Abla bn daha 22 yasındayım yanı daha neyın ne oldugunu bılmıyrm ve adet duzensızlıgım var

Canım benim kilom baya fazla verdim aldım verdim aldım şimdi bir kaç ay kilo vermeye ayırdım. Diaformin diyosun sanırım evet kullanıyorum bi süre sonra oda çok etki etmiyor canım illaki yediklerine dikkat etmek lazım. Seni çok iyi anlıyorum stresli olıyor insan eşimle ilişkiye bile giremedik mesela hiç üzülmeyin ben inanıyorum olacağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…