Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Daha başlamadan meraktan çatlıyorum
Aman sakın merak etme tecrübeyle sabit yani. Hiçbir sorunumuz yok ama sırf düşünmekten, üstüne düşmekten, kafaya takmaktan hamile kalamıyorum. Yani doktorlar öyle diyor :) sana diyorum da kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı benimki de

Ben artık onada inanmıyorum güzel arkadaşım, neden dersen, benim bir arkadaşım var, biz ona bayan telaş diyoruz, Allahım kocası bu kıza nasıl dayanıyor diye düşünürdük, gebe kalmak istedi 2ay vır vır vır vır bir stres bi stres ağlamalar ağıt yaklamalar ben neden gebe kalamıyorum diye, pat hamile kaldı, yani bence nasip kısmet, herşeyin zamanı var diyorum bende

Ben de inanmıyorum vallahi. Ne yalan söyleyeyim! Tek sebep düşünmek diye olmasın olmasın 3 ay olmasın, 6 ay olmasın. 1,5 yıl olacak neredeyse ve sadece düşünmekten mi yani? İşte Allah biliyor vereceği zamanı da biz dayanamıyoruz...

Hormonlarınızz yumurta gleişimi iyimi? Eşinizin ileri sperm hareketi

Hormonlarınızz yumurta gleişimi iyimi? Eşinizin ileri sperm hareketi

Prolaktinim 32ydi, sadece onda yükseklik vardı. Dostinex kullandım düştü. Onun haricinde yumurta gelişimi, rahim filmim, eşimin değerleri filan hepsi normal. Yani doktor prolaktini 100lerde olanlar hamile kalıyor seninki yüksek bile denemez dedi de ben ısrar edince hap vermişti. Kilo sorunum ya da kadınsal herhangi bir rahatsızlığım yok.

O zaman bol bol dua.. RABBİm gönlüne göre versin

Amiiiiiinnnn. Hepimizin inşallah. Senin durumun nedir?
Bende 3 tane yumurta gelişmişti, dün sabah çatlatma iğnesini vurdum ve dün akşamı değerlendirdim, ama şuanda acaip belim ağrıyor, iğnenin böyle etkileri varmı korkmaya başladım

Bende 3 tane yumurta gelişmişti, dün sabah çatlatma iğnesini vurdum ve dün akşamı değerlendirdim, ama şuanda acaip belim ağrıyor, iğnenin böyle etkileri varmı korkmaya başladım
Hayırlısı olsun inşallah hamile kalırsın canım iğnenin böle Bi etkisi var sanırım benimde çok bel kasık agrım oldu iğnenin bugun 10. Günü ama hala bel agrım var

Hayırlısı olsun inşallah hamile kalırsın canım iğnenin böle Bi etkisi var sanırım benimde çok bel kasık agrım oldu iğnenin bugun 10. Günü ama hala bel agrım var
Öyle böyle bir ağrı değil ama, sanki sırtımı bıçaklıyorlar, ağladım az önce ağrıdan

Bu şekilde devam edersem yarın arıyacam, yataktan kalkamaz hale geldim
[/QUOTE] endişelenmeyün bende de acaip ağrı oldu sizin dediğiniz gibi benim 2 3 günde geçti

Benim de iğneden sonraki 1-2 gün sol kasık ve sol bacak ağrım olmuştu hatta bacağım nerdeyse uyuştu ertesi gün ama geçti. Bende de 2 yumurta vardı. Geçer yani merak etme. Ben bugün de idrar testi yaptım yine negatif ama bir ateş basıyor ki beni anlatamam. Gece uyandım su akıyordu resmen üstümden. Adet olsam da rahatlasam. Menopozlu kadınlar gibiyim şu an :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…