- 8 Şubat 2019
- 87
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Kızlar günaydın. Test yaptım maalesef negatif. Artık bir dahaki aya kısmetse :)
Negatif ama sen yinede bi kan testi ver Canim . Garanti olsun .
Hayırlı olsun, sonucu beklerken sabırlar diliyorum :)Merhaba güzel anne adayları arkadaşlarım, bende az önce iğnemi vuruldum, gerisi artık rabbim neyi nasip ederse
Daha başlamadan meraktan çatlıyorumHayırlı olsun, sonucu beklerken sabırlar diliyorum :)
Aman sakın merak etmeDaha başlamadan meraktan çatlıyorum
Ben artık onada inanmıyorum güzel arkadaşım, neden dersen, benim bir arkadaşım var, biz ona bayan telaş diyoruz, Allahım kocası bu kıza nasıl dayanıyor diye düşünürdük, gebe kalmak istedi 2ay vır vır vır vır bir stres bi stres ağlamalar ağıt yaklamalar ben neden gebe kalamıyorum diye, pat hamile kaldı, yani bence nasip kısmet, herşeyin zamanı var diyorum bendeAman sakın merak etmetecrübeyle sabit yani. Hiçbir sorunumuz yok ama sırf düşünmekten, üstüne düşmekten, kafaya takmaktan hamile kalamıyorum. Yani doktorlar öyle diyor :) sana diyorum da kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı benimki de
Ben de inanmıyorum vallahi. Ne yalan söyleyeyim! Tek sebep düşünmek diye olmasın olmasın 3 ay olmasın, 6 ay olmasın. 1,5 yıl olacak neredeyse ve sadece düşünmekten mi yani? İşte Allah biliyor vereceği zamanı da biz dayanamıyoruz...Ben artık onada inanmıyorum güzel arkadaşım, neden dersen, benim bir arkadaşım var, biz ona bayan telaş diyoruz, Allahım kocası bu kıza nasıl dayanıyor diye düşünürdük, gebe kalmak istedi 2ay vır vır vır vır bir stres bi stres ağlamalar ağıt yaklamalar ben neden gebe kalamıyorum diye, pat hamile kaldı, yani bence nasip kısmet, herşeyin zamanı var diyorum bende
Hormonlarınızz yumurta gleişimi iyimi? Eşinizin ileri sperm hareketiBen de inanmıyorum vallahi. Ne yalan söyleyeyim! Tek sebep düşünmek diye olmasın olmasın 3 ay olmasın, 6 ay olmasın. 1,5 yıl olacak neredeyse ve sadece düşünmekten mi yani? İşte Allah biliyor vereceği zamanı da biz dayanamıyoruz...
Hormonlarınızz yumurta gleişimi iyimi? Eşinizin ileri sperm hareketi
O zaman bol bol dua.. RABBİm gönlüne göre versinProlaktinim 32ydi, sadece onda yükseklik vardı. Dostinex kullandım düştü. Onun haricinde yumurta gelişimi, rahim filmim, eşimin değerleri filan hepsi normal. Yani doktor prolaktini 100lerde olanlar hamile kalıyor seninki yüksek bile denemez dedi de ben ısrar edince hap vermişti. Kilo sorunum ya da kadınsal herhangi bir rahatsızlığım yok.
Amiiiiiinnnn. Hepimizin inşallah. Senin durumun nedir?O zaman bol bol dua.. RABBİm gönlüne göre versin
Bende 3 tane yumurta gelişmişti, dün sabah çatlatma iğnesini vurdum ve dün akşamı değerlendirdim, ama şuanda acaip belim ağrıyor, iğnenin böyle etkileri varmı korkmaya başladımAmiiiiiinnnn. Hepimizin inşallah. Senin durumun nedir?
Hayırlısı olsun inşallah hamile kalırsın canım iğnenin böle Bi etkisi var sanırım benimde çok bel kasık agrım oldu iğnenin bugun 10. Günü ama hala bel agrım varBende 3 tane yumurta gelişmişti, dün sabah çatlatma iğnesini vurdum ve dün akşamı değerlendirdim, ama şuanda acaip belim ağrıyor, iğnenin böyle etkileri varmı korkmaya başladım
Öyle böyle bir ağrı değil ama, sanki sırtımı bıçaklıyorlar, ağladım az önce ağrıdanHayırlısı olsun inşallah hamile kalırsın canım iğnenin böle Bi etkisi var sanırım benimde çok bel kasık agrım oldu iğnenin bugun 10. Günü ama hala bel agrım var
Allah allah benim o kadar değil acaba üç yumurtan var ondan olabilir mi istersen Bi doktoruna danış canımÖyle böyle bir ağrı değil ama, sanki sırtımı bıçaklıyorlar, ağladım az önce ağrıdan
Bu şekilde devam edersem yarın arıyacam, yataktan kalkamaz hale geldimAllah allah benim o kadar değil acaba üç yumurtan var ondan olabilir mi istersen Bi doktoruna danış canım
Benim de iğneden sonraki 1-2 gün sol kasık ve sol bacak ağrım olmuştu hatta bacağım nerdeyse uyuştu ertesi gün ama geçti. Bende de 2 yumurta vardı. Geçer yani merak etme. Ben bugün de idrar testi yaptım yine negatif ama bir ateş basıyor ki beni anlatamam. Gece uyandım su akıyordu resmen üstümden. Adet olsam da rahatlasam. Menopozlu kadınlar gibiyim şu an :))))Bende 3 tane yumurta gelişmişti, dün sabah çatlatma iğnesini vurdum ve dün akşamı değerlendirdim, ama şuanda acaip belim ağrıyor, iğnenin böyle etkileri varmı korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?