• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba. Ben aşılamamı çatlatma iğnesiz oldum, doktor kendiliğinden çatlasın dedi. Ayın 20sinde işleme girdim. bekliyorum öyle. Hiç bir belirti yok :(

Keşke catlatma iğnesini olsaydin Canim. Çatlamazsa kiste dönüşebilme ihtimali olabilir. O yüzden ovulasyon testiyle takip et Bence
Valla aşılmam takvime göre ovulasyon günümde yapıldı. Adetlerim çok düzenlidir benim. Ama ne o gün ne de ondan sonraki günler ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayamadım, çatlamamış olma ihtimali var :( Neyse ki her kontrole gittiğimde temiz çıkıyor ultrasonum, vücut çok şükür kiste meğilli değil.

Valla aşılmam takvime göre ovulasyon günümde yapıldı. Adetlerim çok düzenlidir benim. Ama ne o gün ne de ondan sonraki günler ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayamadım, çatlamamış olma ihtimali var :KK43: Neyse ki her kontrole gittiğimde temiz çıkıyor ultrasonum, vücut çok şükür kiste meğilli değil.

Doktoruna k9ntrol ol bnce Canim. Herşeyin hayırlısı

Hepiniz hoşgeldiniz Canlar ve yorum yaptığınız İçin teşekkür ederim ❤️ Ben pazartrsi günü çatlatma iğnemi oldum ve bugün de dahil fena halde kasık ağrısı yaşıyorum sizde böyle bir durum oldu mu

Kızlar çok suskun bu sayfa nerelerdesiniz?
Canım valla benim başıma neler geldi bir bilsen.. doktora gittim ultrasonla bir baktı yumurtalar aşırı uyarılmış ve ohss olmuşum hele ondan ağrıyor ve şişiyormuş kasıklarım karnım, pazartrsi günü tekrar çağırdı gebelik varsa eğer ağrılar ve şişme devam edermiş çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Canım valla benim başıma neler geldi bir bilsen.. doktora gittim ultrasonla bir baktı yumurtalar aşırı uyarılmış ve ohss olmuşum hele ondan ağrıyor ve şişiyormuş kasıklarım karnım, pazartrsi günü tekrar çağırdı gebelik varsa eğer ağrılar ve şişme devam edermiş çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Canım bende 21 kasımda iğne mi oldum. Persembe gunune denk gelıyordu. Cumartesı geceden dune kadar sol kasıgım felaket agrıdı. Dr yazdım bekledıgımız bır durum bu ama sıddetlıyse bakalım dedı. Aslında sıddetlıydı ama dayanmaya calıstım. Dun aksamdan ıtıbaren genel olarak ara ara kasıklarımda agrı oluyor. Bırde benım solda yumurtam yoktu yanı onlarda buyumus olabılır dedı dr. Beklıyorum bakalım haftaya sonuc alırım ınsallah. Hayırlı haberler olsun:dua::anneadayı:

Back