- 24 Ekim 2019
- 1.597
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
Merhaba hanımlar, 25 kasımda yani pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum ve bekleyişim başladı, gelin paylaşımda bulunalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben aşılamamı çatlatma iğnesiz oldum, doktor kendiliğinden çatlasın dedi. Ayın 20sinde işleme girdim. bekliyorum öyle. Hiç bir belirti yok
Bende 25 kasim aksam saat 9 da oldum bugun kontrol vardi catlamis yumurtam
Valla aşılmam takvime göre ovulasyon günümde yapıldı. Adetlerim çok düzenlidir benim. Ama ne o gün ne de ondan sonraki günler ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayamadım, çatlamamış olma ihtimali var Neyse ki her kontrole gittiğimde temiz çıkıyor ultrasonum, vücut çok şükür kiste meğilli değil.Keşke catlatma iğnesini olsaydin Canim. Çatlamazsa kiste dönüşebilme ihtimali olabilir. O yüzden ovulasyon testiyle takip et Bence
Valla aşılmam takvime göre ovulasyon günümde yapıldı. Adetlerim çok düzenlidir benim. Ama ne o gün ne de ondan sonraki günler ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayamadım, çatlamamış olma ihtimali var Neyse ki her kontrole gittiğimde temiz çıkıyor ultrasonum, vücut çok şükür kiste meğilli değil.
Size doktorunuz ne dedi ?
Merhaba kızlar,
Bende 26 kasımda oldum çatlatma iğnemi.
Umarım hepimiz güzel sonuç alırız
Hepiniz hoşgeldiniz Canlar ve yorum yaptığınız İçin teşekkür ederim ❤ Ben pazartrsi günü çatlatma iğnemi oldum ve bugün de dahil fena halde kasık ağrısı yaşıyorum sizde böyle bir durum oldu mu
Şimdi doktora geldim acaba çatlamadı mı yoksa normal mi bu ağrı sormak İçin sıra bekliyorum canım size de haber veririmPerşembe günü b3nde iğne mi oldum. Bugün bende de hafif kasik ağrısı var .
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım topiğimiz uğurlu gelir hepimizeCatlamasindan itibaren 14 gun sayicam iste olur insallah
Şimdi doktora geldim acaba çatlamadı mı yoksa normal mi bu ağrı sormak İçin sıra bekliyorum canım size de haber veririm
Canım valla benim başıma neler geldi bir bilsen.. doktora gittim ultrasonla bir baktı yumurtalar aşırı uyarılmış ve ohss olmuşum hele ondan ağrıyor ve şişiyormuş kasıklarım karnım, pazartrsi günü tekrar çağırdı gebelik varsa eğer ağrılar ve şişme devam edermiş çok korkuyorum Allah yardımcımız olsunKızlar çok suskun bu sayfa nerelerdesiniz?
Canım valla benim başıma neler geldi bir bilsen.. doktora gittim ultrasonla bir baktı yumurtalar aşırı uyarılmış ve ohss olmuşum hele ondan ağrıyor ve şişiyormuş kasıklarım karnım, pazartrsi günü tekrar çağırdı gebelik varsa eğer ağrılar ve şişme devam edermiş çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun