Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Film yerine histereskobi yaptir rahime kamerayla bakılıyor kuzum agrisiz sizisiz,sen kürtaj oldum dedinya bi baksinlar yapisiklik olmuş mu eger olduysa hemen onuda arada cikariyorlar,rahim filmde o olmuyor tekrar islemler ne ugrasiyorsun,ben histereskobi yaptirdim megersem yapisiklik varmış hemen duzelttiler,devlette rahim filmde histereskobi de ucretsiz,tabi ozeline yaptirmaz isen..
Kurtaji ben oldum kuzum ama 8 ay oluyor ultrasonda bisey cikmadi alt muaynede de iki gun oluyor temiz demisti bana

Benim esimde oyle diyo canim ya bi kere kimyasal gebelik oldu bende sorun olsa hic olmazdi diyo bende onu goturmek istiyorum ama pek hevesli degil bende fazla israr etmiyorum .. rahim filminin acisini herkes farkli anlatiyo bebek icin katlanilir sorun degil ya ama devlette nasil oluyo tam bilmiyorum sanirim kullanilan malzemelerin ucreti aliniyo kucuk bi mevla ama sira cok gec geliyormus bende pazartesi gidip basvuracam
Hayir sira gec gelmiyor adet bitiminden sonra yapiliyor,ha tabi devlet arastiri neden olmuyor die,ozeller öyle degil,sen devlete bas vurcaksan iki dusugum var desen ice bir arastirirlar..benden hic para alinmadi sadece ssk ucreti 8 tl miydi ne simdi pahalanmistir unuttum

Amiiinnnnn insallah bacim bence takmamaya calisalim simdi benim degerin dstugunu gordm ya cuma gunu hic takmadim 2 gundur amaan olsa sasardm zaten dedim arrtik sadece pazartesi tarlusali verdikten sonra bi hafta daha beklicem oda bu yakin zamanda olan ilskiden biri tutmussa diye 🤣🤣
Insallah tutmustur canim anca boyle avuturuz kendimizi napalim allah buyuk sabrin sonu guzel olur ins 😊😊

Hayir sira gec gelmiyor adet bitiminden sonra yapiliyor,ha tabi devlet arastiri neden olmuyor die,ozeller öyle degil,sen devlete bas vurcaksan iki dusugum var desen ice bir arastirirlar..benden hic para alinmadi sadece ssk ucreti 8 tl miydi ne simdi pahalanmistir unuttum
Ozel cok pahalli anca devlete giderim bnm bi kimyasal gebeligim oldu iki dusuk deyip kandirsam mi ne yapsam 😁😁 o diger dedigin sey alttan muane mi oluyo

Kurtaji ben oldum kuzum ama 8 ay oluyor ultrasonda bisey cikmadi alt muaynede de iki gun oluyor temiz demisti bana
Alt muayanede ultrasonda bu tip rahatsizliklar gorulmez o yuzden histerekobi yada rahim film cekiyorlar,en garanti histereskobi olur ya sikinti varsa onuda duzeltiyorlar zaten,narkozlu bi islem hic birsey hissetmiyorsun...

Valla ilk defa duydum bende 😆
Vayyy bacim ben 15 yillik evliyim basima neler geldi :)) rahim filmi sancili oluyor ama simdi onunda narkozlusu cikti,histreskopi ona on basar bence cok uzun surmez tabi sorun yoksa,netten bir arastirin bende cok araştırmıştım,simdi özlerde tedavi olirsun sonuc negatif,sunu yapalim demezler,hatta kac negatifin olsun demezler sen dersen ha onuda gelecek ay yapalim su kadarda ucret derler..yani okadar igne ilaci kullan acimazlar basta su tahlilleri yapalimda hasta fazla hormon almasın demezler yoksa nerden para kazanacaklar,devlet su yonde iyi evet islemler uzun surebilir ama kaliteli yumurtan varsa islem yapiy,ama ozel oyle degil para icin....
Ben iki asilama 4 tup yaptirmis olarak tecrubemi yazdim...

Vayyy bacim ben 15 yillik evliyim basima neler geldi :)) rahim filmi sancili oluyor ama simdi onunda narkozlusu cikti,histreskopi ona on basar bence cok uzun surmez tabi sorun yoksa,netten bir arastirin bende cok araştırmıştım,simdi özlerde tedavi olirsun sonuc negatif,sunu yapalim demezler,hatta kac negatifin olsun demezler sen dersen ha onuda gelecek ay yapalim su kadarda ucret derler..yani okadar igne ilaci kullan acimazlar basta su tahlilleri yapalimda hasta fazla hormon almasın demezler yoksa nerden para kazanacaklar,devlet su yonde iyi evet islemler uzun surebilir ama kaliteli yumurtan varsa islem yapiy,ama ozel oyle degil para icin....
Ben iki asilama 4 tup yaptirmis olarak tecrubemi yazdim...
Valla kuzum ben hamileyken gidiyordm simdi sskya gittim cuma bakalim bide sskyi deneylim nolucak yumurtalarin dolu dolu guzel dedi ama ben anlamadim nedemek istedgni benden rahim filmi istenmedi daha suan gecikmede oldugm icin kan istedi oda martin 5.de ben ozelde yaptrdm 2.30 cikmisti sskda yaptirdm 8 martta 0.87 cikti kurtajdan sonra 37. 40 olarak degsmisti dongum zaten 2 ay hastalanamadm kurtajdan sonra. Ama en babsi 40.gun sokulurdm ilk defa bukadar gecikti suan 40a gore 9 gun gecikmedeyim deger neden duser sence?

Valla kuzum ben hamileyken gidiyordm simdi sskya gittim cuma bakalim bide sskyi deneylim nolucak yumurtalarin dolu dolu guzel dedi ama ben anlamadim nedemek istedgni benden rahim filmi istenmedi daha suan gecikmede oldugm icin kan istedi oda martin 5.de ben ozelde yaptrdm 2.30 cikmisti sskda yaptirdm 8 martta 0.87 cikti kurtajdan sonra 37. 40 olarak degsmisti dongum zaten 2 ay hastalanamadm kurtajdan sonra. Ama en babsi 40.gun sokulurdm ilk defa bukadar gecikti suan 40a gore 9 gun gecikmedeyim deger neden duser sence?
Dr git gel dr oldum :))) saka bir yana 2015 den beri kk kulubundan arastirma yapa yapa ogrendim bir seyler,dr sana demisti; yumurta bosda çıkabiliyor o anki senin yumurtani gelismis büyümüş iyi durumda görmüş o yuzden öyle demis..sizler taze evliydiniz dimi,ins guzel haberler aliriz bakalim hayirlisi halkimizda..

Dr git gel dr oldum :))) saka bir yana 2015 den beri kk kulubundan arastirma yapa yapa ogrendim bir seyler,dr sana demisti; yumurta bosda çıkabiliyor o anki senin yumurtani gelismis büyümüş iyi durumda görmüş o yuzden öyle demis..sizler taze evliydiniz dimi,ins guzel haberler aliriz bakalim hayirlisi halkimizda..
Insallah evet 1 sene olacak ilk ay hemen hamile kaldm ama saglikli degildi kurtajla sonlandi devami gelmedi bos yumurta derken anlamadm bana bunu demedi canim

Kızlar bu ayda olmadı malesef hala regl olmadım ama sonuç negatif çıktı ilaçtanmış reglin uzaması

Back