Hemn oluyor mu kişiden kişiye değişir kimin ilk denemede kiminde 3 olabilşr hayırlısı diyelimBu igne sayesinde hemen gebelik olusuyor mu peki
Benim bi kurtajim olmustu kalbi durdugu icin ondan beridir dongum 37 40 arasi olmustu suanda 8 gun gecikmede 3 gun once yapturdgmda 2.30 kan degerim cikmisti . Bugun ise 0.87 doktorum pazartesi sonuclara bakicam ona gore sokturucu veririz 3.gunu hormon testi dedi alt muaynede yumurtalarinin ikiside dolu dolu cok guzel ama gebelik gozukmyor dedi simdi bu igne olayini gorunce kafama takildiHemn oluyor mu kişiden kişiye değişir kimin ilk denemede kiminde 3 olabilşr hayırlısı diyelim
Hayırlısı olsun cnm benimde pazrtesi belli olucak iğne olayı hamileliği %25 daha fazla artırıyo tek bildiğim buBenim bi kurtajim olmustu kalbi durdugu icin ondan beridir dongum 37 40 arasi olmustu suanda 8 gun gecikmede 3 gun once yapturdgmda 2.30 kan degerim cikmisti . Bugun ise 0.87 doktorum pazartesi sonuclara bakicam ona gore sokturucu veririz 3.gunu hormon testi dedi alt muaynede yumurtalarinin ikiside dolu dolu cok guzel ama gebelik gozukmyor dedi simdi bu igne olayini gorunce kafama takildi
Insallah istedigin sonucu alirsin kuzum bu deger neden duseer bilgin var mi pekiHayırlısı olsun cnm benimde pazrtesi belli olucak iğne olayı hamileliği %25 daha fazla artırıyo tek bildiğim bu
İğne ilk vurunduğun haftalarda yüksek çıkması norml diye bikiyorumInsallah istedigin sonucu alirsin kuzum bu deger neden duseer bilgin var mi peki
Gizel haberlerini bekliyoruz canim ins hamişsindirSlm kızlr bnde iğne oldum kan testi verdm pazrtesi belli olcak 5-6 gündr kasklrda ve sırtta ağrım var normlde yarın olmam lazım bakalım sonucu paylşırım
yok ben igne vurulmadim hic sizin konunuzu gorunce dikkatimi cekti canim kendi degerim icin dedim 2.30iken 0.87 dusmesnin nedeni ne olabilir diyeİğne ilk vurunduğun haftalarda yüksek çıkması norml diye bikiyorum
Benimde kimyasal gebelim olduktan sonra bi daha çocuk olmadi acaba dusukler hasar mi veriyo anlamdim hicBenim bi kurtajim olmustu kalbi durdugu icin ondan beridir dongum 37 40 arasi olmustu suanda 8 gun gecikmede 3 gun once yapturdgmda 2.30 kan degerim cikmisti . Bugun ise 0.87 doktorum pazartesi sonuclara bakicam ona gore sokturucu veririz 3.gunu hormon testi dedi alt muaynede yumurtalarinin ikiside dolu dolu cok guzel ama gebelik gozukmyor dedi simdi bu igne olayini gorunce kafama takildi
herhangi bir ilac kullaniyor musunuz belki onun etkisidryok ben igne vurulmadim hic sizin konunuzu gorunce dikkatimi cekti canim kendi degerim icin dedim 2.30iken 0.87 dusmesnin nedeni ne olabilir diye
İnşlh cnm Allahm hepimize nasip etsnGizel haberlerini bekliyoruz canim ins hamişsindir
Amin ins sonucunu buraya yaz ama unutmaİnşlh cnm Allahm hepimize nasip etsn
Yok canim hic bisey kullanmiyorm p.tesi doktora gore hareket edicem cogu kiside icme bir hafta daha bekle olmazsan oyle icersin sokturucuyu diyor belki gec dollenme olur diye ama bilmiyorum cikicagina dusmus deger demekki bu ayda birsey yokherhangi bir ilac kullaniyor musunuz belki onun etkisidr
Tabiki cnm inşlh ama 2 gün çok uzun geliyo normlde yatın regl günüm bakslım bi umutAmin ins sonucunu buraya yaz ama unutma
Valla kuzum bana kurtahjdan sonra cok kolay kalirsn dediler ama sukur daha goremedik birsey bana sadece doktorum sey demisti nasilki depresyona girdigimizde ruhsal olarak cokuyorsak orayida oyle dusun toparlanma sureci var demisti nekadar iyi gorunsede dediBenimde kimyasal gebelim olduktan sonra bi daha çocuk olmadi acaba dusukler hasar mi veriyo anlamdim hic
Umut fakirin ekmegidir kirmizilari gormedikce umudumuz hep oluyo sende bekle bi baktin bi mucize oldu rabbim bebisini nasip etti ilac kullanmak icin acele etme doktora gorun belki kist falan vardir ondan adet olmamissindirYok canim hic bisey kullanmiyorm p.tesi doktora gore hareket edicem cogu kiside icme bir hafta daha bekle olmazsan oyle icersin sokturucuyu diyor belki gec dollenme olur diye ama bilmiyorum cikicagina dusmus deger demekki bu ayda birsey yok
Benimde uc gun var seni cok iyi anliyorum evde test yapmaya cesaretim yok regl olmazsam 3. Gun gidip kan verecemTabiki cnm inşlh ama 2 gün çok uzun geliyo normlde yatın regl günüm bakslım bi umut
Bana da oyle dediler ama ne gelen var ne giden ilk evlendigim zaman oldu bi yil olcak nerdeyse bi daha olmadi coktan toparlanmis olmaliValla kuzum bana kurtahjdan sonra cok kolay kalirsn dediler ama sukur daha goremedik birsey bana sadece doktorum sey demisti nasilki depresyona girdigimizde ruhsal olarak cokuyorsak orayida oyle dusun toparlanma sureci var demisti nekadar iyi gorunsede dedi
Yok kuzum diyorum ya bugun gorundum kist miyom yok yumurtlarda dolu dolu gozukuyor guzel dedi ultrason fotosnuda verdi ama ben bisey anlamadmUmut fakirin ekmegidir kirmizilari gormedikce umudumuz hep oluyo sende bekle bi baktin bi mucize oldu rabbim bebisini nasip etti ilac kullanmak icin acele etme doktora gorun belki kist falan vardir ondan adet olmamissindir
Aynn benimde teste cesaretim yok cnm senin belirtilerin neler varmıBenimde uc gun var seni cok iyi anliyorum evde test yapmaya cesaretim yok regl olmazsam 3. Gun gidip kan verecem
Ayni kaderi yasiyorz hic plansiz evlenir evlenmez kalmisim bizimde 1 yil olacak evleni simdi ugrasiyoruz birsey yok bacimBana da oyle dediler ama ne gelen var ne giden ilk evlendigim zaman oldu bi yil olcak nerdeyse bi daha olmadi coktan toparlanmis olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?