Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir

Cnm gecmis olsun üzülme lutfen vardir bundada bi hayit beraber bi daha ki ay bekleriz batları
Oyle napalim tedaviyi birakacam diyorum ama bi yanimda rahat etmiyo bi rahim filmi cekeyim ondan sonra netlesirim bu konuda cnm rabbim artik arartmasin ne bana nede o kadar umutla bekleyen anne adaylarina

Oyle napalim tedaviyi birakacam diyorum ama bi yanimda rahat etmiyo bi rahim filmi cekeyim ondan sonra netlesirim bu konuda cnm rabbim artik arartmasin ne bana nede o kadar umutla bekleyen anne adaylarina
Amin cnm inşallah bnde yedim bugun kırmızı kart umut hic bitmiyor iste bencede rahim filmi cekil once esin sperm testi versin ondan sonra bak diger carelere

Aynen bende oyle dusunuyorum bi halta bakmadan ozelde hemen ilaca basliyo aylardr adam demiyo niye olmuyo ayni tedavi yontemine devam ediyo

Aynen bende oyle dusunuyorum bi halta bakmadan ozelde hemen ilaca basliyo aylardr adam demiyo niye olmuyo ayni tedavi yontemine devam ediyo
Malesef öle cnm önce nedenine bakmadan vucudumuza bir sürü ilac hormon verip dengemizi iyice bozuyorlar

Rabbim yardımcımız olsun ne zor imtihandan geçiyoruz inşallah en kısa zamanda emeklerimizin karşılığını alırız ćapadami tedavi görüyorsunuz

İnşlh cnm hala sindiremedim olayı ne zormuş :KK61:
Seni cok iyi anlıyorum cnm çok zor 2.5 yil her ay ayni umutla bekleyip hayal kırıklığına ugramak en iyi ben anlarım ama vardir bundada bi hayir deyip sabretmekten baska care yok bol bol dua edelim Rabbim duysun cnm ne diyeyim

Malesef öle cnm önce nedenine bakmadan vucudumuza bir sürü ilac hormon verip dengemizi iyice bozuyorlar
Oyle valla o yuzden ozeli biraktim bu hafta cok sukur bugun kistimin gittiginide ogrendim bidaha klomen kullanmak istemiyorum iki aydir bi de kistle ugrastim ya o ilac yuzunden

Oyle valla o yuzden ozeli biraktim bu hafta cok sukur bugun kistimin gittiginide ogrendim bidaha klomen kullanmak istemiyorum iki aydir bi de kistle ugrastim ya o ilac yuzunden
Umarım tez zamanda caresini bulursun cnm

Seni cok iyi anlıyorum cnm çok zor 2.5 yil her ay ayni umutla bekleyip hayal kırıklığına ugramak en iyi ben anlarım ama vardir bundada bi hayir deyip sabretmekten baska care yok bol bol dua edelim Rabbim duysun cnm ne diyeyim
Haklısn cnm bol dua ve inanmak inşlh birlikte güzel haberler alırız

Pozitif bi haber alamadik hic birimiz napalim bacim
Kuzum aha bende almadim tarlusali yazdi yolladi salak ne tekrar kan ne muane hic bir b#k yapmadan yolladi tabi ben icmedim ama insanda hani butun negatfleri gormesine ragmen bi bozukluk olur ya uzulur falan o bende yok bacim nie bilmiyorum ama yok tamam yorulduk biliyorum ama ne diye yipratiyorsunuz kendinizi vakti zamani gelince damdan duser gibi dusecek yavrularimiz kucagimiza ben inaniyorum ki biz cok stres sikinti yapiyoruz ve bu yuzden gecikiyoruz gebelige

Back