Saglık olsun kuzum malesef bnmde tutmadı önümüzdeki aya inşallah iyi haber veririz birbirimizeKan testi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglık olsun kuzum malesef bnmde tutmadı önümüzdeki aya inşallah iyi haber veririz birbirimizeKan testi cnm
Oyle napalim tedaviyi birakacam diyorum ama bi yanimda rahat etmiyo bi rahim filmi cekeyim ondan sonra netlesirim bu konuda cnm rabbim artik arartmasin ne bana nede o kadar umutla bekleyen anne adaylarinaBir
Cnm gecmis olsun üzülme lutfen vardir bundada bi hayit beraber bi daha ki ay bekleriz batları
Uzme kendini cnm benimde bu ay gitti bidahaki aya bakacaz artk rabbim yuzumuzu guldurur insallahKızlar bu ayda olmadı malesef hala regl olmadım ama sonuç negatif çıktı ilaçtanmış reglin uzaması
Yarin hastaneye gidecem bunuda soracam ins yaparlar hemenHistereskobi garanti tahlildir,rahim filme gerek kalmiyo..
Amin cnm inşallah bnde yedim bugun kırmızı kart umut hic bitmiyor iste bencede rahim filmi cekil once esin sperm testi versin ondan sonra bak diger carelereOyle napalim tedaviyi birakacam diyorum ama bi yanimda rahat etmiyo bi rahim filmi cekeyim ondan sonra netlesirim bu konuda cnm rabbim artik arartmasin ne bana nede o kadar umutla bekleyen anne adaylarina
Malesef öle cnm önce nedenine bakmadan vucudumuza bir sürü ilac hormon verip dengemizi iyice bozuyorlarAynen bende oyle dusunuyorum bi halta bakmadan ozelde hemen ilaca basliyo aylardr adam demiyo niye olmuyo ayni tedavi yontemine devam ediyo
İnşlh cnm hala sindiremedim olayı ne zormuşSaglık olsun kuzum malesef bnmde tutmadı önümüzdeki aya inşallah iyi haber veririz birbirimize
Seni cok iyi anlıyorum cnm çok zor 2.5 yil her ay ayni umutla bekleyip hayal kırıklığına ugramak en iyi ben anlarım ama vardir bundada bi hayir deyip sabretmekten baska care yok bol bol dua edelim Rabbim duysun cnm ne diyeyimİnşlh cnm hala sindiremedim olayı ne zormuş![]()
Oyle valla o yuzden ozeli biraktim bu hafta cok sukur bugun kistimin gittiginide ogrendim bidaha klomen kullanmak istemiyorum iki aydir bi de kistle ugrastim ya o ilac yuzundenMalesef öle cnm önce nedenine bakmadan vucudumuza bir sürü ilac hormon verip dengemizi iyice bozuyorlar
Umarım tez zamanda caresini bulursun cnmOyle valla o yuzden ozeli biraktim bu hafta cok sukur bugun kistimin gittiginide ogrendim bidaha klomen kullanmak istemiyorum iki aydir bi de kistle ugrastim ya o ilac yuzunden
Pozitif bi haber alamadik hic birimiz napalim bacimHemen karalari baglamissiniz kizlar noluyor
Insallah bakalm zaman ne gostereckUmarım tez zamanda caresini bulursun cnm
Haklısn cnm bol dua ve inanmak inşlh birlikte güzel haberler alırızSeni cok iyi anlıyorum cnm çok zor 2.5 yil her ay ayni umutla bekleyip hayal kırıklığına ugramak en iyi ben anlarım ama vardir bundada bi hayir deyip sabretmekten baska care yok bol bol dua edelim Rabbim duysun cnm ne diyeyim
Insallah sana yardimci olabileck biri çıkar canimCapada tedavi gören varmı bilgi verebilirmi açaba ıyi geceler
Kuzum aha bende almadim tarlusali yazdi yolladi salak ne tekrar kan ne muane hic bir b#k yapmadan yolladi tabi ben icmedim ama insanda hani butun negatfleri gormesine ragmen bi bozukluk olur ya uzulur falan o bende yok bacim nie bilmiyorum ama yok tamam yorulduk biliyorum ama ne diye yipratiyorsunuz kendinizi vakti zamani gelince damdan duser gibi dusecek yavrularimiz kucagimiza ben inaniyorum ki biz cok stres sikinti yapiyoruz ve bu yuzden gecikiyoruz gebeligePozitif bi haber alamadik hic birimiz napalim bacim
Inşallah cnm çok zor bu süreç zorInsallah sana yardimci olabileck biri çıkar canim