ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR KASIM 2024

Gurtbetkusu3527

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
18
5
30
Kızlar selam, 1.5 senedir evliyim yaklasik 9 aydir cocuk istiyoruz. Başlarda hic panik değildik ama son aylarda acaba bir sıkınti ki var diye dusunmeye basladik. Kontrollerimizi olduk bir sorun cikmadi. Sadece benim rahim filmim çekilmedi tüplerim kontrol edilmedi. Doktorum yumurta takibinden sonra 19 mm olan yumurtam icin oviterelle çatlatma iğnesi yapti. 36 saat sonrada iliski onerdi. Şu an için bir yan etki hissetmiyorum. Öğlen 12.30 da olmustum igneyi. Hadi bu ay catlatma ignesi olanlar ile birlikte belirtilerimizi birlikte konuşalım. İnsalah bu ay hepimizin yüzleri gülsün :)

Kızlar selam, 1.5 senedir evliyim yaklasik 9 aydir cocuk istiyoruz. Başlarda hic panik değildik ama son aylarda acaba bir sıkınti ki var diye dusunmeye basladik. Kontrollerimizi olduk bir sorun cikmadi. Sadece benim rahim filmim çekilmedi tüplerim kontrol edilmedi. Doktorum yumurta takibinden sonra 19 mm olan yumurtam icin oviterelle çatlatma iğnesi yapti. 36 saat sonrada iliski onerdi. Şu an için bir yan etki hissetmiyorum. Öğlen 12.30 da olmustum igneyi. Hadi bu ay catlatma ignesi olanlar ile birlikte belirtilerimizi birlikte konuşalım. İnsalah bu ay hepimizin yüzleri gülsün :)
Slm cnm yavas yavaş hissedersin bu aralar bnde 6 kasımda vuruldum igneyi belki tiplere bakılacak kdr sorunun yoktur doktor söylerdi film çekinmenin lzm diye bnimde 6.gün oldu hersey gönlümüzce olsn hayirlsi 🤎

8 kasımda yaptım bende hiç ağrım sızım yok ya çatlamado sanırım
Ben 6 kasımda yptm ağrım oldu baya amag her insanin ağrı eşiği farklı belki hisetmesndir gzl düşün gzl olcak bu ay pozitif olck
Benim ilk denemem umarim hepimizinki tutar bu ay 🩷 sizinde ilk denemeniz mi
Benimde ilk cnm catlatma ignesiylr basladm başka bsy yaptırmadık daha

Ya inadlah ya allahim hepimizin kucağını doldursn inlah boylr takip edelim bilgilerim sonuçlarında söyleyelim🤍🤍
Ya bu catlatma ignesi vurulduk ya 36. Saati bekleyin diyor herkes doktorunda ayni seyi soyledi. Ama aklimdan bu soru hic cikmiyo yaa yumurtlama 36 saatten daha etken bir surecte olursaa 🙈 uff delircem galibaaa

Ya bu catlatma ignesi vurulduk ya 36. Saati bekleyin diyor herkes doktorunda ayni seyi soyledi. Ama aklimdan bu soru hic cikmiyo yaa yumurtlama 36 saatten daha etken bir surecte olursaa 🙈 uff delircem galibaaa
O önemli amag o satten sonrası ta tutabilir geçte amag o satteki birliktelik önemli bazıları 48de diyo hersey nasip ya Bi döl ıcerde canlı kalabiliyo belli binsure belki o döllemostor gzl dusunelim💓

X