Çatlatma iğnesi olanlar buraya

2 senelik evliyim canim benim ilk klomem catkatma igmesi deneyimim
Ben de dokuz aylık evliyim canım Dördüncü ayında bir kimyasal gebelik geçirdim şubat ayında yani daha da hamile kalamadım bu ayda âdetten altı gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu yani yumurtlamanın dokuzuncu günüydü daha daha adet olmadım yarın doktora gideceğim bakalım nasip bu çatlatma iğnesi ni doktora bir danışayım bakalım bana da yaparlar mı

Canim yumurtlama oluyor catliyorsa igneye herek yok bostan yere hormon yujleme insllh gerek kalmaz ve mmhamilesindir. Çünkü kendiligimden daha once gebe kalmissin o catlatna ignesi yumurtasi catlamayan kadinlara vuruluyor

Canim yumurtlama oluyor catliyorsa igneye herek yok bostan yere hormon yujleme insllh gerek kalmaz ve mmhamilesindir. Çünkü kendiligimden daha once gebe kalmissin o catlatna ignesi yumurtasi catlamayan kadinlara vuruluyor
Her ay testlerle bakıyorum yumurtlamama yumurtlama oluyor çatlama da oluyor ama bir türlü hamile kalamıyorum dört aydan beri

Her ay testlerle bakıyorum yumurtlamama yumurtlama oluyor çatlama da oluyor ama bir türlü hamile kalamıyorum dört aydan beri

Canim vitaminlere basla biraz folic asit d vitmini b vs. Doktor hersey duzenliyken klomenle catlma ignesi vermz. Biraz dha deneyin bir de rahat ol stres ypma asla ne kdar xor olsa da kafan rahat olsun. Bir kac ay dha dene bi sonra igne vurulunursun

Canim vitaminlere basla biraz folic asit d vitmini b vs. Doktor hersey duzenliyken klomenle catlma ignesi vermz. Biraz dha deneyin bir de rahat ol stres ypma asla ne kdar xor olsa da kafan rahat olsun. Bir kac ay dha dene bi sonra igne vurulunursun
Çok zormuş anne olmak rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba , ben 5 gunluk klomen kullanimindan sonra 22 mm 3 yumurtam icin ovitrelle vuruldum. 36 saat sonra gun asiri 4 iliski oldu. Igneden sonra ilk 3 4 gun cok kasık ağrim oldu sonra 1 2 gün agri dindi. Bugun 9. Gunum 2 gndur gene kasıklarim ve goğüslerim cok agriyo. Adetime 7 gun var. Bu arada ignenin 6. Gunu beta hcg 6.44 cikti ve idrar testim pozitifti. Bugun idrar testi negatif. Acaba gebelik kesin yok mu yoksa birkac gun daha beklemeli miyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…