Merhaba hanımlar 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım 2. Cizgi silik cıktı. 10.günde test yapıp silik Cizgi cıkan varmı erken mı yaptım acaba bgun ta.çm 10.gün dün kasığıma şiddetli agrı grdi neden bilmiyorum
Canim erken yapmissin.benim dün 13.gundu 2.cizgi silikti bu sabah yaptim czgi cikmadi demekki ignenin etkisi anca gitti .Bunyeden bunyeye değisir tabi.Ilk ignemde de 13.gun kaybolmustu ikinci cizgiMerhaba hanımlar 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım 2. Cizgi silik cıktı. 10.günde test yapıp silik Cizgi cıkan varmı erken mı yaptım acaba bgun ta.çm 10.gün dün kasığıma şiddetli agrı grdi neden bilmiyorum
Sen ne zaman oldun iğneyi
Agrıların var mıCanim erken yapmissin.benim dün 13.gundu 2.cizgi silikti bu sabah yaptim czgi cikmadi demekki ignenin etkisi anca gitti .Bunyeden bunyeye değisir tabi.Ilk ignemde de 13.gun kaybolmustu ikinci cizgi
. Kalkinca dik yuruyemiyorum yarin d calisicam insllh gecer ya. Oturuken bile bir taraflarkm agrio o derrce ne zmngcck
Seni umutsuzlandırmak istemrm 10 gun once bende de aynusı oldu 11. Gun pozitifti beta hcg 5.88 idi. Adetim grc oldu. Umitlendim aynen boyle sonucunda 3 tane çatlamayan yumurta ile kaldımMerhaba hanımlar 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım 2. Cizgi silik cıktı. 10.günde test yapıp silik Cizgi cıkan varmı erken mı yaptım acaba bgun ta.çm 10.gün dün kasığıma şiddetli agrı grdi neden bilmiyorum
Ara ara sag kasigima agri giriyor adet agrisi gibi ama uzun surmuyor.Bide siskinlik var.gaz var.Ama meshur sivilcem cikti.o cikinca bir iki gune kalmaz adet oluyorumAgrıların var mı
Kızlar bgun çatlatma iğnesinin 13. Günü erken gebelik testi yaptım cok umutluyum hiç bsy ckmadı dahada test yapmam yazık günah parama morelim cok bozuk 15. Gün doktor test yap dedi 2 gün var olsa ckardı dahada yapmıcam adetimi beklicem... Cok mutsuzum ne zormus anne olmak
Hamile miymişsin canımHic bilmiyorum tutunma hemen olur mu ki tutunma rahime oluyor diye biliyorum catladiktan sinra yumurta tuplere dogru gudior rahime tutubmasi 3 4 5 6 7 gun icinde gidiormus cok erken sanirim igneden ya kafayi siyirttiracak artik. Otururken icimde bomba varmis gibi hissediorum.
Kanka baktirdin 14. Gun 2.0 negatif ama adette yokHamile miymişsin canım
Kaç yıllık evlisin bu çatlatma iğnesi kaç denemeden sonra öneriliyorKanka baktirdin 14. Gun 2.0 negatif ama adette yok
Onunda vardır vakti zamanı Allahım kimsenin kucağına boş bırakmasınKanka baktirdin 14. Gun 2.0 negatif ama adette yok
Onunda vardır vakti zamanı Allahım kimsenin kucağına boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?