Çatlatma iğnesi olanlar buraya

Aysun0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
338
25
48
33
Merhaba hanımlar 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım 2. Cizgi silik cıktı. 10.günde test yapıp silik Cizgi cıkan varmı erken mı yaptım acaba bgun ta.çm 10.gün dün kasığıma şiddetli agrı grdi neden bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20190609_120139.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20190609_120850.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 42

Cnm gorunmuyor sanki ikimci cizgo erkn ypmissin ama 14 gun fln kanla yapin dior doktorlar. Sende ctltma ignesi sonrasinda neler oldu bnm asiri kasik agrilarim var

Silik olarak görünüyor canm ya evet erken belki iğnenin etkisidir kasık ağrım var arada oluyu bide rahimim sanki acıyo gibi oluyo arada sol kasıpımın agrısı bacagıma vueuyo dün cok agrıdı

Canim erken yapmissin.benim dün 13.gundu 2.cizgi silikti bu sabah yaptim czgi cikmadi demekki ignenin etkisi anca gitti .Bunyeden bunyeye değisir tabi.Ilk ignemde de 13.gun kaybolmustu ikinci cizgi

Seni umutsuzlandırmak istemrm 10 gun once bende de aynusı oldu 11. Gun pozitifti beta hcg 5.88 idi. Adetim grc oldu. Umitlendim aynen boyle sonucunda 3 tane çatlamayan yumurta ile kaldım tabi klomen kullandım ben sende durum ne bilmiyorum ama

Ben klomen catlatma oldum kasıklarım arıyo akıntı geliyor adet Olcakmısım gibi sanki etkisi azalır bnce iğnenin ama sanki daha cok etkisi arttı gibi

Hic bilmiyorum tutunma hemen olur mu ki tutunma rahime oluyor diye biliyorum catladiktan sinra yumurta tuplere dogru gudior rahime tutubmasi 3 4 5 6 7 gun icinde gidiormus cok erken sanirim igneden ya kafayi siyirttiracak artik. Otururken icimde bomba varmis gibi hissediorum.

Kızlar bgun çatlatma iğnesinin 13. Günü erken gebelik testi yaptım cok umutluyum hiç bsy ckmadı dahada test yapmam yazık günah parama morelim cok bozuk 15. Gün doktor test yap dedi 2 gün var olsa ckardı dahada yapmıcam adetimi beklicem... Cok mutsuzum ne zormus anne olmak

Zaten 12 gunde yakalanir diorlar testtr olsa. Hayrolsun senin icin. Bnde catlatma ignesini 5 gunundeyim adet brlirtileri hrp bsldi eminim artik adet olucm gogus uçlarım niye siyah oldu içinden beyaz sivi cikmis gozeneklerindrn. Su igne iyice mahvetti ya gbelik varms gbi hissettrio ama asagidan o agri gldi eminim adet olcm

Hamile miymişsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…