- 31 Ocak 2024
- 54
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi busr1234567
Benimde şuan bel karın ve bacak agrım var iğnenin 14. Günü testim negatif yarın kan vericemÖncelikle merhaba arkadaşlar.
1 kere 9 haftalık deşükle sonuçlanan gebelik gemirdim.
1,5 sene geçti hala gebelik yok.
Bu ay adetin 16 gününde 11 mart çatlatma iğnesi oldum. 2-3 saat sonra ve ertesi gün hafif ağrılarım oldu. 12,13, 15,17 mart değerlendirdik.
Adet öncesi bacak ağrısı, karln ağrısı, göğüs dolgunlaşması var. Dün iğnenin 12- ci günü öğlen kaset test yaptım negatif sonuç.
Sizce pozitife döne bilir mi? Yoksa genelik oluşmadı mı? İğneden sonra usm oldum yumurtam çatlamıştı
Geç döllenme olduysa dönebilirÖncelikle merhaba arkadaşlar.
Bu ay adetin 16 gününde 11 mart çatlatma iğnesi oldum. 2-3 saat sonra ve ertesi gün hafif ağrılarım oldu. 12,13, 15,17 mart değerlendirdik.
Adet öncesi bacak ağrısı, karln ağrısı, göğüs dolgunlaşması var. Dün iğnenin 12- ci günü öğlen kaset test yaptım negatif sonuç.
Sizce pozitife döne bilir mi? Yoksa genelik oluşmadı mı? İğneden sonra usm oldum yumurtam çatlamıştı
Benim reglim iğneden sonra dört gün gecikmisti unutlanmistim ama regl oldum iğne gecikme yapabiliyormuş benim 9 günde tamamen negatige dönmüştü sonra zaten bı hafta on gün regl ağrıları yaşadım inşallah sizin olueÖncelikle merhaba arkadaşlar.
Benim de bugün 14 günüm ilk idrarla kaset test negatif ama bacak ve karın ağrılarım varBenimde şuan bel karın ve bacak agrım var iğnenin 14. Günü testim negatif yarın kan vericem
Belki geç döllenme olmuştur kan testi verdim bugün sonucu bekliyorumBenim de bugün 14 günüm ilk idrarla kaset test negatif ama bacak ve karın ağrılarım var
Bize de söylersin canım sonucu. İnşəAllah hayırlısı olur bebeklerimiz bizimle olsunBelki geç döllenme olmuştur kan testi verdim bugün sonucu bekliyorum
Kan sonucum negatif çıktı inşallah bundan sonraki denemelerde hepimiz bebeklerimize kavuşuruzBize de söylersin canım sonucu. İnşəAllah hayırlısı olur bebeklerimiz bizimle olsun
Her adet başkangıcı yeni bir geneliğin başlangıcı demektir. İnşəAllah hepimiz için hayırlısı olsun. Önümüzdeki ay daha iyi sonuçlar alacağız inanıyorumKan sonucum negatif çıktı inşallah bundan sonraki denemelerde hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
İnşallah pes etmek yok hepimiz birgün anneliği tadacağız Allahın izniyleHer adet başkangıcı yeni bir geneliğin başlangıcı demektir. İnşəAllah hepimiz için hayırlısı olsun. Önümüzdeki ay daha iyi sonuçlar alacağız inanıyorum
Bence tekrar kan ver çünkü benim önce iğne etkisi yükseldi düştü tekrar yükseldi . Karışık biraz iğne sonrasıÖncelikle merhaba arkadaşlar.
Aynı gün yaptık senle iğneyi sabah10 sonraki gün aksam 10 da ilişki sonra gün aşırı 30 martta kan testi yaptim negatif ama halâ da adet olmadimÖncelikle merhaba arkadaşlar.
İğne geciktiriyormuş sanırım 5 günlük gecikme olursa daha anlamlı olurAynı gün yaptık senle iğneyi sabah10 sonraki gün aksam 10 da ilişki sonra gün aşırı 30 martta kan testi yaptim negatif ama halâ da adet olmadim
Sizde durum nedir şuan
28 martta adet olmam gerekiyordu 6 gün oldu gecikeliİğne geciktiriyormuş sanırım 5 günlük gecikme olursa daha anlamlı olur
Test yaptınız mı28 martta adet olmam gerekiyordu 6 gün oldu gecikeli
Ignenin etkisi kişiden kisiye değişir ama ortalama 14 gunden onceki testler yanıltıcı olabilirMerhaba dün doktor kan testi istedi iğnenin üzerinden 1 hafta geçti hCG 21 çıktı progesteron 28 acaba iğne etkisi mi doktor şimdiye geçmiştir etkisi dedi yarın yine kan vericem
Yarin doktora gidecem bakalim ne diyecek , haberdar ederimTest yaptınız mı
Anladım yarın bende tekrar kan vericem bakalım düşecek mi yükselecek miIgnenin etkisi kişiden kisiye değişir ama ortalama 14 gunden onceki testler yanıltıcı olabilir
Ben de yarın doktora gideceğim ama reglime 7 gün var ben progesteron bakmaya gideceğim sonuç ne bilmiyorum ama göğüs ağrım yok hassasiyette yükselmedi sanırımYarin doktora gidecem bakalim ne diyecek , haberdar ederim