Kaç deneme oldu canım çatlatma iğne tedavisi ?bende olmştm negatif oldu cnm. bu ay aşılamya gçtk bakalm ne çıkck
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç deneme oldu canım çatlatma iğne tedavisi ?bende olmştm negatif oldu cnm. bu ay aşılamya gçtk bakalm ne çıkck
Bana doktorum 3 kez tekrarlıyoruz demişti ondan sonra diğer aşamaya geçiliyo herhaldeEşim ara ver diyor ama ara vermek istemiyorum açıkcası birde bu iğne tedavisi ne kadar sürüyor bilmiyorum 4 deneme mi
1 çatlatma 1 aşılama oldm cnm. sonuç beklıormKaç deneme oldu canım çatlatma iğne tedavisi ?
Hayırlısı olsun hakkımızdaBana doktorum 3 kez tekrarlıyoruz demişti ondan sonra diğer aşamaya geçiliyo herhalde
Hayır canım tekrar kontrole git 3 de çatlayabilir 1 de 2 de belli olmazKizlar bilenler yardimci olabilir mi, mesela o ay 3 yumurta gelismisse catlatma ignesiyle 3 ude ayni zamanda mi catlar
Tesekkur ederim canim,yani digerleri sHayır canım tekrar kontrole git 3 de çatlayabilir 1 de 2 de belli olmaz
Ayni anda catlamiyorsa belki diger gunlerde de sansim olur dedim,bi umut sagol canimHayır canım tekrar kontrole git 3 de çatlayabilir 1 de 2 de belli olmaz
Bi ihtimal olabilir belki ☺Tesekkur ederim canim,yani digerleri s
Ayni anda catlamiyorsa belki diger gunlerde de sansim olur dedim,bi umut sagol canim
merak ettim sonucunuz ne acaba1 çatlatma 1 aşılama oldm cnm. sonuç beklıorm
Erken yapılan testte iğnenin etkisiyle çift çizgi cikiyor. 5 gün sonra tekrar edin bence.Tam belli değil ama şuan böyle çıktı 10.gün de
Evet canım 2 tedavim de tutmadı zaten iğne etkisindeymiş 1 ay ara verdik bekliyoruzErken yapılan testte iğnenin etkisiyle çift çizgi cikiyor. 5 gün sonra tekrar edin bence.
Beklemek de çok zor benim 2 çatlatma iğnem de tutmadı şimdi iğne etkisinde oldugu için bekliyorum15 mayısta 3. Kez catlatma iğnesi vurdurdum. 2 tane yumurtam vardi 18 ve 22mm doktorum 14 gün sonra yani 29 mayısta gel kandan bakalim dedi. Insallah hayal kırıklığı yasamam
Ayyy hadi insallah hamişsindirBeklemek de çok zor benim 2 çatlatma iğnem de tutmadı şimdi iğne etkisinde oldugu için bekliyorum