Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi olanlar 2019
- Konu Sahibi Meknarli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Ayyyy çok sevindimmmm Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallahBen de senden cesaretle geldim hastaneye kan vericemCanım 2 çizgiyi bende gördüm kan testi ve 4.34 çıktı değerim daha öncelerde değer hep 0.53 falan vs. O tarzlardı biras yüksek tekrar vereceğim bakalım sana tavsiyem en kan testi vermen umarım pozitif i görürsün arkadaşım ❤
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
İyi düşünelim iyi olsun canım benim bu ay olmazsa diğerine inşallah... Bakalım 10 gibi yazarım pek umutlu değilim ama umit işte...Kuzum yakın bi değer ama 5 ve üstü olması lazım galiba bugün tekrar kan vereceğim bakalım değerler düşüyor mu çıkıyor mu anlamak için senin de hayırlı haberlerini bekliyorum
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Bugün 15. Gün canım senin sonucun nasılOlsun ümidini kaybetme kuzum bende bugün tekrar kan verdim bekliyorum kaç gün oldu senin iğneyi olalı ? Kaçıncı günündü bugün ?
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Kimyasal mı acaba canım benim sen doktoruna bunları sor tamam mı eğer olumsuz iseAnlamadım 2gün önce 4.34 dü bugün yaptım 1.83 çıktı düşmüş , daha da yükselmez galiba
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
İçini ferah tut sen hayırlısı olsun sen takipte kal ama doktorunla muhakkak paylaş bunlarıBilmiyorum ki çok yüksek de bi değer değil aslında ama
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
AminnnnnBen de gelsin de doktora gidicem ilk gün ve aşılamya başlayacağız hayırlısı ile12.gün yapmıştım ilk testi 10 gün sonra iğne geçer diye okumuştum demek ki iğne etkisi ile falan çıktı herhalde şimdi 14.gün 1.83 çıkmış , neyse hayırlısı ne ne zamansa sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Normalde bir özel hastanede ismi duyulmuş ilaçlar ile birlikte 5000 tl yi buluyor ama ben bir üniversitenin tıp fakültesinde yaptırıcam orada tabi 2000 tl yi aşmaz o da ilaç parası sanırım kesin olarak bir haftaya belli olur.Ay hadiii Aşılama fiyatları nasıl canım bilgin var mı çok maddiyatlı birsey mi ?
- 3 Nisan 2019
- 6
- 5
- 1
- 27
- 3 Nisan 2019
- 6
- 5
- 1
- 27