A
aregon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aregon
-
Çatlatma iğnesi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı, klomen veya benzeri ilaç kullandıktan sonra adetinizin kaçıncı günü çatlatma iğnesi oldunuz, ve yumurtalarınız ne kadarken vuruldu, teşekkürler...:dance:
Çatlatma iğnesi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı, klomen veya benzeri ilaç kullandıktan sonra adetinizin kaçıncı günü çatlatma iğnesi oldunuz, ve yumurtalarınız ne kadarken vuruldu, teşekkürler...:dance:
canım bende puregon kullandım ama klomen kullanmadım femara diye bir ilaç vemişlerdi bana 5.günü başladım 5 gün kullandım hapı 1 gün ara sonra çatlatma iğnesi yine bir gn ara ve aşılamam yapılmıştı hamişim şuanda allah sanada nasip etsinnn
ilk iğnemi 16 mm re olmuşdu 14. gün vurundum ...sonraki ay ise 15. gün tekrar çağırdı dr 19mm re olmuşdu ve 16. gün iğnemi oldum fakat iğnenin vurunduğum gün zaten benım yumrutacık salındı ahahahhaaah boşuna para verdim iğneye 70 ytl......
ayy bekliyom 29. gündeyimm..heycanla bekliyorum ne olacak diye ateşimde dümedi ya hayırlısı belki yarın düşer ateşimmmm
test yapsna canım..kaç yumurtan vardı..bide iğne niye o kadar ben 22 ytl verdimCADIARZU bide bana bugün iğne yaptı ama bu gece ilişki yok yarın akşam yapın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?