Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koldan da vurulduğunu duymuştum ama ben göbekten vurdum hep. Aşıyı da koldan oluyoruz birşey olmaz. O da etki ediyor bu da.Arkadaşlar çatlatma iğnesi oldum bugün ama kolumdan vur durdum çatlarmı normalde de koldanmı vuruluyor göbekten kalçadanda vuruluyor muş içime şüphe düştü çatlamazsa diye
koldan da karından da vuruluyor merak etmeyin içiniz rahat olsunArkadaşlar çatlatma iğnesi oldum bugün ama kolumdan vur durdum çatlarmı normalde de koldanmı vuruluyor göbekten kalçadanda vuruluyor muş içime şüphe düştü çatlamazsa diye
Çok sağolunkoldan da karından da vuruluyor merak etmeyin içiniz rahat olsun
İnşallah eder sağolunKoldan da vurulduğunu duymuştum ama ben göbekten vurdum hep. Aşıyı da koldan oluyoruz birşey olmaz. O da etki ediyor bu da.
Eczacı 2 side olur dedisadece karından vuruluyor.. eczacınız veya doktorunuz söylemedi mi nasıl vurulacağınızı?
benim doktorum direkt karnım üzerinde nasıl vurulacağını söylemişti. sonucta bunlar hormon iğneleri. yumurtalıklara yakın vurulmasının bir sebebi var. ama eczacınız öyle dediyse de bir sey diyemeyeceğim. benim doktorum karnıma vurmamı söylemişti.İnşallah eder sağolun
Eczacı 2 side olur dedi
Koldan da vurulabiliyor canım bende yaptım daha önce yani doktor koldan da olur karından da demiştiArkadaşlar çatlatma iğnesi oldum bugün ama kolumdan vur durdum çatlarmı normalde de koldanmı vuruluyor göbekten kalçadanda vuruluyor muş içime şüphe düştü çatlamazsa diye
Çok teşekkür ederim siz sonuç alabildinizmiKoldan da vurulabiliyor canım bende yaptım daha önce yani doktor koldan da olur karından da demişti
Hayır iki defa denedim ama negatifÇok teşekkür ederim siz sonuç alabildinizmi
Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallahHayır iki defa denedim ama negatif
Amin inşallah canımRabbim hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah