Çatlatma iğnesi

snsksknsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
74
10
3
22
Arkadaşlar çatlatma iğnesi oldum bugün ama kolumdan vur durdum çatlarmı normalde de koldanmı vuruluyor göbekten kalçadanda vuruluyor muş içime şüphe düştü çatlamazsa diye

sadece karından vuruluyor.. eczacınız veya doktorunuz söylemedi mi nasıl vurulacağınızı?

Arkadaşlar çatlatma iğnesi oldum bugün ama kolumdan vur durdum çatlarmı normalde de koldanmı vuruluyor göbekten kalçadanda vuruluyor muş içime şüphe düştü çatlamazsa diye
Koldan da vurulduğunu duymuştum ama ben göbekten vurdum hep. Aşıyı da koldan oluyoruz birşey olmaz. O da etki ediyor bu da.

Merak etme, çatlatma iğnesi genellikle koldan yapılır ama göbek ve kalça da tercih edilebiliyor. Doktorun hangi bölgeyi tercih ettiyse, oradan yapılması doğru.

İnşallah eder sağolun

Eczacı 2 side olur dedi
benim doktorum direkt karnım üzerinde nasıl vurulacağını söylemişti. sonucta bunlar hormon iğneleri. yumurtalıklara yakın vurulmasının bir sebebi var. ama eczacınız öyle dediyse de bir sey diyemeyeceğim. benim doktorum karnıma vurmamı söylemişti.

Koldan da vurulabiliyor canım bende yaptım daha önce yani doktor koldan da olur karından da demişti

Back
X