Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çatlatma iğnesi olan arkadaşlar acil yardim
- Konu Sahibi sultan49
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sultan ne yaptın hala test yapmadınmı adet olmadınmı ?
hayatım sen test yapmassan insanlar sana ne gibi bir yorum yapabilirki hani kim bilebilirki bunu onun dısında igeneden sonra kaç gun sonra adet olucagını yazmıs zaten fikri olanlarb
bak sende alınganlıkta var sanki :)))insalahhh hamilesindir...
hayatım sen test yapmassan insanlar sana ne gibi bir yorum yapabilirki hani kim bilebilirki bunu onun dısında igeneden sonra kaç gun sonra adet olucagını yazmıs zaten fikri olanlarb
bak sende alınganlıkta var sanki :)))insalahhh hamilesindir...
sultancımm adet mi oldun:çok üzgünüm: olsun üzülme.seni hep takip ettim valla çok merak etmiştim.bende 14.günde olmuştum hatırlarsan.bekleyecez artık napalım.hatta okadar umutlanıyorum ki regl iken bile test yapasım geliyo valla.sabır canım napalım artık.ben yarın gidiyorum doktora.adetimin 5.günü ilaca başlatır belki bakalım.sende git hemen adetin geçmeden de bari yine bi umudumuz olsun da yazışalım buradan.bakalım haberi hangimiz verecez.:CüvCüv:
Arkadaşlar bir sorum olacakti çatlatma iğnesinden sonra en fazla kaç gün sonra adet görüyorsunuz yada gördünüz.. ??
canım ben 14. gün adet olmuştum:)))
canım doktorlar kimisine yumurtalıkları tembel olduğu için uyarıcı ilaç verip iğne ile çatlatarak hamiş kalmasını sağlıyor kimisinede herşey normal olduğu halde hamişliği çok istiyor diye uyarıcı ilaç vererek hamiş kalmasını sağlıyorlar ama genelde sorunu olmayanlara çatlatma iğnesini vermiyorlar sorunu olanlarada uyarıcı ilacı gereken dozda veriyorlar kimine günde 1 kimine günde 3 yani tamamen doktoruna vede mevcut sorununa bağlı olaraktan yapılan tedavi
yani normal yolla olamayan bu tedaviyi oluyor normal yolla olupta sabırsız olanlarda tez zamanda hamiş kalmak için bu tedaviyi oluyor ama istek üzerine bu takibi yapan çok nadir doktor var yapanda zaten sadece yumurtalıkları gözlemliyor çatlatma iğnesi vermiyor umarım yardımcı olabilmişimdir
yani normal yolla olamayan bu tedaviyi oluyor normal yolla olupta sabırsız olanlarda tez zamanda hamiş kalmak için bu tedaviyi oluyor ama istek üzerine bu takibi yapan çok nadir doktor var yapanda zaten sadece yumurtalıkları gözlemliyor çatlatma iğnesi vermiyor umarım yardımcı olabilmişimdir