Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonucum bu ve netten baktım bu değere çok yeni bir gebeliğim var :)
Bugun iğnenin 10.gunu, ptesi testi tekrarlıcam sağlık ocağında artış varmı diye inşallah artar :)
Adet tarihime göre 2+6’dayım

• 3 hafta: 5 – 50
  • 4 hafta: 3 – 426
  • 5 hafta: 19 – 7,340
  • 6 hafta: 1,080 – 56,500
  • 7 – 12 haftalar: 7,650 – 288,000
Eki Görüntüle 2071870
Ya çok sevindim canım :KK73::KK73:
Tebrik ediyorum seni, inşallah değerin de yükselerek devam eder, daha o kadar yeni ki bebiş :KK68: Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :anneadayı:

Topic uğurlu geldi sana, inşallah bize de gelir :KK36:

Ya çok sevindim canım :KK73::KK73:
Tebrik ediyorum seni, inşallah değerin de yükselerek devam eder, daha o kadar yeni ki bebiş :KK68: Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :anneadayı:

Topic uğurlu geldi sana, inşallah bize de gelir :KK36:
Evet canım daha 3haftam bile dolmadı normal aslında ben acele ettim sanırım :-)
Çok sağol çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallah peşime sıralanırsınız tek tek :KK36:

Canim cok sevindim ins degerin de guzel bir sekilde artar hayirli olsun darisi basimiza ins:KK49:
Çok saol canım çok teşekkür ederim, inşallah sizlerden de güzel haberler gelir tez zamanda :) şu yarınıda bi atlatayım tekrar ikinci testte artarsa rahatlıcam bi derin nefes alıcam :KK73:

Kızlar sonucum bu ve netten baktım bu değere çok yeni bir gebeliğim var :)
Bugun iğnenin 10.gunu, ptesi testi tekrarlıcam sağlık ocağında artış varmı diye inşallah artar :)
Adet tarihime göre 2+6’dayım

• 3 hafta: 5 – 50
  • 4 hafta: 3 – 426
  • 5 hafta: 19 – 7,340
  • 6 hafta: 1,080 – 56,500
  • 7 – 12 haftalar: 7,650 – 288,000
Eki Görüntüle 2071870
Yaaaaa ay cok guzel haber tebrıkler canım allah tamaına erdırsın sırasıyla daha nıce guzel haberlere şnş lütfen kendıne cok dıkkat et kesınlıkle agır kaldırma hayırlı ugurlu olsun tebrıkler :KK200:

Yaaaaa ay cok guzel haber tebrıkler canım allah tamaına erdırsın sırasıyla daha nıce guzel haberlere şnş lütfen kendıne cok dıkkat et kesınlıkle agır kaldırma hayırlı ugurlu olsun tebrıkler :KK200:
Saol canım çok teşekkür ederim aynen yavaş yavaş o moda girmeye başladım ister istemez :anneadayı: ama sayfadaki arkadaşlarım uykudalar sanırım normalde birimizin test sonucunu beklerken ya da sonuçlandığında bi heyecan toplaşma olurdu sinerji yaratırdık :)))) ne bilim bi garip oldum şimdi. Nese ki sizler yazdınız da mutlu oldum Rabbim sizlerede tattırsın inşallah :KK68::nazar:

Saol canım çok teşekkür ederim aynen yavaş yavaş o moda girmeye başladım ister istemez :anneadayı: ama sayfadaki arkadaşlarım uykudalar sanırım normalde birimizin test sonucunu beklerken ya da sonuçlandığında bi heyecan toplaşma olurdu sinerji yaratırdık :)))) ne bilim bi garip oldum şimdi. Nese ki sizler yazdınız da mutlu oldum Rabbim sizlerede tattırsın inşallah :KK68::nazar:
Haftasonu kosturmacası vardır sen daha dur dıger kızlar gelır halay cekerız :halay:

kızlar bugün 6.günüm dün pek bişeyim yoktu bugün yine çok ağrım var kasıklarım ve belim ağrıyor arada bacaklarıma vuruyor sizde de böyle mi oldu :KK1:çatlatma iğnesinden 36 saat sonra kesin çatlıyor mu yumurta

Hamile olma ihtimalime karsı sacımı boyatcaktamki bugun boyatayım henüz tam netleşmeden diyorum dibe değmicek gerci. Ordanda tahlil vermeyi düşünüyorum işten izin alıp gitmek biraz sıkıntı oluyor gecen hafta yumurta takibi için cok izin aldım cunku. Eger yaptırırsam yazarım kızlar beraber bekleriz :)
Hayırlı olsun tatlım

kızlar bugün 6.günüm dün pek bişeyim yoktu bugün yine çok ağrım var kasıklarım ve belim ağrıyor arada bacaklarıma vuruyor sizde de böyle mi oldu :KK1:çatlatma iğnesinden 36 saat sonra kesin çatlıyor mu yumurta
Ağrı hiç kesilmiyor diyebilirim halen ağrı giriyor bugun 10.gun artık umursamıyorum :) beklicez mecbur :)

Doktorum iğne olduktan ertesi gün yanına çağırmıştı canım çatlamış tamam demişti. Ama illaki çatlıyordur amaç o zaten etki etmiştir bence için rahat olsun canım :)

Doktorum iğne olduktan ertesi gün yanına çağırmıştı canım çatlamış tamam demişti. Ama illaki çatlıyordur amaç o zaten etki etmiştir bence için rahat olsun canım :)
canım acaba bugün mü çatlıyor dedim ağrı tekrar başlayınca ama senden güzel haber alınca az da olsa umudum arttı:spor:

Ben bu topige hic yazmadim ama seninle baska yerlerden tanisiyoruz hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alirsin inss. Ama yinede söylüyorum carsamba gunu yenile testini ignenin etkisi olabilir insallah hamissindir cnmm ama eger yoksa uzulmenide istemem

X