Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evet farklı markalarla denedim ve yarın 10.gun eğer fırsat bulursam kan vercem bu testlerde evcilik oyunuda bi yere kadar :KK70:
Artık gerçeklerle yüzleşmeliyim :)))))

Yaptım canım 3 testimde silik çıktı ama nasıl desem pudra rengi olur ya öle cıktı güvenemedim.
Başka marka alıp denedim kırmızıya dönmeye başlayan pembe seyrek çizgiyi gördüm test kuruyunca tam netleşti atayım hemen :)
Kuruduktan sonra degilde ilk 5 dakkada cikiyosa dogruluk payi var diyolar valla ben cesaret edemedim canim sen takil kafana gore ne guzel :-) bu agrilardan korkuyorum senin agrin varmi kasigimin sol tarafindaki gecmiyo benim ya

İdrar testı yaparsanız sonucu yazarmısınız ıgne gunlerımız yakın ondan dolayı sendekı etkısını merak ettım ıns guzel seyler olur
tabiki yazarım yaparsam adet olursam da yazarım ben 10. gün rahmimi ilk kez hissettim doluluk dolgunluk vardı ve 11 12 gün hafif sancı vardı ama şu an bildiğin adet olcam

tabiki yazarım yaparsam adet olursam da yazarım ben 10. gün rahmimi ilk kez hissettim doluluk dolgunluk vardı ve 11 12 gün hafif sancı vardı ama şu an bildiğin adet olcam
Eger gebelık yoksa ıgneden sonrakı 14.gun reglı olunuyormus galıba allahım sen baska seylerle sınama yarabbım beklemek bır sey degıl

Bir suru kan testi yapıldı degerlerımde bır sorun yoktu evet dr. Bilgisi var ama malesef bızler dayanamayıp cok fazla arastrma yaptıgımız ıcın her dr. Bır eksıgıne denk gelıyoruz sanırım belkı de hepsınn yontemı ayrı ama bız o kadar cok ısın ıcıne gırdıklı onuda yapsa bunuda yapsa acabalar vs. İyice kafalar karısıyor bel agrılarıma kasık agrılarıda eklendı hayırlısı
Valla sorma o agrilari benim daha 1 hafta var sol taraf kasigimdaki agri gitmiyo yani sanki cakildi kaldi oraya bende bu agridan dolayi vardir diyemiyorum. Bide dedigin gibi herkes herseyi o kadar arastiriyoki ben burdan okudukca gordum cogu seyi aaa dedim neler varmis bu kadar zor bi surec olucagini hic bilmiyodum. Belkide bu kadar usteleyip dillendirdigimiz icin hata ediyoruz

Eger gebelık yoksa ıgneden sonrakı 14.gun reglı olunuyormus galıba allahım sen baska seylerle sınama yarabbım beklemek bır sey degıl
aynen ben hep yan etkilerini yaşar mıyım falan diye korktum kist falan olmasın da en hayırlı en sağlıklı sonuç olsun inşallah hepimiz için hep bu yönde dua ediyorum

Valla sorma o agrilari benim daha 1 hafta var sol taraf kasigimdaki agri gitmiyo yani sanki cakildi kaldi oraya bende bu agridan dolayi vardir diyemiyorum. Bide dedigin gibi herkes herseyi o kadar arastiriyoki ben burdan okudukca gordum cogu seyi aaa dedim neler varmis bu kadar zor bi surec olucagini hic bilmiyodum. Belkide bu kadar usteleyip dillendirdigimiz icin hata ediyoruz
Kesinlikle bence de hatamız bu mesela ben acaba varmı yok mu dıe dusune dusune reglımı bıle oteledıgın olmustu ne xaman test yaptım olmadıgını gordum ogun reglı oldum normalde duzenlıdır eger dusunursem reglımı bıle otelıyorum beyın cok farklı bır nekankzma herseyı degıstırebılıyor

ve hiç göğüs hassasiyetim olmadı kim hamile kaldıysa bel sırt göğüs diyorlar başka bir şey demiyorlar
Bır haftadır oyle belım agrıyorlı tarıf edemem baya baya yurumekte zorlanıyorum ama göğüs olayı doğru yasadım bılıyorum afferderson koltuk altından ıtıbaren doluluk oluyor belkı herkeste farklıdır belırtıler

Kesinlikle bence de hatamız bu mesela ben acaba varmı yok mu dıe dusune dusune reglımı bıle oteledıgın olmustu ne xaman test yaptım olmadıgını gordum ogun reglı oldum normalde duzenlıdır eger dusunursem reglımı bıle otelıyorum beyın cok farklı bır nekankzma herseyı degıstırebılıyor
Aynen canim beklemek aslinda tevekkul edebilmek en dogrusu yapabilirsek tabi. Yazilanlara baktikca ben bile bazen gaza gelip kalk kan ver hilal diyorum sonra dur sakin otur yerine :-)

Benm iğneden sonrakı gunlerde bes gun falan cok agrıdı kasıklarım hatta bır gun oturuo kalkamadm agrıdan sonra kasık agrısı gıttı yerıne bel agrısı geldı sanırım ıgnenın etkılerı

Bır haftadır oyle belım agrıyorlı tarıf edemem baya baya yurumekte zorlanıyorum ama göğüs olayı doğru yasadım bılıyorum afferderson koltuk altından ıtıbaren doluluk oluyor belkı herkeste farklıdır belırtıler
anladım ve biri de bu sefer bir farkı vardı hissettim demişti acaba kalırsam hissedebilecek miyim o kadar merak ediyorum ki bunu yaşamayı çok istiyorum benden sonra evlenen kuzenlerim 4 senede 2. yi doğuracak imreniyor insan vallahi hayırlısı olsun inşallah

Benm iğneden sonrakı gunlerde bes gun falan cok agrıdı kasıklarım hatta bır gun oturuo kalkamadm agrıdan sonra kasık agrısı gıttı yerıne bel agrısı geldı sanırım ıgnenın etkılerı
Ah o ignenin etkileri bende hic gitmiyo zaten taki adet olana kadar bu hormonlar mahvetti vucudumuzu ya bi an once olsada kurtulsak bu durumdan bunun icin dua ediyorum hep

anladım ve biri de bu sefer bir farkı vardı hissettim demişti acaba kalırsam hissedebilecek miyim o kadar merak ediyorum ki bunu yaşamayı çok istiyorum benden sonra evlenen kuzenlerim 4 senede 2. yi doğuracak imreniyor insan vallahi hayırlısı olsun inşallah
Canım oldugund hıssedıyorsun ve dıger tum belırtılerın aslında ne kadar sahte ve bos oldugunjda anlıyorsun ah canım inş en kısa zamanda kavusursun mınıgıne

Kızlar bende bu ay çatlatma iğnesi kullandım rahimde ağrı oluyodu ara ara bide akıntı ümitlenmiştim biraz.dün 12.gündü kan verdim 0.100 çıktı o kdar üzgünüm ki :KK43:

Kızlar bende bu ay çatlatma iğnesi kullandım rahimde ağrı oluyodu ara ara bide akıntı ümitlenmiştim biraz.dün 12.gündü kan verdim 0.100 çıktı o kdar üzgünüm ki :KK43:
Lütfen uzulup kendını yıpratma hersey nasıp kısmet arkadaslar eger etkılenıyorsanız sıze tavsıyem bır muddet ınternetten uzak durun kafanızı karıstırmayın ve ne olur kendınızı uzmeyın allah baska seylerle sınamasın

X