Azönce doktordan geldim cnm. Tahlil sonuçlarımı gosterdimde LH 2 çıkmış alt sınırda yani, onun dışında diğerlerinde bi sorun yok gibi. Geçen ayki rahmin kalinlaşma problemi büyük bi ihtimalle bundan olabilir dedi, oyüzden yarından itibaren estrofem başlıyıcam.yani yine benim sözüme geldi, dün kullanma 10.gün başlarsın dedi bugünde benim dediğime çıktı. Bakalım bugün 2 taneyle klomene basliyıcam hakkımızda hayırlısı. ama eşimdede morfoloji sorunu var buda gebeliği etkilio. Oğlum için baya uğraşmıştık şükür 2 seneyi geçtikten sonra tüp bebekle hamile kaldım ama oģlumdan snra fazla korunmadik nede olsa olmuo die. Hadi 2 yaşını doldurana kadarki zaman neysede son 2 senedir hâlâ olmama durumu olunca gerildim. 7 ay önce dondurulmuş 2 kaliteli embriyo transferim kimyasalla sonuçlandı ekimdede son hakkımızı kullanacaktikki transfer günüm embriyo kalitesinde dolayi iptal oldu. araliktada tekrardan eşimin ve benim tetkik ve tahlillerimiz yapıldı.kapalı olan tek tüpüm busefer açık çıkınca eşim tüp bebeğe yanaşmıyo, doktorumuzda bikaç ay kendiniz deneyin olmazsa gelin tekrar tüp yapalım dedi ama uzak bi ihtimal eşim bazı sebeplerden dolayi karşı çıkıyo. Habire ilac iç iç yoruldum şiştim valla, artık sonumuz ne olck Allah Kerim. Uzun oldu hakkını helal et cnm