- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.061
Öylede canım ne bilim moral bikez bozuldumu kolay kolay düzelmiyo işteCanim o istiyodur da simdi o moddasiniz surekli aklinda olmuyoda sen o yuzden kendini yipratiyosun sen kendini toparla aklindan biraz o dusunceyi uzaklastir diye oyle diyodur sen yine kullan korunma kendini telkin et olmasada olur daha sonra dusunuruz gibi aklin bedenin gevsesin biraz stresin inanilmaz etkisi var herseyin basi o zaten
Haklisin terzi hesabi benimki sana akil veriyorum ama ben aklimdan bi haberim dr.da sagolsun yumurtaliklarinda bi gelisme olmamis dedigi icin daha sifirlandi olmayan moralimÖylede canım ne bilim moral bikez bozuldumu kolay kolay düzelmiyo işte
Canım hiçbir fikrim yok bnm ama çatlama ignesi olsaydın dicektim ki o erken olmayı sağlıyormuş bazı bünyelerde.Mesala benim normalde adetime 5 gün var ama doktor bana 3 gün içinde hasta olmazsan test yap dedi. Ama sen igne olmadıgın için bilemedim yani.Test yapsana bir normal gününü de geçmiş.Kizlar gecen ay adetin 5. Gununden itibaren 5 gun sureyle klomen kullandim catlatma ignesi falanda olmadim bu ay 2 gun gecti adetim adet sancisi olarak gogus ucunda agrisi siskinlik uyku hali birazda sinir var bu ilac bi sıkınti veriyomu boyle geciktirme yonunden gecikmezdi cunku erken dahi olurdum ama geçe kalmazdi korktum yine bi sorun cikmasin
Aslında biraz kendimizi dinleyip sakinleşmemiz lazım moral bozukluğu sinir stres hiç iyi değil bu süreçlerdeHaklisin terzi hesabi benimki sana akil veriyorum ama ben aklimdan bi haberim dr.da sagolsun yumurtaliklarinda bi gelisme olmamis dedigi icin daha sifirlandi olmayan moralim
Cnm sonuçta günün geçmiş bi test yapsan. Buay bende çok sinirliyim klomen yaparmıki gerçekten ve son 2gündr goguslerim hafif şiş ağrı oluo normalde adete yakın sadece Karnım şişer kasiklarim ağrırdı göğüslerimde böyle degisiklik olmzdi, ben iğne olmuştum kesin onun etkileri die düşünüyorum. Seninde inş bebiştendr cnmKizlar gecen ay adetin 5. Gununden itibaren 5 gun sureyle klomen kullandim catlatma ignesi falanda olmadim bu ay 2 gun gecti adetim adet sancisi olarak gogus ucunda agrisi siskinlik uyku hali birazda sinir var bu ilac bi sıkınti veriyomu boyle geciktirme yonunden gecikmezdi cunku erken dahi olurdum ama geçe kalmazdi korktum yine bi sorun cikmasin
Hayırlısı böyleymiş cnm inş. bir sonraki ay güzel haberler alırsınÇatlatma iğnesinden sonra 15.günüm bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif sonuç. Bu ay da olmadı galiba..
Ignenin kaçıncı günü cnm, bende en erken cumartesi yapmayı düşünüyorum 15.gün olmuş olacak tabi adet olmzsamBenimde regli olucam gibi karnım agrıyor.Umarım olmam doktor cumartesiye kadar bekle dedi
Dun yaptim canim dururmuyum ama ilk basta cok silik bi cizgi cikar gibi oldu sonra oda kayboldu zaten oylesine yapmistim dr. Yumurtalarin gelismemis demisti cunku gecen ay haptan sonra ümitsizim suan anlicanCanım hiçbir fikrim yok bnm ama çatlama ignesi olsaydın dicektim ki o erken olmayı sağlıyormuş bazı bünyelerde.Mesala benim normalde adetime 5 gün var ama doktor bana 3 gün içinde hasta olmazsan test yap dedi. Ama sen igne olmadıgın için bilemedim yani.Test yapsana bir normal gününü de geçmiş.
İnsallah hepimizinki o yuzdendir bi bilseler nasil beklendiklerini :) normal adet disinda belirtiler bendede var gogus ucum ilk defa bu kadar hassas mesela ama dun yaptim test silik bi cizgi cikar gibi oldu kayboldu oda degilim yani yada daha erken dr. Yumurtaliklarin olismamis demisti zaten gecen ay umitsizim canim yaCnm sonuçta günün geçmiş bi test yapsan. Buay bende çok sinirliyim klomen yaparmıki gerçekten ve son 2gündr goguslerim hafif şiş ağrı oluo normalde adete yakın sadece Karnım şişer kasiklarim ağrırdı göğüslerimde böyle degisiklik olmzdi, ben iğne olmuştum kesin onun etkileri die düşünüyorum. Seninde inş bebiştendr cnm
Oyle canimda içses diye birsey var hic susmuyo :)Aslında biraz kendimizi dinleyip sakinleşmemiz lazım moral bozukluğu sinir stres hiç iyi değil bu süreçlerde
İnsallah hepimizinki o yuzdendir bi bilseler nasil beklendiklerini :) normal adet disinda belirtiler bendede var gogus ucum ilk defa bu kadar hassas mesela ama dun yaptim test silik bi cizgi cikar gibi oldu kayboldu oda degilim yani yada daha erken dr. Yumurtaliklarin olismamis demisti zaten gecen ay umitsizim canim ya
Bende ağrılara hassasiyete takilmiyorum artık ama inadına 1 haftadr kimle konuşsam yoksa hamilemisin diolar yok öyle bişey die başımdan savıyorum sinirlerim bozuldu. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin inş cnm, ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyoİnsallah hepimizinki o yuzdendir bi bilseler nasil beklendiklerini :) normal adet disinda belirtiler bendede var gogus ucum ilk defa bu kadar hassas mesela ama dun yaptim test silik bi cizgi cikar gibi oldu kayboldu oda degilim yani yada daha erken dr. Yumurtaliklarin olismamis demisti zaten gecen ay umitsizim canim ya