Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım emseyde mi bu fiyatlar ne zaman çektirdin bir de merak ettim adetimi bekliyorum bende ona göre gideceğim eşimde özel sağlık sigortası yaptıralım diyor ama bakalım çok çok masraf maddi anlamda bi muayene 125 lira 10 gün geçiyor tekrar o da yaptıralım diyor

Daha yeni cnm aralıkta çekildim.ama dedimya 2018 fiyatları degismismi sormak lazım ve indirim yaptırmaya çalışın. Özel sağlık sigortasinida eşimin çalıştığı kurum verio cnm yoksa dediğin gibi zor.ayrıca tüp doktorundada özel mözel geçmiyo malesef. Normal kadın doğumcuda klomen kullanirkende karşılamıyoya Allahtan bu doktorumda yardımcı oluoda normal muayene gibi sadece 15 lira verip çıkıyorum.yoksa nerdee

arkadaşlar bende çatlatma iğnesi olup bekleyenlerdenim.. günler geçmiyor resmen. bugün iğnenin 8. günüdeyim. bata en az 7 gün var. idrar testi yapsam görünmez dimi..
İdrar testi yapsanız pozitif görürsünüz.en doğru zaman 14 güne kadar yapmamak.çünkü ben hüsrana uğradım.bide derlerki 14 gün içinde adet olunur.ben iğnenin 19.günü adet oldum.adet gecikmem olmuştu.dün kan sonucundan sonra nasıl bir psikoloji ise 19.gün kendimi serbest bıraktığım an adetim başlayabildi.

Benim doktorum tup bebek merkezinde. Belki birazda onun etkisi olabilir, bi an once tup bebege yonlendirmesinde..

Merhabalar ben de çatlatma iğnesinden sonra iğne olduğum günü sayarsak 13 saymazsak 12.günümdeyim bu sabah test yaptım negatif acaba erken mi yaptım

Kizlar ben hala adet olmadim ama lekelenme devam ediyor. Ve suan çok ağrım var
Bende aynı durumdayım canım çarşamba bi lekelenme oldu ama hala bişiy yok dün kontrole gittiğimde aa çokmu az gelmiş falan dedi sökülemiyorum dedim progestan içiyomusun hala ondan kaynaklanıyo dedi o bitti 2 gün oldu ama hala sökülemiyorum

Kizlar ben hala adet olmadim ama lekelenme devam ediyor. Ve suan çok ağrım var
Ah balım sorma ben dün doktora gidip kan testinde negatifi görünce bir rahatlama olarak adet oldum şuan gümbür gümbür oluyom desem abes olmaz umarım... .dün doktor ilaçlardan dolayı bu ay adet olmazsın dedi ama iki üç saat sonra olmaya başladım.darısı sana gülüm tabi gebelik yoksa.inşallah vardır bebiş ..

Gülüm bence progestan ilacından değil doktor muayenesinden sonra ben başladım valla.hatta ilacım daha bitmemişti.bu ay nasip olmadı benim marta kaldı artık umutlarım.bu ay d kontrol hapına devam.

O koca sifirdan sonra benimde olmam lazim aslında ama olamiyorum

Gülüm bence progestan ilacından değil doktor muayenesinden sonra ben başladım valla.hatta ilacım daha bitmemişti.bu ay nasip olmadı benim marta kaldı artık umutlarım.bu ay d kontrol hapına devam.
Walla canım geçen ay 4 gün sökülemedim sadece akıntılı lekelenme oldu muayeneden sonra söküldüm senin dediğin gibi e dün yine kontrol vardı ama hala sökülemedim lekelenme olmuyo gibi yani akıntı var şuan

Zaten bu kadar zor olmasının sebebi de kafamıza çok takmamız değil mi? Psikolojik olarak bir serbest bıraksak belki o ay gebeyiz.. ne diyeyim bekleyip göreceğiz inşallah hayırlı sonuçlar olur hakkımızda

Merhabalar ben de çatlatma iğnesinden sonra iğne olduğum günü sayarsak 13 saymazsak 12.günümdeyim bu sabah test yaptım negatif acaba erken mi yaptım
Doktorunuz 14 günde yaptırın demistir adet gününüz gelmeden yapmayın derim insallah hayırlı haberler veririsiniz

Canim o istiyodur da simdi o moddasiniz surekli aklinda olmuyoda sen o yuzden kendini yipratiyosun sen kendini toparla aklindan biraz o dusunceyi uzaklastir diye oyle diyodur sen yine kullan korunma kendini telkin et olmasada olur daha sonra dusunuruz gibi aklin bedenin gevsesin biraz stresin inanilmaz etkisi var herseyin basi o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…