Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün kan verecektim hava çok kötü çıkamadım dışarı çok sıkılıyorum artik bu durumdan ya Allah hayırlısını versin inşallah ne diyelim
Hepımız oyle cnm hepımızın sıkıntısı var bak ben daha yenı baslıcam buay bakalım yumurtqm catlıcakmı

Hepımız oyle cnm hepımızın sıkıntısı var bak ben daha yenı baslıcam buay bakalım yumurtqm catlıcakmı
Ya ben anlamıyorum benim etrafımda kaç kişi evlendi ya ilk gecede ya da 2 3 ay sonra hamile kaldı 4 kişi var çevremde böyle ben ilk hamileliğimde de çok uğraştım şimdi de öyle yapan nasıl yapıyor arkadaş yaa:)

Ya ben anlamıyorum benim etrafımda kaç kişi evlendi ya ilk gecede ya da 2 3 ay sonra hamile kaldı 4 kişi var çevremde böyle ben ilk hamileliğimde de çok uğraştım şimdi de öyle yapan nasıl yapıyor arkadaş yaa:)
Bende merak edıyorum arkadasım karar verdı cocuk ıcın bıhafta bırlıkte oldu anlamıs hamıle oldunu battan 5gun once test yaptı cıktı saka gıbı benım buay 3.ayım olcak korkmaya basladım artık sıkıntı yapıncada yumurtlamıyoruz buaksam baslıcam artık garantı olsun

Bende merak edıyorum arkadasım karar verdı cocuk ıcın bıhafta bırlıkte oldu anlamıs hamıle oldunu battan 5gun once test yaptı cıktı saka gıbı benım buay 3.ayım olcak korkmaya basladım artık sıkıntı yapıncada yumurtlamıyoruz buaksam baslıcam artık garantı olsun
Offf sabırla beklemekten başka caremiz yok:KK43:

Benim ilk hamileliğimde 4 ay sancı çektim onun için emin olamıyorum hamilelik var
mı yok mu bu ilk çatlatma iğnem normal adet tarihim 7 ocakta ama 15.gun falan olunuyormus iğneden sonra
Canim illa 15. Gunde olcak diye birsey yok. Tam adet tarihinde de olabilirsin duzenliyse adetlerin.

Ya kızlar benim göğüsler sis ve ağrıyordu bugün sanki kuculmusler biraz adette olmadım hala niye küçüldulerki bİlgisi olan var mı

Kızlar merhaba ayin 20sinde catlatma iğnesi vurundum bugün 15.günüm dun aksam test yaptım negatifti sabah tekrar yaptım ise gitmeden yine negti ama isten gelince baktım boyle olmuş yorumlar misiniz lutfen

Kızlar merhaba ayin 20sinde catlatma iğnesi vurundum bugün 15.günüm dun aksam test yaptım negatifti sabah tekrar yaptım ise gitmeden yine negti ama isten gelince baktım boyle olmuş yorumlar misiniz lutfen

Eklentiler

• _20180104_175849.jpg
    _20180104_175849.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 44
Valla orada bı çizgi görünüyor ama güven vermiyor banafa bende yarın sabah yapacam 19. Gün benim

12.ve 16.gunler yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım canım göğsüme ağrıyor ve şişti ama bugün indi gibi bende anlamadım kafayı yedim iyice sanırım:))

12.ve 16.gunler yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım canım göğsüme ağrıyor ve şişti ama bugün indi gibi bende anlamadım kafayı yedim iyice sanırım:))
Allah sabir versin hepimize bu kadar kafaya takip düşünerek nasıl hala delirmiyoruz şaşırtıcı :)

Kızlar bende bu ay daha iğne vurulmadım yarın vericek doktor ama kasıklarımda bi sancı var geçen ayki iğnenin etkisi devam edermi bu zamana kadar anlamadım dün yumurtam 17 mm di çatlamış olabilirmi sancı ondan kaynaklı olabilirmi şuan bi ilaç falan da kullanmıyorum klomen de geçen hafta kullandım ama bi mide bulantısıda var

Ya kizlar Allah aşkına bu çatlatma iğnesi sizdede gaz yaptimi ? Dün vuruldum dünden beri gazman gibiyim. Karnim gurul gurul sanki tuvaletim var gibi. Ama yokk :KK57: hani bole ishal falan olursunuzda bagirsaklarda bi kıpraşma bi hareket olur ya, resmen öyle..

Ya kizlar Allah aşkına bu çatlatma iğnesi sizdede gaz yaptimi ? Dün vuruldum dünden beri gazman gibiyim. Karnim gurul gurul sanki tuvaletim var gibi. Ama yokk :KK57: hani bole ishal falan olursunuzda bagirsaklarda bi kıpraşma bi hareket olur ya, resmen öyle..
Bende öyle bişiy yapmamıştı hatırlamıyorum yani banada yarın vericek bakalım bu ay nasıl olucak hayırlısı artık

Merhaba arkadaşlar benim bata üç gün kaldı.dün doktora gittim betahcg baktı 1.66 çıktı.ama adetin geçerse tekrar bakalım dedi.acaba hala gebe olabilirmiyim ki

Bende yaptı canım hemde aşırı derecede yani milletin yanında guruldamasından oturamadım.hatta bende ishalde yaptı.ishal geçti ama gaz hala var bata üç gün kaldı:)

X