- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.861
Sen kaçtane içiceksin cnmBende yarın sabah başlıyorum Perşembe bitecek ilaç gel dedi kontrole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kaçtane içiceksin cnmBende yarın sabah başlıyorum Perşembe bitecek ilaç gel dedi kontrole
Sabah akşam canım doz artırsak mı dedim yumurtan büyüdü gerek yok dediSen kaçtane içiceksin cnm
Anladım cnm bana yumurtayla alakalı bişiy demedi 2 kutu günde 3 tane içiceksin dedi bugün başladım 26 sında biticek sanırım 28 aralık ta gel dediSabah akşam canım doz artırsak mı dedim yumurtan büyüdü gerek yok dedi
22 23 24 25 26 yazdı cnm o zamana kadar ilaç bitmiyo 5 tane kalıyo heralde hepsini bitirmicem anlamadım bişe bundanAnladım cnm bana yumurtayla alakalı bişiy demedi 2 kutu günde 3 tane içiceksin dedi bugün başladım 26 sında biticek sanırım 28 aralık ta gel dedi
Canım 1 kutuda 10 tane var yani 2şer içsen tam 5 günlük tedavi sana 3 iç dediği için iki kutu vermiş22 23 24 25 26 yazdı cnm o zamana kadar ilaç bitmiyo 5 tane kalıyo heralde hepsini bitirmicem anlamadım bişe bundan
Canım 1 kutuda 10 tane var yani 2şer içsen tam 5 günlük tedavi sana 3 iç dediği için iki kutu vermiş
Canım 1 kutuda 10 tane var yani 2şer içsen tam 5 günlük tedavi sana 3 iç dediği için iki kutu vermiş
Bende hiçbir şey yoktu canım. O kadar da emindim ki hamile olmadığıma, hiç belirti aramadım vücudumda. Sadece çok uykum geliyordu, uykuya düşkünlük oldu ama onu da tabi belirti saymamıştım o zaman. Fakat adet tarihim geçince göğüslerimde şişlik, hassasiyet, baş dönmesi, göz kararması başladı hemen.Yok canim ilk ayimdi zaten. Bir sorun gözükmüyor şu anlik olmamasinda. Pko durumu da yok. Senin belirtilerin neydi canim. 17.gunde ogrenmistn galiba hamileligini. Göğüs hassasiyetin fln var miydi
Perşembe gel dediyse evet canım dediği gibi tedavi 5 gün zatenBöyle yazmış cnm 26 sı salıya geliyo o güne kadar ilacı içicem sanırım o anlama geliyo dimi 28 perşembede kontrol olucak
O zaman salı günü içicem 3 tane bırakıcam dimiPerşembe gel dediyse evet canım dediği gibi tedavi 5 gün zaten
Bende de hassasiyet vardi sismisti hatta ama simdi hepsi normale döndü canim. O yüzden hic umudum yok. Adeti bekliyorum. 16.gune girecem artik belli olsa olurdu.Bende hiçbir şey yoktu canım. O kadar da emindim ki hamile olmadığıma, hiç belirti aramadım vücudumda. Sadece çok uykum geliyordu, uykuya düşkünlük oldu ama onu da tabi belirti saymamıştım o zaman. Fakat adet tarihim geçince göğüslerimde şişlik, hassasiyet, baş dönmesi, göz kararması başladı hemen.
Geçmiş olsun canım. İnşallah bidahaki ay olumlu sonuçlar alırız hep birlikte :)Kızlar benim lekelenmem iyice arttı. Pembeydi, kırmızıya dönmüş iyice... Ben de ağlayarak kaldırdım totem yaptığım gebelik takvimini... Doktor kanama var deyince haftaya Çarşamba gel diyerek bir hafta öne almıştı muayeneyi ama ben dayanamıyorum Pazartesiden gideceğim doktora... Yoksa boşuna bi ton hormon alıyorum, mahvediyorlar bunlar da beni. Bi üç ay daha diane içeceğiz, eşe tahlil yapacağız vs demişti doktor gebelik olmazsa. Bakalım şimdi ne diyecek...
Canım yazdığı son tarihte bitir işte bence öyledirO zaman salı günü içicem 3 tane bırakıcam dimi
Geçmiş olsun cnmm hiiiççç üzülme yalnız değilsinnn önümüzdeki ay yine beraberiz sıkma canını :)Kızlar benim lekelenmem iyice arttı. Pembeydi, kırmızıya dönmüş iyice... Ben de ağlayarak kaldırdım totem yaptığım gebelik takvimini... Doktor kanama var deyince haftaya Çarşamba gel diyerek bir hafta öne almıştı muayeneyi ama ben dayanamıyorum Pazartesiden gideceğim doktora... Yoksa boşuna bi ton hormon alıyorum, mahvediyorlar bunlar da beni. Bi üç ay daha diane içeceğiz, eşe tahlil yapacağız vs demişti doktor gebelik olmazsa. Bakalım şimdi ne diyecek...
Aynen cnm bugünden başladım salı 5. Gün salı günü içip bırakıcam geçen seferde öyle olmuştu çünküCanım yazdığı son tarihte bitir işte bence öyledir
Bizde de polen var işe yarar mı acaba içsek dayım getirmiş kendi arılarındanKızlar ben bu ay ilac içmiyorum gecen ay catlatma ignesi vuruldum olmadı bakalım bu ay bal tarcın cörek otu ve probis içiyorum ins olumlu sonuc alırım sonucları yazarım size
Sınucta poleninde cok faydası var canım iç zararı olmaz, probılisden de hamile kalan cok olmus yumurtayı olgunlastırıomusBizde de polen var işe yarar mı acaba içsek da getirmiş kendi arılarından