Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım cnm bana yumurtayla alakalı bişiy demedi 2 kutu günde 3 tane içiceksin dedi bugün başladım 26 sında biticek sanırım 28 aralık ta gel dedi
22 23 24 25 26 yazdı cnm o zamana kadar ilaç bitmiyo 5 tane kalıyo heralde hepsini bitirmicem anlamadım bişe bundan

Eklentiler

• 95480D31-1AF3-48E4-AAED-7451849D5264.jpeg
    95480D31-1AF3-48E4-AAED-7451849D5264.jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 19
Böyle yazmış cnm 26 sı salıya geliyo o güne kadar ilacı içicem sanırım o anlama geliyo dimi 28 perşembede kontrol olucak

Yok canim ilk ayimdi zaten. Bir sorun gözükmüyor şu anlik olmamasinda. Pko durumu da yok. Senin belirtilerin neydi canim. 17.gunde ogrenmistn galiba hamileligini. Göğüs hassasiyetin fln var miydi
Bende hiçbir şey yoktu canım. O kadar da emindim ki hamile olmadığıma, hiç belirti aramadım vücudumda. Sadece çok uykum geliyordu, uykuya düşkünlük oldu ama onu da tabi belirti saymamıştım o zaman. Fakat adet tarihim geçince göğüslerimde şişlik, hassasiyet, baş dönmesi, göz kararması başladı hemen.

Bende hiçbir şey yoktu canım. O kadar da emindim ki hamile olmadığıma, hiç belirti aramadım vücudumda. Sadece çok uykum geliyordu, uykuya düşkünlük oldu ama onu da tabi belirti saymamıştım o zaman. Fakat adet tarihim geçince göğüslerimde şişlik, hassasiyet, baş dönmesi, göz kararması başladı hemen.
Bende de hassasiyet vardi sismisti hatta ama simdi hepsi normale döndü canim. O yüzden hic umudum yok. Adeti bekliyorum. 16.gune girecem artik belli olsa olurdu.

Kızlar benim lekelenmem iyice arttı. Pembeydi, kırmızıya dönmüş iyice... Ben de ağlayarak kaldırdım totem yaptığım gebelik takvimini... Doktor kanama var deyince haftaya Çarşamba gel diyerek bir hafta öne almıştı muayeneyi ama ben dayanamıyorum Pazartesiden gideceğim doktora... Yoksa boşuna bi ton hormon alıyorum, mahvediyorlar bunlar da beni. Bi üç ay daha diane içeceğiz, eşe tahlil yapacağız vs demişti doktor gebelik olmazsa. Bakalım şimdi ne diyecek...

Kızlar benim lekelenmem iyice arttı. Pembeydi, kırmızıya dönmüş iyice... Ben de ağlayarak kaldırdım totem yaptığım gebelik takvimini... Doktor kanama var deyince haftaya Çarşamba gel diyerek bir hafta öne almıştı muayeneyi ama ben dayanamıyorum Pazartesiden gideceğim doktora... Yoksa boşuna bi ton hormon alıyorum, mahvediyorlar bunlar da beni. Bi üç ay daha diane içeceğiz, eşe tahlil yapacağız vs demişti doktor gebelik olmazsa. Bakalım şimdi ne diyecek...
Geçmiş olsun canım. İnşallah bidahaki ay olumlu sonuçlar alırız hep birlikte :)

Geçmiş olsun cnmm hiiiççç üzülme yalnız değilsinnn önümüzdeki ay yine beraberiz sıkma canını :)

Kızlar ben bu ay ilac içmiyorum gecen ay catlatma ignesi vuruldum olmadı bakalım bu ay bal tarcın cörek otu ve probis içiyorum ins olumlu sonuc alırım sonucları yazarım size
Bizde de polen var işe yarar mı acaba içsek dayım getirmiş kendi arılarından

X