- 30 Kasım 2017
- 8.054
- 3.993
-
- Konu Sahibi Elif ilhan
Evet uzarda uzar bizimde öyle oldu tüp bebekte kolay değil maddi manevi insan yıpranıyor ama bikere de çekiyorsun sonra sefasını sürüyorsun tutarsa en azından embriyoların olucak felan rutinler belli tüp bebekte o yüzden daha mantıklı aslındaEşim de takviye istedi varsa yapabileceğim içebileceğim ilaç vs diye doktoru doktoru sağlıklı temiz beslenmeye özen göster dedi sadece bir yıldır hem spor yapıyor hem de sağlıklı besleniyor bu ay olmaz ise aşılama deneyeceğiz o da olmazsa ben tüp bebek istiyorum çünkü her bir tedavi süreci sürekli uzatıyor ister istemez bu da beni hem fiziksel hem mental olarak çok yoruyor
Bana da hep öyle geliyor işte canım bir senedir testlerle denemelerle boğuşuyoruz keşke 3-4 ay olmayınca hemen yumurta geliştirme aşılama falan deneseydik diyorum. Bugünlere geleceğimiz varmış demek kiEvet uzarda uzar bizimde öyle oldu tüp bebekte kolay değil maddi manevi insan yıpranıyor ama bikere de çekiyorsun sonra sefasını sürüyorsun tutarsa en azından embriyoların olucak felan rutinler belli tüp bebekte o yüzden daha mantıklı aslında
Herşey olacağına varır bi şekilde yol alıyoruz merak etme bu günlerde geçer daha güzel günlerin de olur Allah kötü şeyler vermesin hastalıklar vermesin yeterBana da hep öyle geliyor işte canım bir senedir testlerle denemelerle boğuşuyoruz keşke 3-4 ay olmayınca hemen yumurta geliştirme aşılama falan deneseydik diyorum. Bugünlere geleceğimiz varmış demek ki
Amin canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallahHerşey olacağına varır bi şekilde yol alıyoruz merak etme bu günlerde geçer daha güzel günlerin de olur Allah kötü şeyler vermesin hastalıklar vermesin yeter
Selam ne durumdasınız?Merhaba benim çatlatma iğnesinde 18. Günüm erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi olarak gözüküyor henüz kan vermedim Regl tarihime de 1 gün var her ay Regl 3 gün erken geliyor ama Progestan ilacı kullanıyorum bundan kaynaklı adetim gelmemiş olabilir mı bu durumu yaşayan var mı?
Ben de cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım kaç gün sonra iğnenin etkisi geçer sizceArkadaşlar çatlatmanın 13. Günündeyim test yaparken erken gebelik mi yapıyorsunuz yoksa normal kaset test mi acilll yardımmm
14.günden itibaren yapabilirsiniz test fark etmez yalnızca güvenilir kaliteli bir test olsun yeterArkadaşlar çatlatmanın 13. Günündeyim test yaparken erken gebelik mi yapıyorsunuz yoksa normal kaset test mi acilll yardımmm
Benimde bugün iğnenin 13.günü predictor erken gebelik testi kaliteli bir marka diye biliyorum. Bugün bu testi yapsam doğru sonuç verir mi ?14.günden itibaren yapabilirsiniz test fark etmez yalnızca güvenilir kaliteli bir test olsun yeter
Benim çatlatma iğnesi 12. Günde pozitif çıkmıştı. Bunu göze alarak test yapmanı öneririm :)Arkadaşlar çatlatmanın 13. Günündeyim test yaparken erken gebelik mi yapıyorsunuz yoksa normal kaset test mi acilll yardımmm
Teşekkür ederim canım :) o zaman bi şimdi yapayım erken gebelik testi birde adetim bir iki gün geçince yaparım. Birde illa sabah ilk idrarla yapmak gerekmiyor değil miBenim çatlatma iğnesi 12. Günde pozitif çıkmıştı. Bunu göze alarak test yapmanı öneririm :)
Erken gebelik testi kesinlikle ama onda da bir aldatmaca oluyor. Muhakkak adet öncesi erken test al. Benim aldığımda erken gebelik testi yazıyordu. Prospektüsü okuduğumda adet gecikmesinden sonra ilk gün erken gebelik testi gibi yanıltıcı bir cümle yazmışlardı :)
Adetine 5-6 günden fazla varsa sağlıklı sonuç vermeyebilir ona bir bakarsın. Sabah ilk idrar deniliyor genelde. Testlerin üzerinde de öyle yazıyor.Teşekkür ederim canım :) o zaman bi şimdi yapayım erken gebelik testi birde adetim bir iki gün geçince yaparım. Birde illa sabah ilk idrarla yapmak gerekmiyor değil mi
Merhaba lütfen bana da bakarmisin acil bilgiye ihtiyacım var doktor bana ilk klomen verdi olmadı sonra femara yazdı daha dün de yani 13 ağustosta çatlatma iğnesi yaptirdim karın bolgesinden iğneyi de 21:17 de vuruldum ama doktorum bana hiçbir şekilde zaman vermedi bu iğneyi bugün vurul dedi ilişki zamanı söylemedi Google da 24. Ve 36. Saatte ilişki diyor beni bilgilendirirmisinizBen bu konuda tecrübeliyim daha önce vurdurdum çatlatma iğnesi doktor bana 36 saat sonra ve saat ayrıca gününü söyleyerek değerlendirmemi istedi ben de o gün ovulasyon testi yaptım ikisi de koyuydu kontrole gittiğimde de hepsinin çatlamış olduğunu söyledi ama maalesef hiç bir problem olmamasına rağmen olmadı. Bu ay ise aşılama oldum femara kullandım sonucu bekliyorum dilerim sen de ben de tüm evlat bekleyenler güzel haberler alır . Ovulasyon testini tekrarlamanda fayda var
Merhaba lütfen bana da bakarmisin acil bilgiye ihtiyacım var doktor bana ilk klomen verdi olmadı sonra femara yazdı daha dün de yani 13 ağustosta çatlatma iğnesi yaptirdim karın bolgesinden iğneyi de 21:17 de vuruldum ama doktorum bana hiçbir şekilde zaman vermedi bu iğneyi bugün vurul dedi ilişki zamanı söylemedi Google da 24. Ve 36. Saatte ilişki diyor beni bilgilendirirmisinizKasık ağrılarınız normal. Cildiniz belki sıcakların etkisiyle bozulmuş olabilir. Allah şifa versin . endişelenmeyin hormon yüklendi vücudunuz bu şekilde tepki veriyordur
Mesajınıızı geç gördüm kusura bakmayın benim doktorum 35.saatte demişti. Yani bu sabah 08.17de olmuş olması lazımdı. Ama 36.saatte de diyen doktorlar var.Merhaba lütfen bana da bakarmisin acil bilgiye ihtiyacım var doktor bana ilk klomen verdi olmadı sonra femara yazdı daha dün de yani 13 ağustosta çatlatma iğnesi yaptirdim karın bolgesinden iğneyi de 21:17 de vuruldum ama doktorum bana hiçbir şekilde zaman vermedi bu iğneyi bugün vurul dedi ilişki zamanı söylemedi Google da 24. Ve 36. Saatte ilişki diyor beni bilgilendirirmisiniz
Selam ne durumdasınız?
Kanda çıktı çok şükür hamileyimSelam ne durumdasınız?
Sizin kaçıncı deneme izKanda çıktı çok şükür hamileyim