- 1 Ağustos 2024
- 18
- 12
- 25
-
- Konu Sahibi Elif ilhan
Bende tam bilmiyordum bu süreçte öğrendim koyulaştıkça yumurta olgunlaşıyor pik olduğundan sonra çatlıyor yani pik gördüğünde çatlamaya yakın olgunlaşmış yumurta ama rengi solduğunda anlıyoruz çatladığını yanlış yönlendirmek istemiyorum ama böyle biliyorum ben canımDün başka bir markanın ovülasyon testini yapmıştım onda ikisi de koyu çizgiydi yani renkleri çok yakındı. İki koyu çizgi olunca çatlamış mı oluyor yoksa yumurta istenilen büyüklüğe gelmiş mi oluyor. Bizde bu ayda olmazsa aşılama deneyeceğiz. Allah kimseye yokluğunu aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bu ay tüm bekleyenler olarak pozitif sonuçlar alalım
Teşekkür ederim canım fikir edinmiş oluyorum sonuçtaBende tam bilmiyordum bu süreçte öğrendim koyulaştıkça yumurta olgunlaşıyor pik olduğundan sonra çatlıyor yani pik gördüğünde çatlamaya yakın olgunlaşmış yumurta ama rengi solduğunda anlıyoruz çatladığını yanlış yönlendirmek istemiyorum ama böyle biliyorum ben canım
T çizgisi çok silik olsa bile pozitif diyorlar net bilmeden umutlandırmak istemem ama bence yarın bi kan testi yaptır canım inşallah hamilesindirKızlar çatlatma iğnesi 10. Gün erken gebelik testi daha koyu çizgi
Ah kuzum inşallah öyledir ama ben çatlatma iğnesi olduğum için iğneye bağlıyorum bu pozitif sonucu bence hala iğnenin etkisi geçmediT çizgisi çok silik olsa bile pozitif diyorlar net bilmeden umutlandırmak istemem ama bence yarın bi kan testi yaptır canım inşallah hamilesindir
Ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum daha 5 gün oldu test falan yapmadım yanıltıcı pozitif etkisi olduğunu yeni öğreniyorum üç gün kadar test yapma bakalım üç gün sonra yapınca hala silikse daha çok ihtimal verebilirizKızlar sanırım iğnenin etkisiymiş baksanıza
İğnenin etkisi olabilir çatlatma iğnesi oldugun için erken gebelik testi tavsiye etmem 12. Gün normal testlerle daha net sonuçlar alabilirisnAh kuzum inşallah öyledir ama ben çatlatma iğnesi olduğum için iğneye bağlıyorum bu pozitif sonucu bence hala iğnenin etkisi geçmedi
Gün gün yapıp takip etmeyi düşünüyorum canım en azından yalancı pozitifse de vücudumdan ne zaman atıldığını anlarımBen ilk defa çatlatma iğnesi oldum daha 5 gün oldu test falan yapmadım yanıltıcı pozitif etkisi olduğunu yeni öğreniyorum üç gün kadar test yapma bakalım üç gün sonra yapınca hala silikse daha çok ihtimal verebiliriz
Normal kaset test canım formdan biriyle daha konuştuk kaset teste 11 . Gün bu kadar belirgin olmaz falan dedi ama bilmiyorum kiİğnenin etkisi olabilir çatlatma iğnesi oldugun için erken gebelik testi tavsiye etmem 12. Gün normal testlerle daha net sonuçlar alabilirisn
Yani iğnenin etkisiyse eğerNormal kaset test canım formdan biriyle daha konuştuk kaset teste 11 . Gün bu kadar belirgin olmaz falan dedi ama bilmiyorum ki
Kızlar sanırım iğnenin etkisiymiş baksanıza
Canım yani doktorların önerdiği 14. Günden sonra erken gebelik testi yapabilirsin yada adetin geçtikten sonra kan verebilirsin kesin sonuç içinBende iğne olalı 5 gün oluyor 36. itibariyle üç gün değerlendirdik doktorum adet geçmeden test yapma dedi ama çok heyecanlıyım sürekli bişeyler araştırıp okuyorum konudan uzaklaşamıyorum bir türlü. İğnenin kaçıncı günü test yapsam daha doğru olur ve erken gebelik yoksa normal kaset test mi yapmalıyım