Al benden de o kadar o kadar edet ağrısı kii test yapasım yokkk bi 11.günde negatifti daha da ağrılarım başlayınca yapasım yok hayrlısı olsun inşallah napalımmm ben olursam eşim de teat vercek sonra gircez bi yola artkk iki çatlatma iğnesinden sonra olmadı nasip deilmiş artkkk zamanı geldiğinde olcak hayırlısı ilebel ağrısı hepimizde var sanırım ama benim adet olmadan önce de ağrım olduğu için ayırt edemiyorum
Aminn inşallah rabbim tüm bekleyiş içinde olanlara beklediğini nasip etsin inşallahMerhaba, benim de iğnenin 12. günü. Midem ağrıyor, belim ağrıyor. Adet olacaksam olayım diyorum şu beklemek gerçekten çok zor. Rabbim tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin
Benim 10. Gun ovulasyon yapsam silik cıksa bu gebelik yok anlaminami gelir canimOlsun modunu düşürme sonuçta 14 güne kadar negatif olupta sonra pozitife dönen çok kişi var hiç belli olmaz umudunu yitirme daha çok erken
Rabbim hayirlisini versin canım ins. Hepimiz hayırlı zamanda hayirli evlat nasip etsin rabbim benimde umudum yok ama bakalım hiç test yapmadım bile o derece umudum yokKızlar malesef ben hastalandım bu ay da nasip etmedi rabbim çok umutlanmıştm gene ama yetmiyor malesef rabbim hayırlısını nasip etsinumarım size nasip olur
İgnenin etkisi olabilir canım 12. Gün tekrarla benceBenim 10. Gun ovulasyon yapsam silik cıksa bu gebelik yok anlaminami gelir canim
Rabbim hayirlisini versin canm . Umudumuzu yitirmeyelim 3 kez tekrarlaniyormus catlama ignesi bu olmaz dieri olur hersey Allahtan kalbini bozma .Kızlar malesef ben hastalandım bu ay da nasip etmedi rabbim çok umutlanmıştm gene ama yetmiyor malesef rabbim hayırlısını nasip etsinumarım size nasip olur
Öyle tabi de içindeyken bilirsin işte her adet dünyanın sonu gibi geliyo ama snra devamm iştee hayat vakit saat gelmedi faha demekRabbim hayirlisini versin canm . Umudumuzu yitirmeyelim 3 kez tekrarlaniyormus catlama ignesi bu olmaz dieri olur hersey Allahtan kalbini bozma .
Merhaba canım sonuç alabildi mi iğnedeninş. evet benim ilk denememiz çatlatma iğnesinde ama daha önce 2 ay klomen kullandım bu ay klomen + oviterelli kullandık ama birliktelik doktorun dediği saatte olmadı onun için benim umudum yok bu ay
Sanmıyorum canım adet belirtilerim çok baskın belki bu ay da iğne deneriz biz bakalımCnm ben ikidir iğneden 2 hafta sonra oluyorum malesef ama olmadıysan henüz hala umut var mı
Hala beklemedeyim test yaptım negatiftiMerhaba canım sonuç alabildi mi iğneden
Evet icindeyken bilrim 23 haziranda 4 aylık dusuk yaptım o 2 ay snrasından buyana ovulasyon deniyorum her ay bende test te negatifi gorunce aglıyorum . Bu ay catlama ignesi oldum 4 gun var adetime gunleri geciremiyorum test bile yapmayı dusunmuyorum cnku yine dayanamayıp aglıcamı biliyorum .aslinda hepimizde aynı seyler sabır diliyorum hepimize.Öyle tabi de içindeyken bilirsin işte her adet dünyanın sonu gibi geliyo ama snra devamm iştee hayat vakit saat gelmedi faha demek
Cnm eşim tahlil vercek hafta içi ondan sonra bakıcaz ilkinde morfoloji 2 idi sıkıntı olmaz demişlerdi şimdi tekrar bakıcaz
Nasılsın cnm olmadın inşallah hastaEvet icindeyken bilrim 23 haziranda 4 aylık dusuk yaptım o 2 ay snrasından buyana ovulasyon deniyorum her ay bende test te negatifi gorunce aglıyorum . Bu ay catlama ignesi oldum 4 gun var adetime gunleri geciremiyorum test bile yapmayı dusunmuyorum cnku yine dayanamayıp aglıcamı biliyorum .aslinda hepimizde aynı seyler sabır diliyorum hepimize.
Olmadm cnmNasılsın cnm olmadın inşallah hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?